abiler yardım edin pls

S

sikko

Iron
ingilizce konuşmak bi sike yaramadı kimse siklemiyor düzeltme olasılığım varmı suratımı , fotolardan yola çıkarak baktığınızda?
küçük bir özet geçmem gerekirse asimetri tek taraflı çiğnemekten kaynaklı 4-5 ay belki daha fazla tek taraflı çiğnemek zorunda kaldım dövdüğüm çocuğun 2
abisinden fena dayak yedikten sonra sol tarafla hiç çiğnemedim ''çiğneyemedim''
1732106945969
neredeyse. Fotoğrafta sağ tarafım daha keskin ve asimetrik bir halde
asimteri buydu bide nasıl oluyorsa çenem geride yani hiç anlamıyorum nerede hata yaptım diye kendime bakınca ağız solunumu yapmadım genetik olarak çene geriliği falan yok , 2 kardeşimdede muhteşem annemdede iyi?
1732107062805
benimki nedense yarrak gibi geride , fotoğraflarda bok gibi duruyor genelde illa foto çekineceksem bile elimle kapatmaya çalışıp normal gibi durmaya çalışıyorum
1732107141423
örnek böyle yani ne yapabilirim neleri yapmamam lazım? umut var mı? 2008liyim 16 yaşındayım boyum 191 ayakkabısız falan 189 yada 190 olabilir bir şeyde sorun var ama anlamıyorum biri testesterondan dolayı olabilir dedi bu 1 yıl içinde spor ve beslenme ile testesteronumda sorun oldugunu zannetmiyorum sizce neleri yanlış yaptım yada ne yapmalıyım?

• JFL
Reactions: gargomel
Mal

• +1
  • JFL
Reactions: Detective, lopaks41, gargomel and 2 others
neden abi neden ciddiyim nolur ne yapabilirim

Asimetri sıkıntı değil merak etme

asimetri için ne yapabilirim şimdi hep sol taraf ile çiğniyorum mantıklı mı

He 190 dkdkkdkfkfenjsjs kızla aynı boyda ve fındık kafalı ayn kesin

kız değil annem o kendisi 177 falan 189 falanım ben neden boya taktın tamam kısa oluyum yüz için ne yapabilirim 1-2 yıl önceye kadar aşırı zayıf oldugum için kemik kütleside bok gibi fındık gibi olsa kafam iyi olur aslında kemik olamdıgı ıcın yumurtadan farkı yok

öneri yada yardım etmek yerine mal yazıp dalga geçmek neden anlamadım adam gibi anlattım sorunları ben mi hata yaptım bir yerde asimetrinin nedenini yazdım çene geride dedim foto attım ne yapmam lazımdı

asimetri için ne yapabilirim şimdi hep sol taraf ile çiğniyorum mantıklı mı
Eş taraflı çiğne sırt üstü uyu

öneri yada yardım etmek yerine mal yazıp dalga geçmek neden anlamadım adam gibi anlattım sorunları ben mi hata yaptım bir yerde asimetrinin nedenini yazdım çene geride dedim foto attım ne yapmam lazımdı
düz high mtnsin. paran varsa git genioplasty yaptır çene geriliğini düzelt. ya da dolgu bas. korkma çene dolgusu migrate olmuyor

mtn ne demek bilmyorum çeneye çok taktım takıntı gibi olmaya başladı surgery için nereden bilgi sahibi olabilirim bi ara fiyatlarını merak edip bakmaya çalıştıgımda hiç bir bilgi bulamadım yazları çalışıyorum paramı çok harcamıyorum bir miktar birikim olarak 84k faizde 19-20 ye kadar bok gibi çene devam ederse surgery son çare olucak

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
asimetri sikinti degil
Saçi uzat gozlugu cikar lense geç

göz çevren iyi ama gözlük bozuyor optik lense geç

çene dolgusu yaptir idare et geniolar pahalı

mtn ne demek bilmyorum çeneye çok taktım takıntı gibi olmaya başladı surgery için nereden bilgi sahibi olabilirim bi ara fiyatlarını merak edip bakmaya çalıştıgımda hiç bir bilgi bulamadım yazları çalışıyorum paramı çok harcamıyorum bir miktar birikim olarak 84k faizde 19-20 ye kadar bok gibi çene devam ederse surgery son çare olucak
fakirsin git dolgu yaptır. max 200 dolar

fakirsin git dolgu yaptır. max 200 d
şuan a planı 19-20ye kadar süreci beklemek olur olmaz yine para bulurum miras falan düşerse b planı surgery zaten
göz çevren iyi ama gözlük bozuyor optik lense geç
listeye yazıldı gözlük numarası biraz yüksek bozuyor bok gibi
asimetri sikinti degil
Saçi uzat gozlugu cikar lense geç
saçı uzatmayı duşunuyordum zaten ama hangi tarzda yapıcagımı bilmiyorum çoğu berberde anlamıyor yada yapamıyor en azından big ass forehead'i bypass eder biraz

