Zagro
𝕯𝖝𝕯 𝖈𝖗𝖊𝖜 𝕸𝖔𝖉𝖊𝖗𝖆𝖙𝖔𝖗 - 🇳🇱🇹🇷
Ingilizler cevap vermiyor burdada şansı deniyim 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne için kullanıcaksın + akromegali olacak kadar zengin değilsindir 6iu yapmaz akromegaliIngilizler cevap vermiyor burdada şansı deniyim![]()
Biraz uzarsam işime gelir ama growth plate/büyüme kıkırdağı mı ne kapalı büyük ihtimalle. Yüzdeki kemikleri büyütüyor mu emin değilim ama galiba öyle. En azından kaslara yardım etsede sevinirim ya. Hgh ve cjc dac arasında kaldım.Ne için kullanıcaksın
Pharmaceutical companies Genentech and Eli Lilly, makers of human growth hormone, have worked to medicalize short stature by convincing the public that short stature is a disease rather than a natural variation in human height. Limiting sales of the hormone to children diagnosed with growth hormone deficiency, rather than being short for any reason, limited their sales market.[8] Expanding it to all children whose height was below the third percentile would create 90,000 new customers and US$10 billion in revenue.[9] In the early 1990s, they paid two US charities, the Human Growth Foundation and the MAGIC Foundation, to measure the height of thousands of American children in schools and public places, and to send letters urging medical consultations for children whose height was deemed low. Parents and schools were not told that the charities were being paid by the drug companies to do this.[8][9]
Paired with a campaign to advertise the hormone to physicians, the campaign was successful, and tens of thousands of children began receiving HGH. About half of them do not have growth hormone deficiency, and consequently benefited very little, if at all, from the hormone injections. Criticism of the universal screening program eventually resulted in its end.[9]
nerden temin edicenIngilizler cevap vermiyor burdada şansı deniyim![]()
Siteden buldum alıcam testleri falan da yapılmış. Tek sorun aileden saklamak buzdolabinda zor olucak.nerden temin edicen
bizim bi arkadaşta alıcak al güvenilirse atiyim onada aldiğin siteyi herif 168 so brutal amkSiteden buldum alıcam testleri falan da yapılmış. tek sorun aileden saklamak buzdolabinda zor olucak.
Tamam reis ben sipariş verince gelirse thread açıcam zaten. Bende 170 olmaktan kurtulmak istiyorum ama plaklar kapalı gibibizim bi arkadaşta alıcak al güvenilirse atiyim onada aldiğin siteyi herif 168 so brutal amkplaklar kapalı değilse kullancak
endokrinolojiye gittin miTamam reis ben sipariş verince gelirse thread açıcam zaten. Bende 170 olmaktan kurtulmak istiyorum ama plaklar kapalı gibi![]()
Yok daha değil gitmeyi düşünüyordum ama zaten 6 ayda falan 1cm uzadım plaklar nerdeyse full kapalı ama gidicem nolur nolmaz. Aromasin falan eklicem hgh ile beraber bide kanseri test etmeyi düşünüyorum çünkü varsa direk kendimi öldürmüş olurum hgh sayesinde.endokrinolojiye gittin mi
Hocam bende hgh için doktora gidip röntgen çekilmeyi düşünüyorum. doktora reçete yazması için ne demem gerekiyor bilginiz var mı kan testi vesaire standart herhalde.Yok daha değil gitmeyi düşünüyordum ama zaten 6 ayda falan 1cm uzadım plaklar nerdeyse full kapalı ama gidicem nolur nolmaz. Aromasin falan eklicem hgh ile beraber bide kanseri test etmeyi düşünüyorum çünkü varsa direk kendimi öldürmüş olurum hgh sayesinde.
alsat yapıyorlar diye yazmıyorlar reçeteyle alman çok ama çok zor benim eski sınıfta bi arkadaş vardı 10. sınıfta 6. sınıf gibiydi çocuk ona bile arginin bazlı ilaç falan yazmışlar spora gitti azcık uzadı ama hala kısaHocam bende hgh için doktora gidip röntgen çekilmeyi düşünüyorum. doktora reçete yazması için ne demem gerekiyor bilginiz var mı kan testi vesaire standart herhalde.
