3 gun gyme gitmedim ve vucuduma bakmadim

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
bugun farkettim iyi bir gelisim elde etmisim ve kotu durmuyor eskisi kadar, ama hergun gymde ve instada roidli + elite genetik insanlari gorduugm icin baya mental oluyordum.

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, Furkan Sarıkaya, pashanimair and 2 others
bugun farkettim iyi bir gelisim elde etmisim ve kotu durmuyor eskisi kadar, ama hergun gymde ve instada roidli + elite genetik insanlari gorduugm icin baya mental oluyordum.
Zaten amk

• +1
Reactions: pashanimair
1,5 aydır gitmiyorum çok bi değişiklik yok gibi daha lean oldum sadece hicbsiey yemediğim için
Zaten amk
ne zateni bro

• +1
Reactions: Serialsuicide, Zodiac, Furkan Sarıkaya and 2 others
1,5 aydır gitmiyorum çok bi değişiklik yok gibi daha lean oldum sadece hicbsiey yemediğim için

ne zateni bro
ben de 1 aydır gitmiyom kendimi çöp konteynerı gibi hissediyom 1 aydir disardan yemek yiyom hayat bitti

• +1
Reactions: Zodiac, Furkan Sarıkaya, pashanimair and 2 others
ben de 1 aydır gitmiyom kendimi çöp konteynerı gibi hissediyom 1 aydir disardan yemek yiyom hayat bitti
psikolojik olarak öyle oluyorda insan knk sen babanı fln dovmuyon mu ztn spor yerine geçer o:forcedsmile:

• JFL
  • +1
Reactions: codeine1119 and pashanimair
psikolojik olarak öyle oluyorda insan knk sen babanı fln dovmuyon mu ztn spor yerine geçer o:forcedsmile:
IMG 4327
IMG 4349
IMG 4352
IMG 4343

onu dovmedım daha knk ama koldan yaralama var

• Hmm...
  • +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, divisionpanzerfaust and yadih
Indir 19 Indir 20

• JFL
Reactions: codeine1119

Users who are viewing this thread

Back