Brutal jaw yaş erken daha düzeltirsin bas hgh testo falım sakız

Brutal jaw yaş erken daha düzeltirsin bas hgh testo falım sakız
brutal jaw ne oluyor bilmiyorum haftada 3 kez spor salonuna gidiyorum haftada 3-4 kere et yemeye ve minimum 1 kere balık yemeye çalışıyorum testesteron için paket gıda ve şeker tüketmiyorum testesteronun düşük yada yüksek olduğunu nereden anlayabilirim yada doğal olarak artırmak için verebileceğin tavsiyeler var mı çünkü 31 çekmeyi seviyorum malafatın bozulduğunu düşünmek korkunç geliyor

• JFL
Reactions: zygomaticdisability
brutal jaw ne oluyor bilmiyorum haftada 3 kez spor salonuna gidiyorum haftada 3-4 kere et yemeye ve minimum 1 kere balık yemeye çalışıyorum testesteron için paket gıda ve şeker tüketmiyorum testesteronun düşük yada yüksek olduğunu nereden anlayabilirim yada doğal olarak artırmak için verebileceğin tavsiyeler var mı çünkü 31 çekmeyi seviyorum malafatın bozulduğunu düşünmek korkunç geliyor
Brutal jaw dediği şey çenenin çok kötü olması onu kastediyor

Ne diyon iğne basıcan reis yemekle olcak isler değil kafatası

adam gibi bi dolgu enjektörüne git (boktanına gidersen yarrak gibi enjekte eder, hem migrate olur hem de bok gibi gözükür) çeneye ve zygolara dolgu yaptır. çenen çok da brutal değil. dar gözükmesinin sebebi giga zygomatic özürlüsü olman.

Pbylz53uy84za4n6 4
doktora de benim zygoları ve çeneyi böyle yap o halleder

• JFL
Reactions: Ethernal
abi kalkmazsa napıcam...:feelswhy:

adam gibi bi dolgu enjektörüne git (boktanına gidersen yarrak gibi enjekte eder, hem migrate olur hem de bok gibi gözükür) çeneye ve zygolara dolgu yaptır. çenen çok da brutal değil. dar gözükmesinin sebebi giga zygomatic özürlüsü olman.
kemikler bok gibi 1-2 yıl önce aşırı zayıftım kilo alıp kas yapınca çok bi sik değişmedi son çare surgery olucak

ingilizce konuşmak bi sike yaramadı kimse siklemiyor düzeltme olasılığım varmı suratımı , fotolardan yola çıkarak baktığınızda?
küçük bir özet geçmem gerekirse asimetri tek taraflı çiğnemekten kaynaklı 4-5 ay belki daha fazla tek taraflı çiğnemek zorunda kaldım dövdüğüm çocuğun 2
abisinden fena dayak yedikten sonra sol tarafla hiç çiğnemedim ''çiğneyemedim'' View attachment 3306070neredeyse. Fotoğrafta sağ tarafım daha keskin ve asimetrik bir halde
asimteri buydu bide nasıl oluyorsa çenem geride yani hiç anlamıyorum nerede hata yaptım diye kendime bakınca ağız solunumu yapmadım genetik olarak çene geriliği falan yok , 2 kardeşimdede muhteşem annemdede iyi?View attachment 3306075 benimki nedense yarrak gibi geride , fotoğraflarda bok gibi duruyor genelde illa foto çekineceksem bile elimle kapatmaya çalışıp normal gibi durmaya çalışıyorum View attachment 3306078 örnek böyle yani ne yapabilirim neleri yapmamam lazım? umut var mı? 2008liyim 16 yaşındayım boyum 191 ayakkabısız falan 189 yada 190 olabilir bir şeyde sorun var ama anlamıyorum biri testesterondan dolayı olabilir dedi bu 1 yıl içinde spor ve beslenme ile testesteronumda sorun oldugunu zannetmiyorum sizce neleri yanlış yaptım yada ne yapmalıyım?
oğlum boş boş konuşma la ?
16 yaşında 190 boyundasın ve tipin gayet iyi fiziğin iyi yakışıklısın, yan profilindeki çene geriliği sırıtmıyor ve yan profilin de ön profilin de gayet iyi.

