churmaxxed
Platinum
Şubat ayında 20 haftalık steroid kürüme başlamak istiyorum maliyeti ne kadar olur ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
50k in mumbai kanka 20 hafta hmm lemme thinkbos soru ama yinede yanitlicam
250 test 250 mast veya primo 2 iu gh noxy nessie gubi markalar ve eczane genotropini tercih edersen 50k koruyucu hydrowhey kan testi dahil ayarlarsin
2ui gh ne 4 yapsam ne kadara mal olur?bos soru ama yinede yanitlicam
250 test 250 mast veya primo 2 iu gh noxy nessie gubi markalar ve eczane genotropini tercih edersen 50k koruyucu hydrowhey kan testi dahil ayarlarsin
genotropin 36iu 4k2ui gh ne 4 yapsam ne kadara mal olur?
1 asgari ücret ediyogenotropin 36iu 4k
Looksmax yapacaksan para şart zaten1 asgari ücret ediyo
test mast anavar yap gec baba ya yok primo gh onlari kullancak ağız kimde var amk 50kya 4 tane kür yaparımbos soru ama yinede yanitlicam
o sırada her gün 4ui gh salgılayan 200cm akromegali chadDüşünsene çalışıyon ama aile evinde kalmaya devam ediyosun hala yemeği babanın parasıyla annen hazırlıyor ve üstüne babandan harçlık istemey devam ediyorsun. Baban oğlum sen çalışmıyor musun ne harçlığı amınakoyim kiran yok bi şeyin yok dediğinde: baba luksmex baba roid baba gym eveveveve
ya mast 1200 primo 1600 deca bolde filan %20max daha pahali primo sorun su guvenilir degiltest mast anavar yap gec baba ya yok primo gh onlari kullancak ağız kimde var amk 50kya 4 tane kür yaparım
iran test en guvenilir ama gh ayni para zatenbu irandan cinnatropin minnatopin gelmiyor mu o kaç para acaba
noxy veya nessie var mi? soruce lazim guvenilirtest mast anavar yap gec baba ya yok primo gh onlari kullancak ağız kimde var amk 50kya 4 tane kür yaparım
c veya etest p mi yoksa sustanon mu yapsam @MogEater
Kanka bisey diyimmi istedigin kadar koruyucu al onu yap bunu yap iş tamamen vucudun tolere edebileceği dozda bitiyor amk ilk küründe testo deca girip veya testo tren girip prolaktin sorunu bile yaşamayan hiçbi side effect gormeyen 3-4 tane tanidigim var ama ayni zamanda only testo ile karaciğerini siken tanıdığımda var bu işe girişiyosan risk yüksek baba herşeyi vücuduna bağlıya mast 1200 primo 1600 deca bolde filan %20max daha pahali primo sorun su guvenilir degil
gh 2iu ayda 60iu yapiyor aylik 6k filan eczane genotrpoini 2 iu 0.5 olarak 4 kere alirsan zaten 2x gilan effect gorebilirsin
suan sadece ilaclar
250test 250primo 2iu 10k max
5k diger seyler
mukemmel bir stack ayda 15k ama bu stacki 6 ay yap 0 ( yuksek ihtimal ) yan etki ve harika bir vucut
200test200primo2ghKanka bisey diyimmi istedigin kadar koruyucu al onu yap bunu yap iş tamamen vucudun tolere edebileceği dozda bitiyor amk ilk küründe testo deca girip veya testo tren girip prolaktin sorunu bile yaşamayan hiçbi side effect gormeyen 3-4 tane tanidigim var ama ayni zamanda only testo ile karaciğerini siken tanıdığımda var bu işe girişiyosan risk yüksek baba herşeyi vücuduna bağlı
200test200primo2gh
nasıl kan testı yaptın?200test200primo2gh
ben ilk 2 aylık kürü 30kya falan yaptıydım ilaç markası koruyucular vs daha da artabilirŞubat ayında 20 haftalık steroid kürüme başlamak istiyorum maliyeti ne kadar olur ?
Knk alınma da senin lifestyle eroinci gibi değilmi aqben ilk 2 aylık kürü 30kya falan yaptıydım ilaç markası koruyucular vs daha da artabilir
ananın amı 30 k ne amkben ilk 2 aylık kürü 30kya falan yaptıydım ilaç markası koruyucular vs daha da artabilir
knk niye oyle dedin kiKnk alınma da senin lifestyle eroinci gibi değilmi aq
Hemen source paylasiyorsun.ben ilk 2 aylık kürü 30kya falan yaptıydım ilaç markası koruyucular vs daha da artabilir
30k ne olum 12ui gh mi kullandınben ilk 2 aylık kürü 30kya falan yaptıydım ilaç markası koruyucular vs daha da artabilir