21.yy.1 bakarmısın knk

auitistsurvior

auitistsurvior

somethin something intellectual something cool
hesabına baktım foidleride mogglattırıp edit yapmıssın erkek oldugun belli burdada lurkluyosundur

bu erkek moglama videosunu kekolardan nefret ettigin icin falan fistan yaptın ama bidaha hipergamiyi arttırıcak bir hareket yaparsan allahın muhameddini sikip oldurucem seni cocuk

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, Kakeru, Misogynist_Maxxer and 6 others
allahını sikiyim

• +1
Reactions: swaggy
1755713885519
sunlardan birisin iste allahgını sikicem senin cocuk

• +1
Reactions: swaggy
Aq edit dr yapmıyor ki çirkin lavuk fotosu bulup zoomluyor sonra varolan bi bp editini koyuyor 😆

• +1
Reactions: Zodiac, Misogynist_Maxxer, anythingmaxx and 4 others
  • +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, wsdem, Misogynist_Maxxer and 3 others
foidlerin ilgisi çok hoşuna gitmiştir amk eşşeğinin
gercek hayatta alamadıgı ilgiyi burdan almak hosuna gidiyor biz buna bilimde SNEAKY FUCKER teorisi diyoruz butun hayvanlarda vardır buda thread listemde buarada

• +1
Reactions: Zodiac, Misogynist_Maxxer, Auchelius and 2 others
gercek hayatta alamadıgı ilgiyi burdan almak hosuna gidiyor biz buna bilimde SNEAKY FUCKER teorisi diyoruz butun hayvanlarda vardır buda thread listemde buarada
ne zaman atıyosun threadı edit yapmam lazım
hipergami artıyo

• +1
Reactions: auitistsurvior
9 saattir edit yapıyor nolifer behaviour
hepsi de keşfet
orospu evladı tc foidlerinin ömürlerinde keşfedemiyeceği süper modelleri looksmaxxerları editlerine koyduğu için yakışıklılık skalalarını arttırdı
seni bulursam intikama ilk senden başliycam

• +1
Reactions: Zodiac and auitistsurvior
1755715052758

DAHA DURUN YENİ BAŞLADIK :lul::lul::lul:

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, whoishe, Misogynist_Maxxer and 2 others
hepsi de keşfet
orospu evladı tc foidlerinin ömürlerinde keşfedemiyeceği süper modelleri looksmaxxerları editlerine koyduğu için yakışıklılık skalalarını arttırdı
seni bulursam intikama ilk senden başliycam
keske doxlayabilsek

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide and swaggy
olm şu elemanın orgda olmama ihtimali yok
bu gunden sonra acılan hesaplara guvenmek yok beyler kesin foid ajanı cıkar keske maardanın modluk alınmasaydı

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Resistance. and Serialsuicide
  • +1
Reactions: Zodiac, Misogynist_Maxxer, Serialsuicide and 1 other person
assaglık olur knk uzun konu o
knk bide bu elemanın yorumlarında aptal foidler destekliyo dolaylı yoldan editteki yakışıklı adamların kadınları o şekilde hakaret filan edebileceğini destekliyolar ama farkında değiller bu kadınlar harbiden düşük zekalı amk

• +1
Reactions: Zodiac, Misogynist_Maxxer, Resistance. and 2 others
knk bide bu elemanın yorumlarında aptal foidler destekliyo dolaylı yoldan editteki yakışıklı adamların kadınları o şekilde hakaret filan edebileceğini destekliyolar ama farkında değiller bu kadınlar harbiden düşük zekalı amk
critical thinking skills yok onlarda

• +1
Reactions: Zodiac
halife58

Iron

Posts Reputation Points

15 29 2

kendi içinde çelişiyo ztn low ıq admin

• +1
Reactions: Serialsuicide
erkek olduğunu sanmıyorum kendi hemcisine kadın ilgisi için bunu yapacak kadar aşağı olamaz
Sen bu foidlerin ne kadar aşağılık olduğunu tam kavrayamamışsın

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, Serialsuicide, Resistance. and 1 other person
ARTIK KAVRADIM KRAL İHTİŞAT YAPACAZ
Amık foidleri siktirsin gitsin şu blackpillden ama en kötü senaryo forumu keşfetmeleri olur daha geçen ay bir tane yabancı bir foid beni rateleyin diye konu açmıştı millet çıldırmıştı

• JFL
Reactions: Zodiac, Serialsuicide, Neokrinshaaa and 1 other person
ARTIK KAVRADIM KRAL İHTİŞAT YAPACAZ
Boyu da 185'ti amk millet kafayı yedi ve ban yedi ama tam hatırlamıyorum belki yememişte olabilir

• JFL
Reactions: Zodiac and Resistance.
Amık foidleri siktirsin gitsin şu blackpillden ama en kötü senaryo forumu keşfetmeleri olur daha geçen ay bir tane yabancı bir foid beni rateleyin diye konu açmıştı millet çıldırmıştı
thread duruyomu varsa link

• JFL
  • So Sad
Reactions: Zodiac and Misogynist_Maxxer

Users who are viewing this thread

Back