2025 progress + avodart başlangıç

susisesi

susisesi

seggs
Tr geldiğim için hgh reta bıraktım ondan her zamanki rutin update postu yok.
Direkt 2025 progressim şu şekilde:
IMG 8316

+ 2026 da rutinime ilk eklentim:
IMG 8315

• +1
  • Love it
Reactions: Serialsuicide, flows5991, fury31 and 3 others
GAY CONTENT GAY MEDICINE PLEASE BAN SOMEONE TAG MODS

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, flows5991, fury31 and 4 others
çok iyi yapmışsın kanka

7 aydır 2.5mg kullanıyorum saç dökülmesi için hayatımı değiştirdi

aknemdede %40 azalma oldu

ama en başlarda baya shedding olcak sakın kesme korkup geri çıkıyo ve saçın kalitesi gürlüğüde artıyo

side affecten fln korkuyosan 0.5mg başla benim umrumda olmadığı için 2.5mg girdim en ufak bi yan etki olmadı

Last edited:
  • +1
Reactions: flows5991, Serialsuicide, susisesi and 1 other person
çok iyi yapmışsın kanka

ama en başlarda baya shedding olcak sakın kesme korkup geri çıkıyo ve saçın kalitesi gürlüğüde artıyo

side affecten fln korkuyosan 0.5mg başla benim umrumda olmadığı için 2.5mg girdim en ufak bi yan etki olmadı
şu an 0,5mg başladım nisan gibi hgh in üstüne testo eklemeyi düşünüyorum o zaman 2,5 çıkarım herhalde.
Saç dökülmem yok sivilce için de zoretanin kullanıyom zaten birazcık param cebimde kalsın hesabı 2,5 a sonra çıkıcam

• +1
Reactions: Serialsuicide
şu an 0,5mg başladım nisan gibi hgh in üstüne testo eklemeyi düşünüyorum o zaman 2,5 çıkarım herhalde.
Saç dökülmem yok sivilce için de zoretanin kullanıyom zaten birazcık param cebimde kalsın hesabı 2,5 a sonra çıkıcam
kanka 2.5mg aylık 1100 e geliyo

0.5 zaten 1 paket oda 220

AI kullanıyomusun kanka

kanka 2.5mg aylık 1100 e geliyo

0.5 zaten 1 paket oda 220
Biliyom yurtdışında yaşıyorum 3 ay gelmicem 15 kutu götürmek istemiyorum yanımda. Zaten zoretanin zyrtec hametan vbvb götürcem havalimanında satçam falan zannedip durdurmasınlar şimdi

Biliyom yurtdışında yaşıyorum 3 ay gelmicem 15 kutu götürmek istemiyorum yanımda. Zaten zoretanin zyrtec hametan vbvb götürcem havalimanında satçam falan zannedip durdurmasınlar şimdi
nası istiyosan kanka şeyde yapabilirsin bi multivitamin şişenide doldur 15 paketi

clavicle fln için
ai çok bence kullanması safe bişey değiş gibi hissettiriyo. Boy en önemli şeylerden birisi o yüzden anca kullanılır boyum uzamıcaksa ne ugrascam yani

çok iyi yapmışsın kanka

sen naturaldin dimi erektil disfonksiyonu yaşadın mı

• +1
Reactions: Auchelius
sen naturaldin dimi erektil disfonksiyonu yaşadın mı
natty kende yaşamadım kanka hiçbişi değişmedi hayatımda öyle diyim

e2 flnda fırlamadı

total t fırladı ama shbg de baya yüksekti o yüzden bişi değişmedi

şuanki durumu bilmiyorum sadece e2 testi veriyorum arada bir

• +1
Reactions: flows5991
fear mongera gerek yok iyiki başlamışsın
aynen öyle

ya amk zaten ya nw2+ olup kısır kalıcaktım ya erektil bozuklukla kısır kalıcaktım

bi sikim olmadı bu arada

• JFL
Reactions: flows5991
aynen öyle

ya amk zaten ya nw2+ olup kısır kalıcaktım ya erektil bozuklukla kısır kalıcaktım

bi sikim olmadı bu arada
kelliğe çözüm bulmuşlar hala kullanmamak için diretiyorlar

• +1
Reactions: Auchelius