Abartmayın oclar

maarda

maarda

Luminary
Beyler 2 gün sonra bitecek max 5-10k beğeni alan postlar,o yorumlarda ki kızların bp araştırıp öğrendiğini falan düşünüyonuz mu cidden
Günlük 8 saat tiktok kullanan koyun tiplerdir en fazla

Ve sizin ilgi alanınız olan mtb+ kızların keşfetine hiç düşmüyordur bile
Foruma girip 30 benzer thread görünce blackpill vayih olarak herkese indi sandım

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: IlI, Dathomirian Zabrak, Arisylva and 20 others
Beyler 2 gün sonra bitecek max 5-10k beğeni alan postlar,o yorumlarda ki kızların bp araştırıp öğrendiğini falan düşünüyonuz mu cidden

Foruma girip 30 benzer thread görünce blackpill vayih olarak herkese indi sandım
rahat olcan

Last edited:
  • +1
Reactions: Kayra139, ascendantwill, Misogynist_Maxxer and 3 others

mod olsana knk sen iyi birine benziyon (türkler gelmesin foruma amk)

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Arisylva, Misogynist_Maxxer and 5 others
mtb+ kiz kesfetlerinde kizlar oluyor genelde

• +1
Reactions: Serialsuicide, maarda, Zodiac and 1 other person

tüm exlerim tiffyi takip ediyo
over
hepsi blackpillendi
hipergami..........

• So Sad
  • +1
Reactions: maarda and pashanimair

COPE U BIRAK AVI AL
Indir 1

• +1
  • JFL
Reactions: why not me?, Serialsuicide, ogrepilled and 3 others
dokuzuncu sinif zor olcak beyler ders calisin

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, Kayra139, ogrepilled and 6 others

looksmaxxing editleri chico editleride böyle başlamıştı 2023 ağustosta... ama sonuca bak

• +1
Reactions: ogrepilled, Misogynist_Maxxer, Zodiac and 3 others
Olm mal mısınız karı görüyor 20 saniye video izliyo kaydırıyo
Hayatinda hiçbir etkisi yok eminim aşırı çoğalsa belki ama sanmam

• +1
Reactions: Resistance., Arisylva, drakenryuguji and 8 others
videolar max 20k like almis, neden bu kadar tribe giriyorsunuz anlamiyorum, Amerikada olan birsey max 2 sene icinde trye hep geldi, same thing again,

ayrica asil sorun orgun kesfedilmesi olur'

• +1
Reactions: why not me?, Arisylva, drakenryuguji and 9 others
Olm mal mısınız karı görüyor 20 saniye video izliyo kaydırıyo
Hayatinda hiçbir etkisi yok eminim aşırı çoğalsa belki ama sanmam
lise çağındakilere etki edecek yüksek ihtimal buradakilerin çoğunu etkileyecek yani
yaklaşık 1 saatte 50k beğeni artıyor hesapta ve yorumdaki aptal foidler iclestiriyor olayı

• +1
Reactions: swaggy and pashanimair
lise çağındakilere etki edecek yüksek ihtimal buradakilerin çoğunu etkileyecek yani
yaklaşık 1 saatte 50k beğeni artıyor hesapta ve yorumdaki aptal foidler iclestiriyor olayı
hangi hesap? 21 hesabinda 50k like 2 video var.

• +1
Reactions: drakenryuguji and pashanimair
videolar max 20k like almis, neden bu kadar tribe giriyorsunuz anlamiyorum, Amerikada olan birsey max 2 sene icinde trye hep geldi, same thing again,

Screenshot 66

• JFL
Reactions: why not me?, Serialsuicide, Zodiac and 1 other person

Attachments

• Screenshot_2025-08-21-01-45-09-235_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    Screenshot_2025-08-21-01-45-09-235_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    976.1 KB · Views: 0
  • Screenshot_2025-08-21-00-30-30-328_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    Screenshot_2025-08-21-00-30-30-328_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    968.3 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: pashanimair

bu admin her an paylaşabilir burayı kuduruyorlar diye
buradaki lavuklar karşı cikicaz diye tartışmaya girdi hikayesinde falan paylaşmıştı bunların yaptığı videoyu bunların bayrağına türk subforum fln vardı sanırsam

• +1
bu admin her an paylaşabilir burayı kuduruyorlar diye
buradaki lavuklar karşı cikicaz diye tartışmaya girdi hikayesinde falan paylaşmıştı bunların yaptığı videoyu bunların bayrağına türk subforum fln vardı sanırsam
Images 1

