3 ay sonra kendimi kanitlamis olcam

raven8

raven8

Iron
3 ay sonra bu postun altına değişimimj arıyorum 40 kg verdim diyetin bitti sırada surgeryler var ve tekrardan bulka girecegim 3 ay sonra kendimi kanitlamis biçimde buraya değişimi atiyon bu da burada kalsın

• +1
  • Love it
Reactions: flows5991, Dathomirian Zabrak, DirtyBlonde and 7 others
Başarılar dost umarım adımda yazan yer kurtuluşun olur.

• +1
  • Love it
Reactions: hope_maxxing, DirtyBlonde, balve and 5 others
Başarılar dost umarım adımda yazan yer kurtuluşun olur.
Umarım çok teşekkür ederim hayatımı düzeltmek için kişiliğim gorunusum vs her şeyi değiştirmeye çalışıyorum çok zor dönemden geçerek bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendim için daha güçlü olmak için değişiklikler yaratıyorum dilegimce yakında her şey bitecek ve iyi şeylere adım atmak için her yönden iyi olacağım geçmişimi sonunda bir yere birakabiliyorum

• +1
  • Love it
Reactions: iwishiwastaller, balve, Auchelius and 4 others
gece 3 te gelen hayatını değiştirme kararları

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: meynet, urlordd, ascendantwill and 16 others
knk 50+ kg verdim yardıma ihtiyaç olursa yazabilirsin

• +1
Reactions: balve, szenn and Auchelius
3 ay sonra bu postun altına değişimimj arıyorum 40 kg verdim diyetin bitti sırada surgeryler var ve tekrardan bulka girecegim 3 ay sonra kendimi kanitlamis biçimde buraya değişimi atiyon bu da burada kalsın
BU ARKADAŞ HER OCAKTA SPORA BAŞLAYAN ELEMAN MI YOKSA

• +1
  • JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak, susisesi and balve
Yeni yil yeni ben🔥🥵

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: meynet, urlordd, Dathomirian Zabrak and 2 others
gece 3 te gelen hayatını değiştirme kararları
Gece 3 değil son senemde ne istersem degistirebildim sadece içinde bulunduğum konumdan çıkmak için değişmeye çalışıyorum hep aklımda ama parayı sonunda biriktirebildim çok uzun süredir gotum sikiliyor değiştiremezsem bir şeyleri kendime olan nefretimden ötürü geberip siktirip gitmek istiyordum bilip bilmeden yazma amına koyarım senin ben internette tanımadıklarım hakkında yorum yapacak kadar omurgasız ve hayatsiz değilim içinde olduğum durumda cabalayamazdin

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
knk 50+ kg verdim yardıma ihtiyaç olursa yazabilirsin
Teşekkürler zaten istediğim kiloya indim 110dan 70e düştüm tekrardan 80 vs olmak istiyorum sağlam bir spor gecmisim var zaten bundan sonra tek surgeryler kaldı

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
Gerizeklai misiniz bilmiyom insan önce okur aq

• +1
Reactions: iwishiwastaller
Gerizeklai misiniz bilmiyom insan önce okur aq
3 ay sonra değişimimi atıyorum, şunları şunları yaptım kendimi buraya atıyorum diyorsun. Normal bir insan zaten bunu bunları yapmak hedefim, yapınca yaptım diyip buraya paylaşacağım der.

Aptal bir orospu evladı olan sensin canikom

All this to be mtn

• JFL
Reactions: Serialsuicide
3 ay sonra değişimimi atıyorum, şunları şunları yaptım kendimi buraya atıyorum diyorsun. Normal bir insan zaten bunu bunları yapmak hedefim, yapınca yaptım diyip buraya paylaşacağım der.

Kanka editledim normalde sovmustum sana da tavsiye verebilirim falan demişsin ben zaten vereceğim kgyi verdim sadece sırada alacağım kas kütlesi ve surgeryler var onun değişimini tamamlayıp atacağım 3 ay sonrasında dedim bence genel olarak çok yanlış anlamışsın zaten 40 kg verdim tavsiyeye ihtiyacım yok teşekkür ettim de ilk mesajından bile anlamadigin belli kg vermeyi ben aman aman değişim olarak görmüyorum surgeryler için attım postu

Last edited:

Manifestliyordur :owo:

Manifestliyordur :owo:
Ya sadece aşama aşama yazdım aq ne anlasilmadi bilmiyom benden kaynakliysa da kusura bakmasın ne diyeyim bayagidir bu surecteyim hemen bir şey olsun istediğim yok sanki hiçbir şey yokken birden her şeyi degistircekmis gibi mi anlattim bilmiyom bayagidir her şeyi düzeltmek için çabalıyorum

• +1
Reactions: Orcairis
mogeater yan çar

• JFL
Reactions: Deleted member 287008