kral reçete verilmiyorsa doktor gözetimi altında olmadan kullanmak cok saglıklı gelmiyor var mı önerin doktor bazında özel hastane vesairealsat yapıyorlar diye yazmıyorlar reçeteyle alman çok ama çok zor benim eski sınıfta bi arkadaş vardı 10. sınıfta 6. sınıf gibiydi çocuk ona bile arginin bazlı ilaç falan yazmışlar spora gitti azcık uzadı ama hala kısa
önce doktorundan temin etmeye çalış tabikide vereceklerini pek sanmıyordum plakların kapalı değilse güvenilir bulduğun fiyatıds çok komik olmayan biryerden al geç amerikaya laba yollayıp test yaptıracak durumun olsa zaten boy uzatma ameliyatı olursunkral reçete verilmiyorsa doktor gözetimi altında olmadan kullanmak cok saglıklı gelmiyor var mı önerin doktor bazında özel hastane vesaire
Hgh için reçete yazmaz doktor reis, sitedeki adamlar bi yolunu bulmaya çalışıyorlar reçeteli almak için 2 gün uyumuyorlar yemek falan rutinli yapıp hghyi en düşük seviyelere getirmeye çalışıyorlar ama yinede alamazlar. Gerçekten gh eksiğinin olması lazım.Hocam bende hgh için doktora gidip röntgen çekilmeyi düşünüyorum. doktora reçete yazması için ne demem gerekiyor bilginiz var mı kan testi vesaire standart herhalde.
Hocam benim boy kilo vesaire yaşa bakıldığında baya geride kalıyor bmi falan kurtarır mı reçete olasılığınıHgh için reçete yazmaz doktor reis, sitedeki adamlar bi yolunu bulmaya çalışıyorlar reçeteli almak için 2 gün uyumuyorlar yemek falan rutinli yapıp hghyi en düşük seviyelere getirmeye çalışıyorlar ama yinede alamazlar. Gerçekten gh eksiğinin olması lazım.
Reis riskler için yüksek dozda uzun süre kullanmak lazım. Ben evde kendim insülin falan ölçerek deniyicem nereye kadar devam edebilirsem artık kullanıcam. Steroid gibi değil hgh peptid olduğu için daha “güvenli”, dozu ve enjeksiyonu doğru yaparsan ve genetik problem yoksa çok bişey olmaz. Ama tabi doktorla daha güvenli ve steril yapılabilir.kral reçete verilmiyorsa doktor gözetimi altında olmadan kullanmak cok saglıklı gelmiyor var mı önerin doktor bazında özel hastane vesaire
Boy kilo yaş kaçHocam benim boy kilo vesaire yaşa bakıldığında baya geride kalıyor bmi falan kurtarır mı reçete olasılığını
Sanmam ya reis gerçekten anormal veya yaşa göre çok düşük olmalı boy, veya akondroplazi gibi kondisyonlar lazım. Denemekten zarar gelmez ama sor istersen.Hocam benim boy kilo vesaire yaşa bakıldığında baya geride kalıyor bmi falan kurtarır mı reçete olasılığını
16.9 bmi diyim boy 1.70Boy kilo yaş kaç
Benim 163 arkadaşa hormon iğnesi vurmuşlardı ama aşırı zayiflikta vardı onda eğer 40-45 kilo civarına düşersen vururlar16.9 bmi diyim boy 1.70
Kilo düşük reis boya bir şey demezler. Kilo için hgh yazmaz diye düşünüyorum.16.9 bmi diyim boy 1.70
Bu kadar bilerek de zayıflanmaz ergenliği etkiler.Benim 163 arkadaşa hormon iğnesi vurmuşlardı ama aşırı zayiflikta vardı onda eğer 40-45 kilo civarına düşersen vururlar
Yarın randevu sonrası update veririm büyük ihtimal bi sik olmaz amaKilo düşük reis boya bir şey demezler. Kilo için hgh yazmaz diye düşünüyorum.
Mesela nasıl etkilerBu kadar bilerek de zayıflanmaz ergenliği etkiler.
