Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
Ve mutluyum. 31imi çektim şimdi minecraftta chill takılacam. neetmaxxing is the only way
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Neden hocambende evden cikmadan sorun yasamiyroum filan diyordum, 2 gun en azindan gyme gitmesem mental olarak cokus basliyo btw,
Deliricem benVe mutluyum. 31imi çektim şimdi minecraftta chill takılacam. neetmaxxing is the only way
Ben gyme gidince oluyor amk niye bizim salon hollanda gibi boy ortalaması var erkekler 185 ort. 180-190 kızlar var amkbende evden cikmadan sorun yasamiyroum filan diyordum, 2 gun en azindan gyme gitmesem mental olarak cokus basliyo btw,
Kullanıyom ne alaka mkKlima, vantilatör kullaniyor musun
bende gym anksiyetesi var gidemiyomamkBen gyme gidince oluyor amk niye bizim salon hollanda gibi boy ortalaması var erkekler 185 ort. 180-190 kızlar var amk
Hangisini kullanıyorsun. Cok merak ettimKullanıyom ne alaka mk
klima kullandırtmıyo pederHangisini kullanıyorsun. Cok merak ettim![]()
suncuu aç geliyom yarrakVe mutluyum. 31imi çektim şimdi minecraftta chill takılacam. neetmaxxing is the only way
Amk vantilatör alacağım gibi bu gidişle 3k ya philips'ten sessiz çok kararsız kaldım. Para da vermek istemiyorum ama sıcaktan pişiyorumklima kullandırtmıyo peder![]()
Evden disari cikmiyon sen heralde o zamanbende gym anksiyetesi var gidemiyomamk
Maaşın varsa al bidahaki aya 5k olur ztnAmk vantilatör alacağım gibi bu gidişle 3k ya philips'ten sessiz çok kararsız kaldım. Para da vermek istemiyorum ama sıcaktan pişiyorum
vantilatörde o kadar kalite farkı olmaz al geç ben evde yanımda gezdiriyom amk o kadar sıcak kiAmk vantilatör alacağım gibi bu gidişle 3k ya philips'ten sessiz çok kararsız kaldım. Para da vermek istemiyorum ama sıcaktan pişiyorum
kanka yok gyme özel sadeceEvden disari cikmiyon sen heralde o zaman
Aldım gitti valla amk.vantilatörde o kadar kalite farkı olmaz al geç ben evde yanımda gezdiriyom amk o kadar sıcak ki
Harbi amk. Maaşım yokta, gireceğim yakında.Maaşın varsa al bidahaki aya 5k olur ztn