meatenjoyer9
True agartha president
Accutanenin büyümeyi azalttıgına veya engelledigine dair 1-2 şey gördüm. Bu tarz bir olay varmı varsa bile ne kadar etkiler büyümeyi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
EtkilemezAccutanenin büyümeyi azalttıgına veya engelledigine dair 1-2 şey gördüm. Bu tarz bir olay varmı varsa bile ne kadar etkiler büyümeyi?
çok az etkiler yani belki 2cm o bile olmayabilir ama düşük dozda bi bok olmaz cildin gerçekten kötüyse değerAccutanenin büyümeyi azalttıgına veya engelledigine dair 1-2 şey gördüm. Bu tarz bir olay varmı varsa bile ne kadar etkiler büyümeyi?
Ben burun icin düsünüyomçok az etkiler yani belki 2cm o bile olmayabilir ama düşük dozda bi bok olmaz cildin gerçekten kötüyse değer
Kanka sadece burun için accutane mi alınır kafayımı yedin amkBen burun icin düsünüyom
AİFŞAKGPALF 1-2 yerde gördüm aq işe yarıyo diyolardıKanka sadece burun için accutane mi alınır kafayımı yedin amkhidrokortizon %1 kullan
İşe yarıyor zaten yağ filamentlerini temizleyip burnunu küçültür ama cildin idare ederse sırf burnun için accutane kullanmak saçmalık yan etkilerine bak bi, başka yollarda var burun küçültmeninAİFŞAKGPALF 1-2 yerde gördüm aq işe yarıyo diyolardı
Okey kanka hidrokortizon almak galiba tek careİşe yarıyor zaten yağ filamentlerini temizleyip burnunu küçültür ama cildin idare ederse sırf burnun için accutane kullanmak saçmalık yan etkilerine bak bi, başka yollarda var burun küçültmenin
Kilon × 1-1,5 mg değilse bir şey olmiyoAccutanenin büyümeyi azalttıgına veya engelledigine dair 1-2 şey gördüm. Bu tarz bir olay varmı varsa bile ne kadar etkiler büyümeyi?
Mal misin amk siktir git başka bir şey kullan buraya yaz nasil gidiyor ise yariyor mu ogrenelimBen burun icin düsünüyom