Biraz durumu abartmayı deneyebilirsin, zorbalıyorlar falan de diyicemde başka yönlere gitmesin. İyi şanslar reis haber verirsin.Yarın randevu sonrası update veririm büyük ihtimal bi sik olmaz ama
Bakacaz kral doktoru 10dk içinde blackpilllemem için org peygamberi falan olmam gerekiyorBiraz durumu abartmayı deneyebilirsin, zorbalıyorlar falan de diyicemde başka yönlere gitmesin. İyi şanslar reis haber verirsin.
Ergenliğe ne zaman girdiğine bağlı birşey başlangıca ne kadar yakın yeterli yemek yemezsen hasar o kadar fazla. Yetersiz beslenme ve gerekli vitaminleri falan almazsan genetik sınırına yaklaşamazsın ve kraniofasiyal problemlere yol açarsın. Garanti olmadan hormon iğnesi için kendi kendini deforme edersin hiçbir şey yemezsen veya aşırı az kalori ile beslenirsen. Ben kendim obezdim bir kaç yıl önce o yüzden günde 500 kalori falan yemeye başladım üstüne spor da yaptım aylarca ve büyüme çağımın amına koydum.Mesela nasıl etkiler
Org özürlüleri bile zar zor blackpiller doktoru baya acınası göstermen lazım kendini.Bakacaz kral doktoru 10dk içinde blackpilllemem için org peygamberi falan olmam gerekiyor
Zar zor yetiyor reis kurtarıyorum. Yazın iş ayarladım baya para kazanıcam ordan daha iyi bir stack yaparım. Plaklar benim nerdeyse kapalı/kapalı gibi sorun olmazmı ya.Plaklar acık olduğu sürece olmazsın,o kadar paran mi var amk bide
Update:Org özürlüleri bile zar zor blackpiller doktoru baya acınası göstermen lazım kendini.
statlarımız aynı16.9 bmi diyim boy 1.70
ilk defa senden duydum bunu peki ergenliğin sonlarına doğru beslenme düzelirse potansiyele ulaşılabilir miErgenliğe ne zaman girdiğine bağlı birşey başlangıca ne kadar yakın yeterli yemek yemezsen hasar o kadar fazla. Yetersiz beslenme ve gerekli vitaminleri falan almazsan genetik sınırına yaklaşamazsın ve kraniofasiyal problemlere yol açarsın. Garanti olmadan hormon iğnesi için kendi kendini deforme edersin hiçbir şey yemezsen veya aşırı az kalori ile beslenirsen. Ben kendim obezdim bir kaç yıl önce o yüzden günde 500 kalori falan yemeye başladım üstüne spor da yaptım aylarca ve büyüme çağımın amına koydum.
Yani yardımcı olur tabikide ama en etkili olan zaman 6-7 yaşına kadar. Bi sonraki etkisini görebileceğin zaman ise ergenlik başında veya ortalarındaki zaman düzgün beslenirsen daha stabil girersin ergenliğe. Çok normal bişey aslında az kafa yorarsan çünkü sen vucuda gerektiği kaloriyi veya vitaminleri vermezsen vücutta en iyi/eşit şekilde büyüyemez.ilk defa senden duydum bunu peki ergenliğin sonlarına doğru beslenme düzelirse potansiyele ulaşılabilir mi
kaç yaşındasınYok daha değil gitmeyi düşünüyordum ama zaten 6 ayda falan 1cm uzadım plaklar nerdeyse full kapalı ama gidicem nolur nolmaz. Aromasin falan eklicem hgh ile beraber bide kanseri test etmeyi düşünüyorum çünkü varsa direk kendimi öldürmüş olurum hgh sayesinde.
15 reis, yaş farketmiyor plak açıksa ama zaten kapalı gibi duruyor şuan.kaç yaşındasın
bilek röntgenini at söyleyelim15 reis, yaş farketmiyor plak açıksa ama zaten kapalı gibi duruyor şuan.
"kapalı gibi duruyor" tespitini nasıl yaptın kendini15 reis, yaş farketmiyor plak açıksa ama zaten kapalı gibi duruyor şuan.
Reis aylarca büyümedim onceden de dedim zaten emin olmadığımı, full kapalı degildir zaten 1 cm uzadım 6 ayda falan."kapalı gibi duruyor" tespitini nasıl yaptın kendini
Alınca atarım zaten bide kendimde direkt sorucam.bilek röntgenini at söyleyelim
late puberty'dir belki reis belki 16,17 yaşında boy atacaksındır idk senin gibi 15 yaşında kısa olup 18de 180+ olan çok kişi var.Reis aylarca büyümedim onceden de dedim zaten emin olmadığımı, full kapalı degildir zaten 1 cm uzadım 6 ayda falan.
