MogEater
sub0 to true adam
bugun farkettim iyi bir gelisim elde etmisim ve kotu durmuyor eskisi kadar, ama hergun gymde ve instada roidli + elite genetik insanlari gorduugm icin baya mental oluyordum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zaten amkbugun farkettim iyi bir gelisim elde etmisim ve kotu durmuyor eskisi kadar, ama hergun gymde ve instada roidli + elite genetik insanlari gorduugm icin baya mental oluyordum.
ne zateni broZaten amk
ben de 1 aydır gitmiyom kendimi çöp konteynerı gibi hissediyom 1 aydir disardan yemek yiyom hayat bitti1,5 aydır gitmiyorum çok bi değişiklik yok gibi daha lean oldum sadece hicbsiey yemediğim için
ne zateni bro
ne zateni bro
ama hergun gymde ve instada roidli + elite genetik insanlari gorduugm icin baya mental oluyordum.
psikolojik olarak öyle oluyorda insan knk sen babanı fln dovmuyon mu ztn spor yerine geçer oben de 1 aydır gitmiyom kendimi çöp konteynerı gibi hissediyom 1 aydir disardan yemek yiyom hayat bitti
psikolojik olarak öyle oluyorda insan knk sen babanı fln dovmuyon mu ztn spor yerine geçer o![]()
bune knkView attachment 3986017View attachment 3986019View attachment 3986021View attachment 3986023
onu dovmedım daha knk ama koldan yaralama var
icraat canebune knk
havalısın gibi broicraat cane
havalısın gibi bro
ayib ediyonyok bro
kardeşimle doğru konuşsana pezevenkhavalısın gibi bro
kardeşimle doğru konuşsana pezevenk
DQWKLÖOPWDQALMKDWKLQMAL