• +1
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, ogrepilled, wsdem and 2 others
21 mantigi iyi anlamis, aptal erkekleri ve ortalama tr fenotipini mogglansin ve kadinlar bunu sevsin genelde bircogu toxic ilisi icinde olan nolfie kizlar,
mesela arada sirada goruyorsunuz, random, sari sacli erkekler orospudur, veya kumral soyledir, biceps soyledir sac boyledir filan, bunlarin istisnasiz %100 bahsettigi ozellikte olan kisiler tarafindan umursanmamiz veya aldatilmis kisiler, coguda hem bu insanlara laf atmak ayni zamanda ozellik ile insani ayirt edemeyecek kadar gerizekali oldugu icin sacma seyler soyluyorlar.

yani kisayim diye demiyorum, onceden belirtiyorum cumleme baslamadan,
180-185 alti erkek degildir diye bir olay vardi, hala var, sence trde kac 180-185 boyunda kisi var? ortalam 174 gen z datasi yok ama 176 olsun max.
avg bir insanin senede 2-3 farkli ( iyimser ) insanla iliski yasadigini varsayarsak bu imkansiz bir istatistik, ( hipergami dahil )
bu olaylarin %100 toxic iliski sonrasinda veya erkegin aldatmasi yeterli ilgiyi vermemesi bla bla durumlarinda kizlarin bir tur intikam alma + cevrelerine ben yaptim ben daha ustunum imaji verme durumu, ayni zamanda boy ile karakter farklini anlamamalarida mumkun olabilir.

gunun sonunda tiktok + twitter + reels uclusunden bir fikir belirleyip toplumda kizlar boyle soyle demekte aptallik ama, genelde sen o kiz icin layik oldugun yuzunden ( looks money power intellectual capacity etc'' ) senin cevrende oyle kisiler var.

burada bu kisilere nefret soyleminde bulunan userlar aptallik disinda birsey yapmiyor.
ozelikle komik olan durum, bpilled kabullenmis birisinin kadinlarda suc bulmasi dunyanin en aptal olayi. lvl1 bpilled.
pungent orospu evladi boyle biriydi, aptal idiot.

• +1
  • JFL
Reactions: Ashoimex, Arisylva, Neokrinshaaa and 2 others
altta 14 more diyo amk 14 visitor mu okuyo su anda drmek bu

• +1
Reactions: pashanimair and whoishe

Benim en büyük endişem orgun (özellikle subforumun) keşfedilmesi çünkü keşfedilirse işler çok kötü olur gibime geliyor

• +1
Benim en büyük endişem orgun (özellikle subforumun) keşfedilmesi çünkü keşfedilirse işler çok kötü olur gibime geliyor
sizin yuzunuzden amk, ismin falio, subforumda peacful ascend ortami yaratmaya calistikca nolife userlar dcde gibi takildilar, kimseyle tartismak istemedigim icin burada random darlayanlar filan oldu direk engelledim, yani reelde 0 ciddiye alindiklari icin 0 hayatlari oldugu icin ve olmayacaklarini bildikleri icin, tum duygulari internette yasamaya calisiyolar.
random cihatci rpsi yapmaniz filan hersey weird and funny.
cogu kisinin yeri aslinda incelis veya neetme gibi forumlar
looksmax hic mainstream olmamaliydi ve subforum olmamaliydi.

• +1
  • Hmm...
  • So Sad
Reactions: why not me?, Arisylva, Neokrinshaaa and 7 others
sizin yuzunuzden amk, ismin falio, subforumda peacful ascend ortami yaratmaya calistikca nolife userlar dcde gibi takildilar, kimseyle tartismak istemedigim icin burada random darlayanlar filan oldu direk engelledim, yani reelde 0 ciddiye alindiklari icin 0 hayatlari oldugu icin ve olmayacaklarini bildikleri icin, tum duygulari internette yasamaya calisiyolar.
Hh

Silecez diyo emerald bilmiyom subforum silinirse zaten tt de gua taşı ve havlu ısırma ile 2-3 ay copelarlar sonra salarlar muhtemelen

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
subforum tiktok 0 etkisi var, looksmax zaten mainstream, bpilledde, herkes biliyor.

subforum silinmeli, subforum silinirse bende instayi filan dagitirim. zaten subforum silindigi gibi userlarin %98 filan 1 ay sonra deactive olacak. ama globalde retard dolu, idk.

