AÇ KALMALISIN

Atsizz

Atsizz

Iron
48 saat boyunca yemek yemedim ve daha önce hiç olmadığı kadar enerjik hissediyorum.

Harika bir odaklanma.

Çılgın miktarda iş yapıyorum.

Daha ağır kilolar kaldırıyorum.

Ne beyin sisi ne de yorgunluk var.

3 kilo verdim.

86 saate çıkacağım.

Aynısını yap kardeşim, seni durduran ne? Yemek YEMEN GEREK diye geveleyen zavallı bir oportünist olma.

Kardeşim yemek seni yavaşlatır.

Günde birden fazla yemek yemekten ne fayda gördün?

Sadece şişiyorsun, momentumunu kaybediyorsun ve dinlenmek istiyorsun.

Neden hiç olmadığı kadar çok kanser vakası var? Neden insanlar şişman?

Neden insanların enerjisi yok kardeşim?

2 gün boyunca yeme ve bana yorum at.

Zayıf bir orospu çocuğu olma.

• +1
  • Woah
Reactions: MogEater, mogs me and whoishe
su orucu 21 gün yaparsan otofaji olur otofaji olursa kanser hücrelerini yer hücre kendini yeniler hem vücut yenilenir hem organlar dinlenir evet sağlıklı uzatabilirsen uzat

• +1
  • JFL
Reactions: Atsizz and mogs me
su orucu 21 gün yaparsan otofaji olur otofaji olursa kanser hücrelerini yer hücre kendini yeniler hem vücut yenilenir hem organlar dinlenir evet sağlıklı uzatabilirsen uzat
21 gün yapabilecek insan evladı var mı?

• +1
Reactions: MogEater
48 saat boyunca yemek yemedim ve daha önce hiç olmadığı kadar enerjik hissediyorum.

Harika bir odaklanma.

Çılgın miktarda iş yapıyorum.

Daha ağır kilolar kaldırıyorum.

Ne beyin sisi ne de yorgunluk var.

3 kilo verdim.

86 saate çıkacağım.

Aynısını yap kardeşim, seni durduran ne? Yemek YEMEN GEREK diye geveleyen zavallı bir oportünist olma.

Kardeşim yemek seni yavaşlatır.

Günde birden fazla yemek yemekten ne fayda gördün?

Sadece şişiyorsun, momentumunu kaybediyorsun ve dinlenmek istiyorsun.

Neden hiç olmadığı kadar çok kanser vakası var? Neden insanlar şişman?

Neden insanların enerjisi yok kardeşim?

2 gün boyunca yeme ve bana yorum at.

Zayıf bir orospu çocuğu olma.
İlk yediğin yemekten hem kilolar comeback atacak bide kilo alacaksın yani bundan sonra muzla beslenmen lazım bi süre kendi havalı zannediyon ama vücudun açlık / kıtlık durumuna sokuyorsun :d

• +1
Reactions: why not me? and Serialsuicide
21 gun yapilabilir, ama pills kullanmalisin, tum microlari hesapli almalisin filan, 21 gunde tum gaini + sacimi kaybederim gibi geliyo,

ayica 16 saat sonra cortisol spike yasiyorsun ama otofaji 14 saatten sonra basliyor,
aksam 10 yemek yemeyi birakan biri kahvalti yapmamali, kahvalti loserlarin yaptigi birseydir, oglen 2 ilk yemegiji yemelisin, cortisol spike olmamasi icin.

acikcasi cok umursamiyorum, bunlar icin uyku duzeni sarti, mesela gym rutinimde yok, kafama gore calisiyorum,
based bilgiler onemli
her kasi haftada 6-8 kere calistirmak yeterli her set 6-8 tekrar tukenise yakin olmali,
veya 16 saat aclik benim icin normal, gain yapmaya calistigim icin bu aralar onceligim degil ama midesine hakim olamayan insan asaaglik insandir maalesef, daha primative bir insan.

• +1
Reactions: Atsizz
Beyin sisi için faydalı olacak mı onu merak ediyorum açıkçası çünkü en büyük sorunum o yoksa diğer türlü umrumda değil aç kalmak falan.

• +1
Reactions: Atsizz and Auchelius
Beyin sisi için faydalı olacak mı onu merak ediyorum açıkçası çünkü en büyük sorunum o yoksa diğer türlü umrumda değil aç kalmak falan.
faydalı oluyor herşeye sisede evet