2 haftadır evden dışarı çıkmıyorum

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
Ve mutluyum. 31imi çektim şimdi minecraftta chill takılacam. neetmaxxing is the only way

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: ascendantwill, Arisylva, Tornoviaa and 3 others
bende evden cikmadan sorun yasamiyroum filan diyordum, 2 gun en azindan gyme gitmesem mental olarak cokus basliyo btw,

• +1
Reactions: Tornoviaa, Misogynist_Maxxer, Furkan Sarıkaya and 4 others
bende evden cikmadan sorun yasamiyroum filan diyordum, 2 gun en azindan gyme gitmesem mental olarak cokus basliyo btw,
Neden hocam

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Furkan Sarıkaya and Epochs
Ben gyme gidince oluyor amk niye bizim salon hollanda gibi boy ortalaması var erkekler 185 ort. 180-190 kızlar var amk

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Tornoviaa, HasSıkımovıc_31 and 2 others
Klima, vantilatör kullaniyor musun

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
Ben gyme gidince oluyor amk niye bizim salon hollanda gibi boy ortalaması var erkekler 185 ort. 180-190 kızlar var amk
bende gym anksiyetesi var gidemiyomamk

Amk vantilatör alacağım gibi bu gidişle 3k ya philips'ten sessiz çok kararsız kaldım. Para da vermek istemiyorum ama sıcaktan pişiyorum
Maaşın varsa al bidahaki aya 5k olur ztn

• +1
Reactions: Tornoviaa
Amk vantilatör alacağım gibi bu gidişle 3k ya philips'ten sessiz çok kararsız kaldım. Para da vermek istemiyorum ama sıcaktan pişiyorum
vantilatörde o kadar kalite farkı olmaz al geç ben evde yanımda gezdiriyom amk o kadar sıcak ki

• +1
Reactions: Tornoviaa

Users who are viewing this thread

Back