memedo
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Işıktan kazi abartılacak biogresin kanka
forumu tek amaci icin kullanan sensin7 ay sotfmax
Yatmadan önce ne var ne yok bakıyorumforumu tek amaci icin kullanan sensin
iyi gelismissin masallahYatmadan önce ne var ne yok bakıyorum
yok kanka yüzünün alt kısmı fazla öne büyümüş çene ucun çok uzun browridge desen hernan drago seviyesinde herhalde gonial angle da büyük bunlar seni textbook ogre yapıyorIşıktan kazi abartılacak bi
Ogrelik yok
iyi gelismissin masallah
Knk sence jester patel yada clavicular doğru mu söylüyor teknikleriiyi gelismissin masallah
dogru lower thrid facial thridsu throw offluyo ama erkekte buyuk bi sorun degilyok kanka yüzünün alt kısmı fazla öne büyümüş çene ucun çok uzun browridge desen hernan drago seviyesinde herhalde gonial angle da büyük bunlar seni textbook ogre yapıyor
hepsi embesil maardadan tek farklari maarda sub2Knk sence jester patel yada clavicular doğru mu söylüyor teknikleri
öyle zaten sert bir görüntüsü var çocuğun hem male hem female gazeerkekte buyuk bi sorun degil
ben sac ve midfaceden dolayi low htn derdim ama cografya onemliYüzünde bi gariplik var ama tam çözemedim, gözler ve dudak şekliyle alakalı bi problem olabilir. Güvenilir bir yüzün yok ama, o kadar söyleyeyim.. Onun dışında high htn
hakkını yemeyelim ortalama üstü yüzü var ,yüz kemikleri güzel gelişmiş fakat orantı konusunda ufak hatalar var chad olmasına engel olan faliolar var onları düzeltirse chad olabilir (bence)ben sac ve midfaceden dolayi low htn derdim ama cografya onemli
Midface buyuk sikinkti iste dudaklarda degil sorun burun facial fifthsi bozuyor gozler lower thridun maskulenitesiyle uyumlu degilhakkını yemeyelim ortalama üstü yüzü var ,yüz kemikleri güzel gelişmiş fakat orantı konusunda ufak hatalar var chad olmasına engel olan faliolar var onları düzeltirse chad olabilir (bence)
eye area geri kalan kısıma göre feminen kalıyorMidface buyuk sikinkti iste dudaklarda degil sorun burun facial fifthsi bozuyor gozler lower thridun maskulenitesiyle uyumlu degil
Feminenden com ideale uzak kaska cok high seteye area geri kalan kısıma göre feminen kalıyor
knk bu çocuğun hiç feminen özelliği olmasa yaratıga benzer amk dengeli olması daha iyi yapmıs bencaeye area geri kalan kısıma göre feminen kalıyor