ZerefDragnee1l
fakecel
ayın 26sında ortopedi randevum var plaklara baktırcam yarrağı yiyoz gibi sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kapanmamıştır plakların 14sün daha nereye kapanıyoayın 26sında ortopedi randevum var plaklara baktırcam yarrağı yiyoz gibi sanki
ortaokul gibi hiç bi farkı yokbi de ben lise geçtim ya tavsiye falan versenıze cern gezileri falan oluyomus gittim gezi çekimlerine baktım boşalıyodum az kalsın cok heycanlandım aq
Profili değiştir ne pisliksin amkIts over
gayet iyi benceProfili değiştir ne pisliksin amk
onu parasını müdüre yediren puştların evlatlarına yapıyolar genelde senin okulunu bilmiyorum tabii kısaca çoğu zaman baban bunlara para yedirmiyosa anca istanbulu gezersinbi de ben lise geçtim ya tavsiye falan versenıze cern gezileri falan oluyomus gittim gezi çekimlerine baktım boşalıyodum az kalsın cok heycanlandım aq
Hocam büyüme devam ederken dirsek etrafında bir çizgi oluştuğunu söylemiştin, bu bilginin doğruluğu nedir?ayın 26sında ortopedi randevum var plaklara baktırcam yarrağı yiyoz gibi sanki
Yav sen nasil bir larpcellsin aq bi 167 yim diyorsun bi 175 im diyorsun bi 176 oldum diyorsun simdide orgda 177 im diye thread aciyon amkayın 26sında ortopedi randevum var plaklara baktırcam yarrağı yiyoz gibi sanki
Aynen knk dimi lise 2ye geçince de 195 clitelar moglamaya başlıyor açığa geçinKk sen yasitlarima full heightmog atıyom demiyor muydun
177 lise 1 de 185 htnlerden hayvan gibi mog yiyecen tecrubeyle sabit
copelama gorcen simdi bu seneAynen knk dimi lise 2ye geçince de 195 clitelar moglamaya başlıyor açığa geçin
ben 3. sınıfa geçtiğimde true adamlarla karşılaşmaya başlamıştım dayanamayıp bıraktım lise terk geçiyom kayıtlardaAynen knk dimi lise 2ye geçince de 195 clitelar moglamaya başlıyor açığa geçin
ne diyon yarram ben hicbi zaman 167yim demedim aq sabah boyum 177 78 civarı gece boyum 175 amk saate göre söylüyorum ben sanki bilmiyon beniYav sen nasil bir larpcellsin aq bi 167 yim diyorsun bi 175 im diyorsun bi 176 oldum diyorsun simdide orgda 177 im diye thread aciyon amk
bayağı doğru bilgi bu eğer kolunu kasssan da gitmiyorsa sabit çizgiyse büyüme plakları ile hızalı yer oluyor genelde herkeste farklıdır tabii bir üst bir altta görebilirsin bazı durumlarda sadece tek tarafta oluyor ama hem üst hem altta büyüme plakları var kolundaHocam büyüme devam ederken dirsek etrafında bir çizgi oluştuğunu söylemiştin, bu bilginin doğruluğu nedir?
ya fen lisesinde ne 185 htnsi amınagoyum kaynaştırma haftasında gorcez herkesi yasıtlarıma heightmogg atıyom zaten 177Kk sen yasitlarima full heightmog atıyom demiyor muydun
177 lise 1 de 185 htnlerden hayvan gibi mog yiyecen tecrubeyle sabit
Olay ne tam olarak anlamadım da kolda ki plaklardan uzama hakkında bilgi edinemezsin labayağı doğru bilgi bu eğer kolunu kasssan da gitmiyorsa sabit çizgiyse büyüme plakları ile hızalı yer oluyor genelde herkeste farklıdır tabii bir üst bir altta görebilirsin bazı durumlarda sadece tek tarafta oluyor ama hem üst hem altta büyüme plakları var kolunda
büyümenin devamı hakkında bilgi edinirsinOlay ne tam olarak anlamadım da kolda ki plaklardan uzama hakkında bilgi edinemezsin la
Yok plaklar çok farklı kapanıyorbüyümenin devamı hakkında bilgi edinirsin
kekomaxxed degil misin zatenintihar edicem aq lisede var y aful lcuck olcam yüksek ihtimal 28 bf non nt subhuman oldum napıcam ben allahım
gym yazıldım btw