fa3uk
Iron
Bir arkadas 90 kg 175 boyunda reta kullanmak istiyor 1 ay sadece kullanıcak 10kg vermeyi hedefliyor 1 ayda sizce bu mantıklı mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Önce bu trans kariyi profilden kaldir sonra cevap vereyimBir arkadas 90 kg 175 boyunda reta kullanmak istiyor 1 ay sadece kullanıcak 10kg vermeyi hedefliyor 1 ayda sizce bu mantıklı mı ?
Marlon koymuşsun laf söylüyosun siktir git ibneÖnce bu trans kariyi profilden kaldir sonra cevap vereyim
Bencedebir arkadas yazmak zorunda degilsiniz kimse yemiyo btw
reta kisa sureli kullanim icin mantikli bi ilac degil
Bu arada cidden bir arkadaş ben 60 kg yim chadim godpsl filan da varbir arkadas yazmak zorunda degilsiniz kimse yemiyo btw
Marlon koymuşsun laf söylüyosun siktir git ibne
Bune amk hahahahahahahaha neyse marlon texiara daha iyi kabuL
sen kimsin aqBu arada cidden bir arkadaş ben 60 kg yim chadim godpsl filan da var
Bi arkadaş var da prostat masaji yaparken bayilmis ailesi gormus cirilciplak odasinda napsin o beyler taktikbir arkadas yazmak zorunda degilsiniz kimse yemiyo btw
Ben cedim diyom anlamıyonmu d maxsen kimsin aq
Aynen o hesap , sence o özgüvensiz orosbu çocuklarına mı benziyorumBi arkadaş var da prostat masaji yaparken bayilmis ailesi gormus cirilciplak odasinda napsin o beyler taktik
yokBir arkadas 90 kg 175 boyunda reta kullanmak istiyor 1 ay sadece kullanıcak 10kg vermeyi hedefliyor 1 ayda sizce bu mantıklı mı ?