Keşke öyle olsam be kral ama abimin boyuna yetiştim bile tabiki onu gecme şansım var genetiğimde vardir belki. Benim ergenlik erken başladı 12 yaşında falan yüzde sivilce ve sakal çıktı ve yüzüm daha kemiklendi, ayrıca zaten 155 falandım 15 cm boy attım şimdi baya uzama durdu gibi. Takıntı sayılabilir reis ama bütün görünüşümü önemsiyorum daha çok boy bi parçası sadece. İlerde ameliyat falanda düşünüyorum duruma göre. Late puberty ise (olma şansı çok düşük) hgh daha çok işime yarar zaten.late puberty'dir belki reis belki 16,17 yaşında boy atacaksındır idk senin gibi 15 yaşında kısa olup 18de 180+ olan çok kişi var.
takıntı yapmışsın gibi geldi bana dürüst olmak gerekirse
Bunları yapmaya değer mi bende büyük ihtimalle GH eksikliği ve late puberty ikisi aynı anda varHgh için reçete yazmaz doktor reis, sitedeki adamlar bi yolunu bulmaya çalışıyorlar reçeteli almak için 2 gün uyumuyorlar yemek falan rutinli yapıp hghyi en düşük seviyelere getirmeye çalışıyorlar ama yinede alamazlar. Gerçekten gh eksiğinin olması lazım.
boyun çok kısa değilse reçete vermezBunları yapmaya değer mi bende büyük ihtimalle GH eksikliği ve late puberty ikisi aynı anda var
Değer mi yapmaya kontrolle gidildiğinde (en azından bazıları yani o gün az uyumak gibi etc.)
eskiden obezdim demişsin demek ki veletken goyslopun amına koyup östrojeni tavan yapmışsın o yüzden plaklar erken kapanmış olabilir.Keşke öyle olsam be kral ama abimin boyuna yetiştim bile tabiki onu gecme şansım var genetiğimde vardir belki. Benim ergenlik erken başladı 12 yaşında falan yüzde sivilce ve sakal çıktı ve yüzüm daha kemiklendi, ayrıca zaten 155 falandım 15 cm boy attım şimdi baya uzama durdu gibi. Takıntı sayılabilir reis ama bütün görünüşümü önemsiyorum daha çok boy bi parçası sadece. İlerde ameliyat falanda düşünüyorum duruma göre. Late puberty ise (olma şansı çok düşük) hgh daha çok işime yarar zaten.
Late puberty olduğuna eminsen daha uzarsın la ben şuan anca 5cm uzarım 20 yaşıma kadar sonrası yok zaten. Hgh garantide değil ama 180+ boyuna ulaşmaya çalışıcam.Bunları yapmaya değer mi bende büyük ihtimalle GH eksikliği ve late puberty ikisi aynı anda var
Değer mi yapmaya kontrolle gidildiğinde (en azından bazıları yani o gün az uyumak gibi etc.)
Tamda öyle oldu zaten kendimi hatırladığımdan 13 yaşına kadar falan bok gibi beslendim. Hatta 6 yaşında falan gerizekalıydım herhalde günlerce falan çok az kalori/hiçbirşey yiyordum. Annem 160/155 civarı babam ise 180/175 civarı.eskiden obezdim demişsin demek ki veletken goyslopun amına koyup östrojeni tavan yapmışsın o yüzden plaklar erken kapanmış olabilir.
ebeveynlerin boyu kaç bu arada
Aga erkek kardeşim var yaşımız aynı onun boy 1.77-1.78 ben 1.70 bakarsan çocukluktan beri aynı şeyleri yedik, her şeye O'ndan geç gelmişim dişlerin çıkması, bıyık & sakal, onun bonemass average benim low felan ondan ümit ettim late puberty olabilir diye fakat yine de emin değilim hiç belli olmuyorLate puberty olduğuna eminsen daha uzarsın la ben şuan anca 5cm uzarım 20 yaşıma kadar sonrası yok zaten. Hgh garantide değil ama 180+ boyuna ulaşmaya çalışıcam.