20gr creatine

MogEater

MogEater

Gold
cope mu? 20gr creatine ve her 10kg + 1tl su
ve overdose carb alimi?

yani cycle seklinde 1 ay gunde 20gr creatine 6-8lt su 600-800gr carb fullesem?

kaynak yok ama bir sekilde ise yaracak gibi hissediyorum.

• +1
Reactions: stasniw
sac dokmese var ya her allahın gunu kullanılacak hatta kullanmayan erkege ibne gozuyle bakılacak birsey ama sac dokuyo ag

sac dokmese var ya her allahın gunu kullanılacak hatta kullanmayan erkege ibne gozuyle bakılacak birsey ama sac dokuyo ag
bir tane araştırma paylaşılmıştı creatine dhtyi arttırmıyor diye

• +1
Reactions: Kayra139
böbreği ele alcan aq kolestrolden patlarsın yapma

• +1
belki kanı pıhtılastırdıgı için saç derisini oksijensiz bırakıyodur çünkü net saç döküyor.
valla araştırmayı tam hatırlamıyorum ama herhangi bir saç kaybı veya dht de artış gözlemlenmedi falan diyodu

birader sende cok farkli kaynagi belli olmayan bilgiler var ne alaka simdi kemik suyu amk
knk doga ananın verdigi seyleri kokune kadar kullan. ne olabılır kı su yerıne kemık suyuyla karıstırsan:ROFLMAO:

knk doga ananın verdigi seyleri kokune kadar kullan. ne olabılır kı su yerıne kemık suyuyla karıstırsan:ROFLMAO:
sacma, ben sentetik ve kimyasali daha dogru buluyorum, doga iyidir natural bir bakis acisi yanlis kemik suyundan alacagin collegenin cok daha kaiteli ve fazlasini 1 hap alarak alabiliyorsun.

• +1
Reactions: Ashoimex
sacma, ben sentetik ve kimyasali daha dogru buluyorum, doga iyidir natural bir bakis acisi yanlis kemik suyundan alacagin collegenin cok daha kaiteli ve fazlasini 1 hap alarak alabiliyorsun.
mesela toz kolajeni su yerine kemik suyuyla karıstırsak? üstüne de dana kemiğini unufak edip ondan eklesek?

mesela toz kolajeni su yerine kemik suyuyla karıstırsak? üstüne de dana kemiğini unufak edip ondan eklesek?
knk siktir et bu tarz koylu bakis acisini, kemik suyunu corba yapip tadi icin ic supplementler bile %10 belki etki ediyordur

kanka yapma bu dedigin seyi 20 gr creatin ebeni siker gibime geldi

ve overdose carb alimi?

bombos balon gibi gezersin

• +1
ve overdose carb alimi?

8 litre su çok bide böbrekleri yoruyon ikisiyle beraber

ve overdose carb alimi?

arkadaslar lutfen turkce konusalim cope degil BASA CIKMAK creatine degil KREATIN overdose degil ASIRI DOZ cycle degil KURE carb degil KARBOHIDRAT fullemek degil TAMAMLAMAK

• JFL
Reactions: MogEater
ve overdose carb alimi?

30gram creatinin beyin ve hafıza islevlerine katki sağladığını gösteren bi araştırma görmüştüm bakabilirsin, bide vücuda ekstra bi etkisi yok heralde 10 gramdan sonrasının. ayrica 5litre sudan sonrasi kötü genel olarak vücut vitaminleri falanda atıyormuş diye biliyorum o kadar yüksek miktarda suyu öneren kimseyi görmedim

• +1
Reactions: reanrao