acaba sınav senesi ilişki ister mi diye düşünüp adım atmaktan çekindiğimiz kızın flörtünü anlatışını dinlerken

EK0

EK0

Equinox
tam olarak şöyle oldum

kulak misafiri oldum tam flört mü anlatıyordu emin değilimde böyle tam flört anlatıyor gibiydi inşallah flört değildir
beyler siz siz olun düşünmeyin çok haraketlerinizi direk atın adımınızı amk
bu işte olmazsa liseyi adam akıllı ilişki yapamadan bitiricez harbi over amk

• So Sad
  • +1
Reactions: herson, erlang, veneficus and 13 others
bu dünya böyle işte amk çok düşüneni çok sikerler

• +1
  • So Sad
Reactions: veneficus, ENEFB, ochinchin and 2 others
Lisede adam akıllı ilişki yapan insan neredeyse yok ki hep aptalca bi nedenden biter ha bitmedi mi evliliğe kadar gider ama o evliliğe giden ilişkiler çok zor şartları kabul ederek gider ve mikroaldatmalari görmezden gelmek zorunda kalirsin sonunda bi amaç yok takıl geç

• +1
Reactions: coax96, -BayHarbourButcher, ENEFB and 1 other person
Lisede adam akıllı ilişki yapan insan neredeyse yok ki hep aptalca bi nedenden biter ha bitmedi mi evliliğe kadar gider ama o evliliğe giden ilişkiler çok zor şartları kabul ederek gider ve mikroaldatmalari görmezden gelmek zorunda kalirsin sonunda bi amaç yok takıl geç
benim gibi oldceller için lifefuel, 18 yaşında reşit virgin kız bekle beni

• JFL
Reactions: eniyiguresci, pardonriki, jsbera and 1 other person
doğru diyon

yinede okuldan pek ilgimi çeken yok olsak iyi olurdu o kızla neyse yine zaman gösterecek bişey değişir belki

doğru diyon

yinede okuldan pek ilgimi çeken yok olsak iyi olurdu o kızla neyse yine zaman gösterecek bişey değişir belki
Değişmesin kanka hayalin yks ile ilgiliyse değişmesin mümkünse iyiliğin için diyorum harbi şimdiden sonuçlanması daha iyi oldu açıkçası hayırlı değilmiş demek diye geçmek lazım kalbin ne kadar acisada

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and EK0
Değişmesin kanka hayalin yks ile ilgiliyse değişmesin mümkünse iyiliğin için diyorum harbi şimdiden sonuçlanması daha iyi oldu açıkçası hayırlı değilmiş demek diye geçmek lazım kalbin ne kadar acisada
bende yok ya yks hayali öyle olsa uzak dururdum bende biraz can sıkıntısından girişiyom şöyle işlere

• +1
Reactions: jsbera
Dikkat et
eyvallah cnm cansın cidden şu yukarda dediğin hayırlısı değilmiş sözü cidden akşam akşam bi içimi iyi yaptı çok kafa yormamak lazım harbi şöyle işlere

• +1
Reactions: jsbera, coax96 and Trenmaxx1
Sevgili olsaydınız bile senin zararına olacaktı üniye geçince ayrilacaktiniz sınav senen zaten siktir et teenagelove cope bu arada lisede sevgili yapmazsan bişey kaybetmezsin unide illa birşeyler olur merak etme yks calis

• +1
Reactions: Iranidnordid, Trenmaxx1 and EK0
Sevgili olsaydınız bile senin zararına olacaktı üniye geçince ayrilacaktiniz sınav senen zaten siktir et teenagelove cope bu arada lisede sevgili yapmazsan bişey kaybetmezsin unide illa birşeyler olur merak etme yks calis
üni gitme planım yok ondan mevzu ve gerildiğim kısım biraz o ama illa çıkar biri karşımıza

sınav senesi kısmı kız için o sınava çalışıyor

• +1
Reactions: Naughty America
tam olarak şöyle oldum

View attachment 5647711

kulak misafiri oldum tam flört mü anlatıyordu emin değilimde böyle tam flört anlatıyor gibiydi inşallah flört değildir
amk sınav senesi kıza yürüdüm kız friendzone attı hayatımda ilk defa tüm kriterlerime uyan kız bulmuştum ama kız hala dışarı fln çağırıyor cepte tutuyo amk eski sevgilisi mtn ama kız bana friendzone atıyo bp yalan

• So Sad
  • +1
Reactions: Turanmethod, eniyiguresci and EK0
bizim yollardan geçenleri gördükce duygulanıyoz @jsbera

• So Sad
  • JFL
Reactions: Turanmethod, jsbera and EK0
amk sınav senesi kıza yürüdüm kız friendzone attı hayatımda ilk defa tüm kriterlerime uyan kız bulmuştum ama kız hala dışarı fln çağırıyor cepte tutuyo amk eski sevgilisi mtn ama kız bana friendzone atıyo bp yalan
yani kıza hissettiğim bunlar işte kriterlerime karakter olarak çok uyuyor amk ondan bi istedim olmak kızla

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Ya konuş kanka flörtü varsa bisey olmaz manita değilse yapıştır gitsin

• +1
Reactions: EK0
Ya konuş kanka flörtü varsa bisey olmaz manita değilse yapıştır gitsin
kız arkadaşım zaten samimiyetim var muhabbetim varda flörtü olması falan işimi tam kilitledi şuan zaten samimiyeti flörte çevirmek zor bide tam zorlaştırdı

kız arkadaşım zaten samimiyetim var muhabbetim varda flörtü olması falan işimi tam kilitledi şuan zaten samimiyeti flörte çevirmek zor bide tam zorlaştırdı
Kanka arkadaşınsa anlarsın zaten espri yap gülüyorsa senle konuşmak hoşuna gidiyorsa açıl gitsin

• +1
tam olarak şöyle oldum

View attachment 5647711

Dokunmaya kıyamadığınız yanakları kızartıyolar beyler... fiziksel kızartma

• So Sad
güçlü kal bro her zaman umut vardır

• Love it
  • +1
Reactions: EK0 and kumaddikt