menas
Stacy's Favourite
Kimse ciddi birşey yazmamış o yüzden ciddi olacağımingilizce konuşmak bi sike yaramadı kimse siklemiyor düzeltme olasılığım varmı suratımı , fotolardan yola çıkarak baktığınızda?
küçük bir özet geçmem gerekirse asimetri tek taraflı çiğnemekten kaynaklı 4-5 ay belki daha fazla tek taraflı çiğnemek zorunda kaldım dövdüğüm çocuğun 2
abisinden fena dayak yedikten sonra sol tarafla hiç çiğnemedim ''çiğneyemedim'' View attachment 3306070neredeyse. Fotoğrafta sağ tarafım daha keskin ve asimetrik bir halde
asimteri buydu bide nasıl oluyorsa çenem geride yani hiç anlamıyorum nerede hata yaptım diye kendime bakınca ağız solunumu yapmadım genetik olarak çene geriliği falan yok , 2 kardeşimdede muhteşem annemdede iyi?View attachment 3306075 benimki nedense yarrak gibi geride , fotoğraflarda bok gibi duruyor genelde illa foto çekineceksem bile elimle kapatmaya çalışıp normal gibi durmaya çalışıyorum View attachment 3306078 örnek böyle yani ne yapabilirim neleri yapmamam lazım? umut var mı? 2008liyim 16 yaşındayım boyum 191 ayakkabısız falan 189 yada 190 olabilir bir şeyde sorun var ama anlamıyorum biri testesterondan dolayı olabilir dedi bu 1 yıl içinde spor ve beslenme ile testesteronumda sorun oldugunu zannetmiyorum sizce neleri yanlış yaptım yada ne yapmalıyım?
1.adım şu salak mentalden acilen kurtul herkese böyle abi çekip kendini ezdiriyorsan bunların hepsini hakediyorsun
2.adım gözlüğü çıkar lense geç
3. adım saçını uzat ve middle part yap kulaklarını kapat saç la
4.adım daha sağlıklı bir diyet seni şişirebilevek şeylerden uzak dur daha primal carnivore diyete yakın beslen yapabiliyorsan
5.adım endişelenmeyi zırlamayı millete sakso çekmeyi kes (cidden) yüzün büyük ihtimalle 20-25 yaşlarında oturacak yüzündeki bebeklik yağı gidecek ayrıca şuanki halin kötü değil ortalama nın üstündesin trde
6.adım özgüvenli ol olabildiğince fit sağlıklı olmaya çalış unutma sağlık=güzellik
7. ve son adım bu forumu terk et zaten özgüvensiz ve bi tık salak bi elemansın hayatında hiçbirşey iyi yönlü değişmeyecek bu forumda durduğun sürece o azcık özgüvenin varsa o da gitmesin