IlI
vulnerabilities coming from you are my priorities
26 desen yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gel aga betdice girekk 10bgl yayın ac taktik verecem geçen 9dl to 5bgl yaptim26 desen yok
allah bilir sigorta girisin bile yok burda konusuyon ben aileme yuk oldugumun 10 kati katki sagliyorimdur emin olabilirsin o konudababasının aç kalmasın diye verdiği parayı kumar gibi para kazanması imkansız bir şeyde kaybedip duruyor. okuduğu şeyde de hiçbir fark yaratamıyor AI işini elinden alacak. senin adına üzüldüm kardeşim![]()
nigga26 desen yok
Chad does whatever he wants knkOlum suna gulen insanlar var mi amk kendini yakışıklı zannedip kameraya gulyabani gibi bakan ama aslında yaratiga benzeyen bu orosbucocugunu fonluyorsunuz şu hullo denilen sik kırığının infaz edilmesi lazım hatta direk bütün kara hap inflerinin hepsi hastalıklı kafa yapısına sahip
Intihar ederBitti aga hullonun hayatı hapishanede götünü prettyboy prettyboy diye delerler artık
Tum front viewlarinda sicmaya calisiyomus gibi duruyo amk uncanny pedofilisi olay da komik degil zaten bunun gibi pedofililerin ibreti alem olsun diye asilmasi lazimOlum suna gulen insanlar var mi amk kendini yakışıklı zannedip kameraya gulyabani gibi bakan ama aslında yaratiga benzeyen bu orosbucocugunu fonluyorsunuz şu hullo denilen sik kırığının infaz edilmesi lazım hatta direk bütün kara hap inflerinin hepsi hastalıklı kafa yapısına sahip
Harbi amina koyim şunun göt zorlaması haline yakışıklı diyen varsa realistlikten uzaktır ıkına ıkına video çekiyor zaten şu kara hap bokunu yayanlarda bu piçler infaz etmesi lazım devletlerin bunları toplayıpTum front viewlarinda sicmaya calisiyomus gibi duruyo amk uncanny pedofilisi olay da komik degil zaten bunun gibi pedofililerin ibreti alem olsun diye asilmasi lazim