21 yaşında kadar o çene büyüyecek sakın mal mal takıntı yapıp o çeneye ameliyat yaptırma tamam mı?
16 yaşındaki bir insanın yüzünün çoğu şeyi halen gelişmemiş durumda oluyor, senin ona rağmen yüzün gayet iyi ve bu çene de 1-2 seneye kadar düzelir ve 21 yaşında çok güzel bir şekilde oturur.

kafana dert etme sen yakışıklı bir çocuksun, bu aralar çok darlıyorsun kendini. bu sorunu kafaya takmışsın kafayı yemek üzeresin kendine gel.
kızlar belki senin haraketlerinden dolayı sana yaklaşmıyodur sorun tipin değil anladın mı? kendine çeki düzen ver toparlan hemen

kemikler bok gibi 1-2 yıl önce aşırı zayıftım kilo alıp kas yapınca çok bi sik değişmedi son çare surgery olucak
kemikler genetik

yaşı küçük, çıkar o kemikler ya
zaten spor da yapıyor hertürlü bonemass artacak
dediğin sadece kuzeyli genleri varsa geçerli.

oğlum boş boş konuşma la ?
16 yaşında 190 boyundasın ve tipin gayet iyi fiziğin iyi yakışıklısın, yan profilindeki çene geriliği sırıtmıyor ve yan profilin de ön profilin de gayet iyi.

21 yaşında kadar o çene büyüyecek sakın mal mal takıntı yapıp o çeneye ameliyat yaptırma tamam mı?
16 yaşındaki bir insanın yüzünün çoğu şeyi halen gelişmemiş durumda oluyor, senin ona rağmen yüzün gayet iyi ve bu çene de 1-2 seneye kadar düzelir ve 21 yaşında çok güzel bir şekilde oturur.

kafana dert etme sen yakışıklı bir çocuksun, bu aralar çok darlıyorsun kendini. bu sorunu kafaya takmışsın kafayı yemek üzeresin kendine gel.
kızlar belki senin haraketlerinden dolayı sana yaklaşmıyodur sorun tipin değil anladın mı? kendine çeki düzen ver toparlan hemen
21-22-23 yaşına kadar beklemeyi planlıyorum zaten ama özgüven olarak kişilik olarak 1 yıl önceki halimden farkım yok kızlarla göz teması kuramıyorum konuşmak bile korkunç geliyor yanımdam kızlar geçicek olsa bile sağdan yürümeye çalışıyorum tek taraflı çiğnediğim için bir dönem sağ taraf daha gelişmiş diye)
1732110319543
1 yıl önce tipim böyleydi sevdiğim kız 10 üzerinden 2 puan vermişti bana birbirleri ile konusurken puanlama gibi bişey yapıyorlardı diyer kızlar ile sporda yapmıyordum o zaman cogu şeyi takıntı yaptım sonra bok gibi alışkanlıklarımı düzelttim hiç şeker yemiyorum tatlı yada paket gıda ama hiç bi zamanda yeterli hissetmiyorum her aynaya baktıgımda eksiklikleri görüyorum

• So Sad
Reactions: yuda
21-22-23 yaşına kadar beklemeyi planlıyorum zaten ama özgüven olarak kişilik olarak 1 yıl önceki halimden farkım yok kızlarla göz teması kuramıyorum konuşmak bile korkunç geliyor yanımdam kızlar geçicek olsa bile sağdan yürümeye çalışıyorum tek taraflı çiğnediğim için bir dönem sağ taraf daha gelişmiş diye) View attachment 3306122 1 yıl önce tipim böyleydi sevdiğim kız 10 üzerinden 2 puan vermişti bana birbirleri ile konusurken puanlama gibi bişey yapıyorlardı diyer kızlar ile sporda yapmıyordum o zaman cogu şeyi takıntı yaptım sonra bok gibi alışkanlıklarımı düzelttim hiç şeker yemiyorum tatlı yada paket gıda ama hiç bi zamanda yeterli hissetmiyorum her aynaya baktıgımda eksiklikleri görüyorum
inşallah kamera lensi yüzünden böyle çıkmışsındır bune amk.