• +1
Reactions: swaggy and Resistance.
subforum tiktok 0 etkisi var, looksmax zaten mainstream, bpilledde, herkes biliyor.

subforum silinmeli, subforum silinirse bende instayi filan dagitirim. zaten subforum silindigi gibi userlarin %98 filan 1 ay sonra deactive olacak. ama globalde retard dolu, idk.
Bu arada cidden surgeryi kafasına koyan adam zaten botb ve cosmetic kısımından cıkmaz amk subforumda 150 page varda aşşşırı boş sabah akşam orayı okuyom ve araştırma yapıyom sadece birde pm den sana bişi yazdm bakar mısın

• +1
21 mantigi iyi anlamis, aptal erkekleri ve ortalama tr fenotipini mogglansin ve kadinlar bunu sevsin genelde bircogu toxic ilisi icinde olan nolfie kizlar,
mesela arada sirada goruyorsunuz, random, sari sacli erkekler orospudur, veya kumral soyledir, biceps soyledir sac boyledir filan, bunlarin istisnasiz %100 bahsettigi ozellikte olan kisiler tarafindan umursanmamiz veya aldatilmis kisiler, coguda hem bu insanlara laf atmak ayni zamanda ozellik ile insani ayirt edemeyecek kadar gerizekali oldugu icin sacma seyler soyluyorlar.

yani kisayim diye demiyorum, onceden belirtiyorum cumleme baslamadan,
180-185 alti erkek degildir diye bir olay vardi, hala var, sence trde kac 180-185 boyunda kisi var? ortalam 174 gen z datasi yok ama 176 olsun max.
avg bir insanin senede 2-3 farkli ( iyimser ) insanla iliski yasadigini varsayarsak bu imkansiz bir istatistik, ( hipergami dahil )
bu olaylarin %100 toxic iliski sonrasinda veya erkegin aldatmasi yeterli ilgiyi vermemesi bla bla durumlarinda kizlarin bir tur intikam alma + cevrelerine ben yaptim ben daha ustunum imaji verme durumu, ayni zamanda boy ile karakter farklini anlamamalarida mumkun olabilir.

gunun sonunda tiktok + twitter + reels uclusunden bir fikir belirleyip toplumda kizlar boyle soyle demekte aptallik ama, genelde sen o kiz icin layik oldugun yuzunden ( looks money power intellectual capacity etc'' ) senin cevrende oyle kisiler var.

burada bu kisilere nefret soyleminde bulunan userlar aptallik disinda birsey yapmiyor.
ozelikle komik olan durum, bpilled kabullenmis birisinin kadinlarda suc bulmasi dunyanin en aptal olayi. lvl1 bpilled.
pungent orospu evladi boyle biriydi, aptal idiot.
olay 21den çıktı
hazırlanıp girdiği belli 1 günde bu kadar edit spamlayamaz
Sorun olan şey bu etlileşim marketingini kadınların ciddiye alıp bi doğru olarak kabul edip kendi egolarını tatmin etmeleri
erkek düşmanlıklarını burdan çıkartıyolar
forum ortamının böyle olmasını bende istemedim kimse istemedi büyük çoğunluK
ama bu admin kadrosunun suçu prefixler yok bi şey yok offtopicle doldu ve bi yerden sonra çoğu kişi buna teslim oldu

• +1
Reactions: Serialsuicide, Resistance. and pashanimair
olay 21den çıktı
hazırlanıp girdiği belli 1 günde bu kadar edit spamlayamaz
Sorun olan şey bu etlileşim marketingini kadınların ciddiye alıp bi doğru olarak kabul edip kendi egolarını tatmin etmeleri
erkek düşmanlıklarını burdan çıkartıyolar
forum ortamının böyle olmasını bende istemedim kimse istemedi büyük çoğunluK
ama bu admin kadrosunun suçu prefixler yok bi şey yok offtopicle doldu ve bi yerden sonra çoğu kişi buna teslim oldu
adminleri bilmiyorum ama master bence gianttan para aliyor,
giantin 1 adet guzel sonucu yok, gordugum tum sonuclar botched. ozellikle supraorbital ve zygo implantlarinin hepsi botched.
ama jaw wing implantlari baya guzel ngl.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Ashoimex, Serialsuicide, Resistance. and 1 other person
3-4 saat önce açılmış hesap ben çok sorun etmiyorum ama düşündüğünüzden daha büyük bir olay olabilir 5-10k like almıyor postlar

bp araştırsalar sorun olmayacak zaten erkek nefreti ve kendi cinslerini yüceltmek için kullanıyorlar sadece

