25 dolar maks

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
26 desen yok

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Kayra139, Chudai, Aven and 5 others
babasının aç kalmasın diye verdiği parayı kumar gibi para kazanması imkansız bir şeyde kaybedip duruyor. okuduğu şeyde de hiçbir fark yaratamıyor AI işini elinden alacak. senin adına üzüldüm kardeşim :cry:

Özel arşiv istiyosan pm kral 25 dolara anlaştık:)

• JFL
Reactions: Topkra, Kayra139, szenn and 1 other person
hic komik degil aq herkez 25 25 diye guluyor

• JFL
Reactions: Serialsuicide
foid tuzağa çeklmiş kardeşim ya şeytan işi bunlar

• JFL
Reactions: Topkra, Serialsuicide and Gordon Freeman
babasının aç kalmasın diye verdiği parayı kumar gibi para kazanması imkansız bir şeyde kaybedip duruyor. okuduğu şeyde de hiçbir fark yaratamıyor AI işini elinden alacak. senin adına üzüldüm kardeşim :cry:
allah bilir sigorta girisin bile yok burda konusuyon ben aileme yuk oldugumun 10 kati katki sagliyorimdur emin olabilirsin o konuda

• Love it
Reactions: kullancı1998572619
Olum suna gulen insanlar var mi amk kendini yakışıklı zannedip kameraya gulyabani gibi bakan ama aslında yaratiga benzeyen bu orosbucocugunu fonluyorsunuz şu hullo denilen sik kırığının infaz edilmesi lazım hatta direk bütün kara hap inflerinin hepsi hastalıklı kafa yapısına sahip

• +1
  • JFL
Reactions: daddyayaz, Serialsuicide, sanktWiecz and 4 others
Olum suna gulen insanlar var mi amk kendini yakışıklı zannedip kameraya gulyabani gibi bakan ama aslında yaratiga benzeyen bu orosbucocugunu fonluyorsunuz şu hullo denilen sik kırığının infaz edilmesi lazım hatta direk bütün kara hap inflerinin hepsi hastalıklı kafa yapısına sahip
Chad does whatever he wants knk:)

• JFL
  • +1
Reactions: daddyayaz, szenn and Gordon Freeman
Bitti aga hullonun hayatı hapishanede götünü prettyboy prettyboy diye delerler artık

• JFL
  • +1
Reactions: daddyayaz and szenn
Tum front viewlarinda sicmaya calisiyomus gibi duruyo amk uncanny pedofilisi olay da komik degil zaten bunun gibi pedofililerin ibreti alem olsun diye asilmasi lazim

• +1
Reactions: hanma lover
Tum front viewlarinda sicmaya calisiyomus gibi duruyo amk uncanny pedofilisi olay da komik degil zaten bunun gibi pedofililerin ibreti alem olsun diye asilmasi lazim
Harbi amina koyim şunun göt zorlaması haline yakışıklı diyen varsa realistlikten uzaktır ıkına ıkına video çekiyor zaten şu kara hap bokunu yayanlarda bu piçler infaz etmesi lazım devletlerin bunları toplayıp

• +1
Reactions: velwetyy
ben ikina ikina durmadiginda baya yakisikli oldugunu dusunuyorum
mugshotu iyi baya
tabi adami desteklemiyorum yaptiklarida yanlis