• JFL
Reactions: gamb1t
21-22-23 yaşına kadar beklemeyi planlıyorum zaten ama özgüven olarak kişilik olarak 1 yıl önceki halimden farkım yok kızlarla göz teması kuramıyorum konuşmak bile korkunç geliyor yanımdam kızlar geçicek olsa bile sağdan yürümeye çalışıyorum tek taraflı çiğnediğim için bir dönem sağ taraf daha gelişmiş diye) View attachment 3306122 1 yıl önce tipim böyleydi sevdiğim kız 10 üzerinden 2 puan vermişti bana birbirleri ile konusurken puanlama gibi bişey yapıyorlardı diyer kızlar ile sporda yapmıyordum o zaman cogu şeyi takıntı yaptım sonra bok gibi alışkanlıklarımı düzelttim hiç şeker yemiyorum tatlı yada paket gıda ama hiç bi zamanda yeterli hissetmiyorum her aynaya baktıgımda eksiklikleri görüyorum
acıların sana hırs vermiş
hırsın sana azim katmış
çabalamışsın ve başarmışsın kardeşim, şimdi taş gibisin. omuzların geniş, yüzündeki coloring iyi, mouth to nose ration güzel, mogger tier gözlerin var.

ilk başta sorun görünüşündü doğru. fakat şimdi sorun o değil kardeşim sende bunun farkına var, sorun; eskideki eksikliklerinin sana kattığı düşünce ve travmalar. şimdiki sen eski sen değilsin peki beynin neden hala eskide?

bazen insan gelişmek ister, değişmek ister fakat bunu yanlış yerde arar. senin eksikliklerin artık görünüşün değil zihnin, sen bunun farkındasın ama sorunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorsun oyüzden görünüşüne takıyorsun en ufak kusuruna takılıyorsun takıntılı hale geliyorsun.

bakışların sert ve güzel, fiziğin güzel, gayet çekici bir görünüşün var. o sana 2 veren kız yarrağını yalasın artık senin gibi bir erkek bulamaz oç

sorun var doğru, fakat sorunu doğru yerde ara tamam mı?
bu yazdıklarımı 3 defa oku, taa ki kafana bişeyler oturana kadar. benim için değil, kendin için yap bunu.

hayatında başarılar,

dediğin sadece kuzeyli genleri varsa geçerli.
21 yaşına kadar en az %20-30'luk hacim alır ortalama olarak,
şimdiden bile çocuğun kemikleri ideal, bu hacim %30 oranında artsa 21'e kadar bu onun için idealin de üstü "çok-iyi" seviyesine gelir ve yüzü çok güzel bir harmony tutar.

21 yaşına kadar en az %20-30'luk hacim alır ortalama olarak,
şimdiden bile çocuğun kemikleri ideal, bu hacim %30 oranında artsa 21'e kadar bu onun için idealin de üstü "çok-iyi" seviyesine gelir ve yüzü çok güzel bir harmony tutar.
inş abi:feelswhy:

21 yaş? şanslıysan beklersin ve kemiklerin gelişir. gelişmezse üni hayatını bir wimp skull olarak geçireceksin.
Screenshot 638
bas dolguyu bu şekil rahat htn olursun.

21-22 yaşına kadar doğal olarak yapabilceklerim nelerdir zaten dolgu falan b planı
elemanfawfafaf pill alırsan belki testoyla çenen büyür ama belki garanti yok. mewing bonesmash götten metod falan onlar cope zaten

elemanfawfafaf pill alırsan belki testoyla çenen büyür ama belki garanti yok. mewing bonesmash götten metod falan onlar cope zaten
bu yaşta damaklık takarlar mı kardeşim 9-10 yasında takmıstı yada bir yararı olur mu

bu yaşta damaklık takarlar mı kardeşim 9-10 yasında takmıstı yada bir yararı olur mu
çocuklarda maxilla genişletilebiliyor ama senin yaşında işe yarayacagını sanmıyorum.

ağzının içine demir takmaya değmez zaten amk

eğer işe yarıyacaksa herşey değer :feelswhy:

olm boyun uzun tipinde de bir sorun yok manyak mısın. saçma sapan takıntı yapmışsın

• So Sad
Reactions: sikko