ldarmaxxerr
Silver
bugün daha istekli hissediyom niye bilmiyom cok yapasım geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ya oyle olmuyo iste sabah tüm gün dısardaydım ama engel olamiyorumyapma
3 gün iyi dayanmışsın ben 3 çekmiyim dışardaki kadınları taciz ederdim azgınlıktanbugün daha istekli hissediyom niye bilmiyom cok yapasım geldi
yavastan oyle hissetmeye basliyom tiktok yayın izlemeye basladım kafa gidiyo iyice3 gün iyi dayanmışsın ben 3 çekmiyim dışardaki kadınları taciz ederdim azgınlıktan
tamamen cop zaten aga ama 2 sene once yapim dedim hic yapamadim kendime soz olarak yapıyomNofap![]()
1 hafta yapmayınca deliye döneceksin dikkatli olbugün daha istekli hissediyom niye bilmiyom cok yapasım geldi
şükür bu günü atlattım istek azaldı1 hafta yapmayınca deliye döneceksin dikkatli ol
he'la'l bende yapmaya başladım senle denk geldi heşükür bu günü atlattım istek azaldı
zamanla daha da şiddetlenicek sonra ya azgınlığın ve çekme isteğin kendi kendine azalıcak (vücut uzun süre kalan spermi kendi içinde eritiyor) ya da rüyalanıcaksın büyük ihtimalle nofap eğer travmatik mastürbasyon yapma bozukluğun varsa işe yarayabilirbugün daha istekli hissediyom niye bilmiyom cok yapasım geldi
devam la bırakmak yokhe'la'l bende yapmaya başladım senle denk geldi he
daha önce hic istegim dısında bosalmadım ama eger olursa yazarimzamanla daha da şiddetlenicek sonra ya azgınlığın ve çekme isteğin kendi kendine azalıcak (vücut uzun süre kalan spermi kendi içinde eritiyor) ya da rüyalanıcaksın büyük ihtimalle nofap eğer travmatik mastürbasyon yapma bozukluğun varsa işe yarayabilir
ben rüyamda birini sikiyim diye 3 hafta çekmemiştim rüya bile görmedim sonra patlattım ergenliğede manuel girdimdaha önce hic istegim dısında bosalmadım ama eger olursa yazarim