D
Deleted member 72072
S’all good, man
ja rijetko vidim da me netko baš heighmogga sa 189 cm tkd. Avg bi reko da je oko 184 najviseTi mi pricas kako je u Dalmaciji, a ne zivis ovdje, to je isto kao i svi noliferi o ovom sajtu koji govore koliko trebas biti visok, a iz maminog podruma nikad nisu izasli. Viši san sigurno i od većine mlađe generacije, imas srednjoskolaca koliko os po 170cm, iz nekog razloga ima ih i dosta takvih zdepastih uz takve izdužene i tanke zoomere.
Sa 180 definitivno nije visok i žene su uglavnom mutave, nemaju one percepciju visine. 180 cm to je neki Hrvatski prosjek, Dalmacija prosjek je malo viši nekih 182 zbog hercegovaca sa brda, a zagorje nekih 177.
Povišen estrogen ostavlja growth plates duže otvorene, testosteron bi ih treba zatvoriti, ali pošto su u deficitu testosterona i suficitu estrogena zoomeri idu u visinu, ali zbog ovakvog disbalansa hormona dobiju vecu visinu, ali kosti i zglobovi im ostaju mali i tanki, to jest postaju framecels/wristcels/anklecels.
Manjak testosterona im ne razvije zglobove i kosti, dobar primjer su ti oni Castrati sto su kastrirali ih sa 10tak godina da im glas ostane tanak ka u žena da pjevaju, ali svi su bili 190+ sa krhkim i tankim zglobovima i kostima.