elemancomeback31
orspunun öz evladııı
allah milletimize zeval vermesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
he aynen kanka daha erken olurseçim daha erken olur
erken seçim olmadan erdoğan nasıl aday olucak güzel kardeşimhe aynen kanka daha erken olur
bende erdoğana vericem gitmicek lan o adam sonsuza kadar kalıcak başımızda izin vermiyorumallah milletimize zeval vermesin
erdoğana imkansız de otur izleerken seçim olmadan erdoğan nasıl aday olucak güzel kardeşim
kütüphanede güldüm vallaerdoğana imkansız de otur izle
merkeze gelsene knkkütüphanede güldüm valla
ne zamanmerkeze gelsene knk
Her zamankı gıbı, cızgı bıle sasmazerken seçim olmadan erdoğan nasıl aday olucak güzel kardeşim
farketmez gel cıkarızne zaman
aktivite söyle knk yapilcak benim bi arkadas daha var orgdan onuda cagirimfarketmez gel cıkarız
kahve icmeye gidek sahildeaktivite söyle knk yapilcak benim bi arkadas daha var orgdan onuda cagirim
sabah gelip aksam dönme işi cok kotu yolda 1 bucuk 2 saat geciyo ztn hic zaman olmuyo aqkahve icmeye gidek sahilde
View attachment 4368888
pederle hasim olmasaydim konyaaltinda havuzlu ev vardı bostasabah gelip aksam dönme işi cok kotu yolda 1 bucuk 2 saat geciyo ztn hic zaman olmuyo aq
kalcak yer war mi
ORDA NE GARI SIKIYODUR PEDERINpederle hasim olmasaydim konyaaltinda havuzlu ev vardı bosta
way be havuzsuzda okeyiz ben yerde yatarim knkpederle hasim olmasaydim konyaaltinda havuzlu ev vardı bosta

@marlonteixeiraway be havuzsuzda okeyiz ben yerde yatarim knk
bide kanal var mi ya merkezde vardir sende
ot icek 3 yildir icmedim canim cekiyo
ceek iiic hayatini skmway be havuzsuzda okeyiz ben yerde yatarim knk
bide kanal var mi ya merkezde vardir sende
ot icek 3 yildir icmedim canim cekiyo
bende hic sarhos olmadim walaceek iiic hayatini skm
yok ben alkol bile icmedim hic
Zenginin derdi bi baska oluyo amkpederle hasim olmasaydim konyaaltinda havuzlu ev vardı bosta