Accutane 5. ay

santosxa

santosxa

Iron
3 ay 10 mg 4. ve 5. ay 20 mg olmak üzere kullandım dozu tekrar düşürdüm 10 mg 20mg fazla gibi geldi yemedi götüm kısaca cildim mükkemmel seviyede deil ama hiç sivilce yok denebilir 2 3 tane komedon var oda sırıtmıyo
yan etkilerinden sadece dudak kuruluğu yasadım oda 2. ay sonunda felan basladı arada sırada oluyor kurulukta her zaman kuruma olmuyor 3 haftadır kuruma yaşamadım örneğin gözde kuruluk var gibi hissediyorum batma ve kızarıklık oluyor arada sırada eklem ağrısı hiç yaşamadım psikolojik olarakta hiç bi sik olmadı bende kan değerlerime baktırmadım ama en son baktırdığımda karaciğer değerlerim mükkemmeldi 3. ay sonunda baktırdıydım

Accutane kullanmayın:(:(

• +1
Reactions: fury31
accutaneden kaynaklımı bilmiyorum ama elmacık kemiği hizam kırmızılaşıyor (2 SENE ÖNCE 110 KİLOYKENDE OLUYORDU AMA CİLDİM TEMİZ DEİLDİ O ZAMAN) okuldaki orospu evladı hoca allıkmı kullanıyon diye sormustu herkesin içinde onun anasını sikeyim

• JFL
Reactions: Yagiz8928, jsbera, fury31 and 1 other person
Kaç kilosun? Ben 80 kilo 10mg başladım 2 hafta sonra 20 çıktım şimdi 30 dayım. 40 a çıkmayı düşünüyorum. Yan etkiler genel olarak yok oldu ama libido 0 :feelsuhh:.
Yüksek doz kullanırsak daha kısa süre kullanmak gerekiyormuş diye okudum

Kaç kilosun? Ben 80 kilo 10mg başladım 2 hafta sonra 20 çıktım şimdi 30 dayım. 40 a çıkmayı düşünüyorum. Yan etkiler genel olarak yok oldu ama libido 0 :feelsuhh:.
78 kiloyum 30 mg verdi 1aybsonra 50 mgye çıkarcaz dedi 2 hafta kaldi

78 kiloyum 30 mg verdi 1aybsonra 50 mgye çıkarcaz dedi 2 hafta kaldi
zaten normal doz kilonun 0.5 ila 1 katı. Biz mikrodozluyoz zaten ben kafama göre kullanıyom ondan yan etkiler geçtiğinde doz arttırıyorum sadece

• +1
Reactions: jsbera
85 felanıım ama mıcrodose şuan yeterli bende doktorsuz kullanıyorum 10mg devam ediyorum libido var bende öyle bir sıkıntı yaşamadım hiç sabah gökdelen kurulu oıluyo

• +1
Reactions: jsbera and Yagiz8928
kullanmayin oglum erkek adamin kullanacagi bir sey degil bu yarin bir gun sikiniz kalkmaz lan @marlonteixeira

• Hmm...
Reactions: Yagiz8928
kullanmayin oglum erkek adamin kullanacagi bir sey degil bu yarin bir gun sikiniz kalkmaz lan @marlonteixeira
kalkmiyo zaten:feelswhy: tr ye gelmeme 3 ay var o zamana kadar üroloji ye de gidemiyorum. 3 ay estrogenmaxxing

• So Sad
Reactions: why not me?
accutaneden kaynaklımı bilmiyorum ama elmacık kemiği hizam kırmızılaşıyor (2 SENE ÖNCE 110 KİLOYKENDE OLUYORDU AMA CİLDİM TEMİZ DEİLDİ O ZAMAN) okuldaki orospu evladı hoca allıkmı kullanıyon diye sormustu herkesin içinde onun anasını sikeyim
vay orospu evladı tekerlerini kesseydin kahbe evladının la