Attachments

• Screenshot_2025-08-21-02-44-33-587_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    Screenshot_2025-08-21-02-44-33-587_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    222.8 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: pashanimair, wsdem and swaggy
3-4 saat önce açılmış hesap ben çok sorun etmiyorum ama düşündüğünüzden daha büyük bir olay olabilir 5-10k like almıyor postlar

bp araştırsalar sorun olmayacak zaten erkek nefreti ve kendi cinslerini yüceltmek için kullanıyorlar sadece
nick nameler benzer yeni açılmış hesapların
21in yan hespları
AKIM YAPMAYA ÇALIŞIYOLAR AKIM YAPMAYA ÇALIŞIYOLAR ÇOK AÇIK AMK
ABARTMAYIN DİYOLAR Bİ DE KAFAYI YİCEM

• +1
nick nameler benzer yeni açılmış hesapların
21in yan hespları
AKIM YAPMAYA ÇALIŞIYOLAR AKIM YAPMAYA ÇALIŞIYOLAR ÇOK AÇIK AMK
ABARTMAYIN DİYOLAR Bİ DE KAFAYI YİCEM

Beyler salak misiniz mk ztn tr erkekleri tr kizlarini mogluyo bp ters tepicek anasi mardinli shitskin kizin actigi seyden mi korkuyosunuz kizlar soruyo fln okuyun kizlarin yuzune gercegi vurun onlar da arkadaşlarinin pohpohlamasi oldugunu anlicaklar

• +1
Beyler salak misiniz mk ztn tr erkekleri tr kizlarini mogluyo bp ters tepicek anasi mardinli shitskin kizin actigi seyden mi korkuyosunuz kizlar soruyo fln okuyun kizlarin yuzune gercegi vurun onlar da arkadaşlarinin pohpohlamasi oldugunu anlicaklar
lan ben ltnyim onu napcaz aq

• +1
  • JFL
Reactions: Arisylva and pashanimair
Açıkçası bir şey diyemem haklısın bütün zamanımı burada harcıyorum çünkü başka yapacak bir şey yok ama zaten hiç bir sikte istenmiyorum niye doğdum ki anasını sikeyim neyse ben hesabı kapıyorum sana herkese iyi şanslar :feelscry:

Last edited:
  • +1
lan ben ltnyim onu napcaz aq
Benim de beni rateletmem lazim kendimi mk ama sorunun ne mesela dogal olarak max kg verceksin skincare kas mas alma mk ben sadece kg verdim ztn etnigim kasim fln gur maskulen duruyom ztn

Benim de beni rateletmem lazim kendimi mk ama sorunun ne mesela dogal olarak max kg verceksin skincare kas mas alma mk ben sadece kg verdim ztn etnigim kasim fln gur maskulen duruyom ztn
he knk

• So Sad
Reactions: wsdem
bpnin ana akım olması orgda ana akım oldu amk

kanka buyuyo baya

kanka buyuyo baya
Sosyal medyalarimi sildim bilmiyorum belki abarttiginiz kadardır
Ama bu olayın gerçek hayata gram etkisi yok siz abartipynuz

• JFL
  • +1
Reactions: Resistance. and Dathomirian Zabrak
Maarda:

Alien Gif Deal With It GIF by AGoodDoctorBTC

• JFL
Reactions: Resistance.
Bu arada ben 4 senedir blackpilledım ben bile %30 bfyim hala amk daha bunun roid kısmı var hardmax kısmı var. Normieler bunları yapmaz amk

• +1
Reactions: auitistsurvior, Ashoimex, xlegend and 2 others
Sosyal medyalarimi sildim bilmiyorum belki abarttiginiz kadardır
Ama bu olayın gerçek hayata gram etkisi yok siz abartipynuz
knk bana nie küstün aq

Bu arada ben 4 senedir blackpilledım ben bile %30 bfyim hala amk daha bunun roid kısmı var hardmax kısmı var. Normieler bunları yapmaz amk
olm ama cogu normiler yuksek potansiyeli var. artık herkes yakısıklı olucak aaaaaaaaaa:feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy:

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak

Users who are viewing this thread

Back