Accutane hk.

meatenjoyer9

meatenjoyer9

ehren glazer
Accutanenin büyümeyi azalttıgına veya engelledigine dair 1-2 şey gördüm. Bu tarz bir olay varmı varsa bile ne kadar etkiler büyümeyi?

• +1
Reactions: hanma lover
Accutanenin büyümeyi azalttıgına veya engelledigine dair 1-2 şey gördüm. Bu tarz bir olay varmı varsa bile ne kadar etkiler büyümeyi?
Etkilemez

• +1
Reactions: meatenjoyer9
çok az etkiler yani belki 2cm o bile olmayabilir ama düşük dozda bi bok olmaz cildin gerçekten kötüyse değer

• +1
Reactions: meatenjoyer9
çok az etkiler yani belki 2cm o bile olmayabilir ama düşük dozda bi bok olmaz cildin gerçekten kötüyse değer
Ben burun icin düsünüyom

• JFL
Reactions: Deleted member 159303
  • +1
Reactions: Deleted member 159303
Kanka sadece burun için accutane mi alınır kafayımı yedin amk :lul: hidrokortizon %1 kullan
AİFŞAKGPALF 1-2 yerde gördüm aq işe yarıyo diyolardı

AİFŞAKGPALF 1-2 yerde gördüm aq işe yarıyo diyolardı
İşe yarıyor zaten yağ filamentlerini temizleyip burnunu küçültür ama cildin idare ederse sırf burnun için accutane kullanmak saçmalık yan etkilerine bak bi, başka yollarda var burun küçültmenin

İşe yarıyor zaten yağ filamentlerini temizleyip burnunu küçültür ama cildin idare ederse sırf burnun için accutane kullanmak saçmalık yan etkilerine bak bi, başka yollarda var burun küçültmenin
Okey kanka hidrokortizon almak galiba tek care

• +1
Reactions: Deleted member 251512
Kilon × 1-1,5 mg değilse bir şey olmiyo
Ben burun icin düsünüyom
Mal misin amk siktir git başka bir şey kullan buraya yaz nasil gidiyor ise yariyor mu ogrenelim

• JFL
Reactions: flows5991