S
sikko
Iron
ingilizce konuşmak bi sike yaramadı kimse siklemiyor düzeltme olasılığım varmı suratımı , fotolardan yola çıkarak baktığınızda?
küçük bir özet geçmem gerekirse asimetri tek taraflı çiğnemekten kaynaklı 4-5 ay belki daha fazla tek taraflı çiğnemek zorunda kaldım dövdüğüm çocuğun 2
abisinden fena dayak yedikten sonra sol tarafla hiç çiğnemedim ''çiğneyemedim''
neredeyse. Fotoğrafta sağ tarafım daha keskin ve asimetrik bir halde
asimteri buydu bide nasıl oluyorsa çenem geride yani hiç anlamıyorum nerede hata yaptım diye kendime bakınca ağız solunumu yapmadım genetik olarak çene geriliği falan yok , 2 kardeşimdede muhteşem annemdede iyi?
benimki nedense yarrak gibi geride , fotoğraflarda bok gibi duruyor genelde illa foto çekineceksem bile elimle kapatmaya çalışıp normal gibi durmaya çalışıyorum
örnek böyle yani ne yapabilirim neleri yapmamam lazım? umut var mı? 2008liyim 16 yaşındayım boyum 191 ayakkabısız falan 189 yada 190 olabilir bir şeyde sorun var ama anlamıyorum biri testesterondan dolayı olabilir dedi bu 1 yıl içinde spor ve beslenme ile testesteronumda sorun oldugunu zannetmiyorum sizce neleri yanlış yaptım yada ne yapmalıyım?
küçük bir özet geçmem gerekirse asimetri tek taraflı çiğnemekten kaynaklı 4-5 ay belki daha fazla tek taraflı çiğnemek zorunda kaldım dövdüğüm çocuğun 2
abisinden fena dayak yedikten sonra sol tarafla hiç çiğnemedim ''çiğneyemedim''
asimteri buydu bide nasıl oluyorsa çenem geride yani hiç anlamıyorum nerede hata yaptım diye kendime bakınca ağız solunumu yapmadım genetik olarak çene geriliği falan yok , 2 kardeşimdede muhteşem annemdede iyi?