dogu
Solstice
Böyle bir stack planım vat düşünceleriniz neler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dnp dozunu birdaha düşün benceBöyle bir stack planım vat düşünceleriniz neler
200 iyi mi diyorsun bilemedim max verimi almak içinDnp dozunu birdaha düşün bence
başına birşey gelsin istemem iç sıcaklığın 40 45 dereceyi bulursa organ hasarından ölürsün şakası yok bu işin200 iyi mi diyorsun bilemedim max verimi almak için
Yok 700 yap200 iyi mi diyorsun bilemedim max verimi almak için
morbid obez misin niye clen ve t3 ekliyonBöyle bir stack planım vat düşünceleriniz neler
yürüyen fırını icat edicezcanına mı susadın amk bu stack ne
Osursa yarım kilo kaybeder bu stackleyürüyen fırını icat edicez
400mg dnp ve 50mcg clen ne kafayı mı yedin amk organlarının pişmesini mi istiyorsun?Böyle bir stack planım vat düşünceleriniz neler
Bi de saunaya girsin :JFL:Yok 700 yap
Zyzz maxxingBi de saunaya girsin :JFL:
değmeyecek 3 haftada alırsın tum verdiginiBöyle bir stack planım vat düşünceleriniz neler
200 min dozaj genelde zaten çoğu gurplarfa takılıyorum dnp yi bizzat kullanan bu verdiğim stacki kullanıyorlarbaşına birşey gelsin istemem iç sıcaklığın 40 45 dereceyi bulursa organ hasarından ölürsün şakası yok bu işin
belli ki dnp için yeterli bilgin yok sana bana sorarak öğrenebileceğin bişeyde değil bu
100mg dene önce kaldırabiliyorsa vücudun arttırırsın sonra yada daha safe reta falan kullan
Ayı gibi yersen alırsın geriZyzz maxxing
değmeyecek 3 haftada alırsın tum verdigini
Bu stackle biri girdi sorun olmadı ama bakıyorum daha400mg dnp ve 50mcg clen ne kafayı mı yedin amk organlarının pişmesini mi istiyorsun?
Dnpciler öneriyormorbid obez misin niye clen ve t3 ekliyon
sunu diyen adama bak amk sen gecen hastanede st atmiyo muydub ag400mg dnp ve 50mcg clen ne kafayı mı yedin amk organlarının pişmesini mi istiyorsun?
eroincilerde eroin öneriyo bende enjeksiyonlara başladımDnpciler öneriyor
ben kalpten gidiyordum adam gitmesin bari amk JFLsunu diyen adama bak amk sen gecen hastanede st atmiyo muydub ag
Yiyon amk yayınds gordum seni borek gibi katlaniyo boynunAyı gibi yersen alırsın geri
geberrrr gött@dogu ben 800mg dnp 4mg reta yapıcam birkaç hafta içinde
yaşayacağım veletgeberrrr gött
ilk defa ise 200 mg ile başla ilk@dogu ben 800mg dnp 4mg reta yapıcam birkaç hafta içinde
800mg/2gün frontload atıcam total 12 günilk defa ise 200 mg ile başla ilk
Cleni çıkar tiromel ne kadar bilmiyorum ama 50mcg yeter bence maks oda dnp yi de 400 alacaksan 12saatte 1 200mg al en güvenlisi yada 200ile başla hissiyatla göre çık 400e ayrıca dnp nerden buluyonuz aga TR de?Böyle bir stack planım vat düşünceleriniz neler
başlamadan önce thread açsana800mg/2gün frontload atıcam total 12 gün
180cm 86@churmaxxed boy kilo söylesene
benle aynı nerdeyse adam dnp düşünüyo ben chilliyom JFL180cm 86
geçen sene 70kgydim şimdi jahrein oldumbenle aynı nerdeyse adam dnp düşünüyo ben chilliyom JFL
beyler annem artık sevgili bul diyo .bu kadına stone cold truecel olduğumu nasıl anlatabilirim?
hepsi buradada var oradan denicem JFL bunked olma ihtimali varCleni çıkar tiromel ne kadar bilmiyorum ama 50mcg yeter bence maks oda dnp yi de 400 alacaksan 12saatte 1 200mg al en güvenlisi yada 200ile başla hissiyatla göre çık 400e ayrıca dnp nerden buluyonuz aga TR de?
aynı şeyi bende düşündüm underdosed olabilirhepsi buradada var oradan denicem JFL bunked olma ihtimali var
eğer plan çizeceksen kullanırımKARDES BANA GUVEN PLANA SADIK KAL 400DECA 650TEST PROP OK
OK PM ATeğer plan çizeceksen kullanırım