murad.89
Temp. Banned
Baska yontemler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bu thread ne muradimView attachment 5463640 Kurtarida fiyatu yukselmis ya bunun
Baska yontemler?
Uyuşturucuyla deneView attachment 5463640 Kurtarida fiyatu yukselmis ya bunun
Baska yontemler?
Ben zengin picim koymaz bana burdaki seyler burda sadexe 3 seyi larplamadimbu thread ne muradim
Kendim icin demiyorum baranin sonunu rahat getirmek icin bari param az ciksin bos adamlara kalitesiz olsun birisi beni 70 dolarlik seyle oldurse dunden raziyimbu thread ne muradim
cami minaresindemi asacan kendiniView attachment 5463640 Kurtarida fiyatu yukselmis ya bunun
Baska yontemler?
Kendim icin demiyorum baranin sonunu rahat getirmek icin bari param az ciksin bos adamlara kalitesiz olsun birisi beni 70 dolarlik seyle oldurse dunden raziyim
o ipin yetmesi için semih çelikin zıpladığı kaleden yapman lazım amk salağı sen niye ropeluyon chad olarak spawnlancığını falanmı sanıyon allah gerçekse zebaniler orana burana havuç sokar![]()
Sikik ocbaran kim la
niye küfür ediyon la bana sana naptım la ben orrrrosbunun biricik öz oğluSikik oc
Low iq maymunu o kufru hakidoysun aminakodumun ocuuuniye küfür ediyon la bana sana naptım la ben orrrrosbunun biricik öz oğlu
o nasıl heceleme la maymun daha iyi hecelerLow iq maymunu o kufru hakidoysun aminakodumun ocuuu
Demedinmi baran kim bende ona yanit verdim low iq