nmn14
i fuckin hate my fuckin life
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Npp öldürmezmi usta
oldurmz gardas bisiolmazNpp öldürmezmi usta
oc naturelim demistin sikerim o miniminnak metalden gotunu cycleyaip pr 120 atmis
bu çocuğun boyu kaç fotoğraftan şakasız böyle kelimenin tam anlamıyla 150 gibi gözüküyooc naturelim demistin sikerim o miniminnak metalden gotunu cycleyaip pr 120 atmis![]()
175 civari amk ne 150sibu çocuğun boyu kaç fotoğraftan şakasız böyle kelimenin tam anlamıyla 150 gibi gözüküyo
170 üstü değildir tahminimcebu çocuğun boyu kaç fotoğraftan şakasız böyle kelimenin tam anlamıyla 150 gibi gözüküyo
QWFIOPWQFOIPWAQFOPĞSAGFOPSAGKLŞSAG175 civari amk ne 150si
oc naturelim demistin sikerim o miniminnak metalden gotunu cycleyaip pr 120 atmis![]()
konusma yarram sikerler o miniminnak pekka gotunuorospu cocugu naturalken 120x5 pr demistim amk boku
ya orospu cocugu ne tipin var forumda ne vucudun var ne boy bilgin var yarrama benziyondur millete laf atiyonkonusma yarram sikerler o miniminnak pekka gotunu
160 benchliyorum 195im aptal orospu evladi tip olarakta neye inanirsan inan ama zamaninda chad ratelendimya orospu cocugu ne tipin var forumda ne vucudun var ne boy bilgin var yarrama benziyondur millete laf atiyon
aynen kanka160 benchliyorum 195im aptal orospu evladi tip olarakta neye inanirsan inan ama zamaninda chad ratelendim![]()
meslek geregi yapicak bisey yok halledeyim su isleri rahat edicem orospu cocuguaynen kanka195 chad ama 24 saat orgda amina kodugum
copelamaya devam siktir git threada yazmameslek geregi yapicak bisey yok halledeyim su isleri rahat edicem orospu cocugu
Laf atmayın sikerim nmn abime gerçek hayatta 175 buluştum adamlabu çocuğun boyu kaç fotoğraftan şakasız böyle kelimenin tam anlamıyla 150 gibi gözüküyo
manlet bi orospu cocugu yaniLaf atmayın sikerim nmn abime gerçek hayatta 175 buluştum adamla
sanki boyuma 190 falan dedim amkLaf atmayın sikerim nmn abime gerçek hayatta 175 buluştum adamla
hala cope diyo orospu evladi 175 boyuna kutle koyucak aklinca bos yere 150 gibi duruoysun dmeiyoruz amin evladicopelamaya devam siktir git threada yazma
col hakli bi de ugrasmis amk
20 saniyemi aldicol hakli bi de ugrasmis amk
20 saniyemi aldi![]()
QJIQEGIQEPJIGQEPIEQPQGIPEQI GOROSPU AEVLADI ARABA SURERKEN ORGDA GEZIYO EHLIYET ALICAK YASTA OLMANA SASIRDIMtamam orospu cocugu daha fazla rep atma araba suruyom ananin amina girerim arabayla simdi
Türkiyede 175 gayet normal olm abartmayın amk herif sanki 160 hobbit avrupada manlet ama türkiyede gayet normal la 184 boyumla herkesi mogluyom türkiyede heightmog yediğim az oluyormanlet bi orospu cocugu yani2 kafa uzunum herfiten
Arkadaki kapi 175 demiyo ama max 168 senle bulusunca lift takmistir ibneTürkiyede 175 gayet normal olm abartmayın amk herif sanki 160 hobbit avrupada manlet ama türkiyede gayet normal la 184 boyumla herkesi mogluyom türkiyede heightmog yediğim az oluyor
bro sikimde değil düşüncen 168 olarak bil beni problem yokArkadaki kapi 175 demiyo ama max 168 senle bulusunca lift takmistir ibne
Sikimde degil diyosun ama aglayip larplamasini biliyosun ben degil herkes 168 olarak bilecekbro sikimde değil düşüncen 168 olarak bil beni problem yok
yarram neyi larplıyom en buyuk larper sensin sikkoSikimde degil diyosun ama aglayip larplamasini biliyosun ben degil herkes 168 olarak bilecek
olum adam bilgisayar başından çalışıyorum diyor niye anlamıyorsunuz hep aynı şeyi diyorsunuz amkaynen kanka195 chad ama 24 saat orgda amina kodugum
Low iqler anlamiyo amk freelanceten bi bitsin su is backdoor koyucam paranin tamamini almak icin o eksik kaldi. Calismadigim zaman aktif olmuyorum zaten yilbasinda hic is almadim aralik sonunda ve ocakta postum yok hicolum adam bilgisayar başından çalışıyorum diyor niye anlamıyorsunuz hep aynı şeyi diyorsunuz amk
reis ne işi bu tam olarakLow iqler anlamiyo amk freelanceten bi bitsin su is backdoor koyucam paranin tamamini almak icin o eksik kaldi. Calismadigim zaman aktif olmuyorum zaten yilbasinda hic is almadim aralik sonunda ve ocakta postum yok hic
Freelance olm iste sirketler outsourcelayinca onlari kapiyosunreis ne işi bu tam olarak
yazılım gibi miFreelance olm iste sirketler outsourcelayinca onlari kapiyosun
Yazilim grafik daha cok front end rahat geliyo diyeyazılım gibi mi
Onu bunu geç adam htn+gymmaxxed aqTürkiyede 175 gayet normal olm abartmayın amk herif sanki 160 hobbit avrupada manlet ama türkiyede gayet normal la 184 boyumla herkesi mogluyom türkiyede heightmog yediğim az oluyor
Sen yoktun 2 gun ne guzeldi ananin amini sikiyoduk geri geldin simdi orospuya bosnak saksosu cektirtmek zorundayizOnu bunu geç adam htn+gymmaxxed aq
kısa adamlar gymmaxxed olunca itici duruyorOnu bunu geç adam htn+gymmaxxed aq
Mini pekkalari iskelet ordusu kanziler alir asil olay mega knightliktakısa adamlar gymmaxxed olunca itici duruyor