Accutane kuru göz

Yagiz8928

Yagiz8928

Silver

Accutane gözleri kırmızlastiriyormus anasını siktiğimin ilacı ya kimse bana bundan bahsetmemişti. Ara falan versem olurmu Yada dozu azaltsam şuan günlük 40mcg

• +1
Reactions: kurdistan and flows5991

Accutane gözleri kırmızlastiriyormus anasını siktiğimin ilacı ya kimse bana bundan bahsetmemişti. Ara falan versem olurmu Yada dozu azaltsam şuan günlük 40mcg
öyle bisey yok olm aq 40mg den bi sik olmaz daha fazlasını kullandım 1 sene boyunca

• +1
Reactions: kurdistan
öyle bisey yok olm aq 40mg den bi sik olmaz daha fazlasını kullandım 1 sene boyunca
göz kurulugu bile yapmadı o kadar süre boyunca tabi ebemi sikti o ayrı konu

• +1
Reactions: kurdistan and Yagiz8928
göz kurulugu bile yapmadı o kadar süre boyunca tabi ebemi sikti o ayrı konu
herkeste her side effect olcak diye bişey yok

• +1

bende yaptı ama çokta kötü değildi

• +1
herkeste her side effect olcak diye bişey yok
biliyoruz onu da bi sikim olmaz yapsada cok birsey yapmaz kalıcı zarar da bırakmaz 2008 den 2022 ye kadar tüm yorumlarını okudum sıkılmadan usanmadan git sende oku cok bi yorumda bulunmak istiyosan uchiha sasukecim

• +1
Reactions: kurdistan, Yagiz8928 and jauscope
ciltte aşırı kurudu okulda burnum kanamaya başladı

• +1
Arkadaşımın göt deliği bile kurudu ne diyosun

• JFL
ciltte aşırı kurudu okulda burnum kanamaya başladı
Olm siz ne kadar low tsiniz amk :lul::lul::lul: siktir git nemlenirici al sürekli nemlendir cildini dudaklarını, peçete taşı yanında burnun kanayınca sil aq acnecell olcam götten alırdım accutanei hala yokşurams şu oldu yok burama o kaçtı falan o kadar korkuyosan alma bak @kurdistan kardeşime adamın vücudunda tüm eczane, gear geziyor amk high t olduğu için sikinde değil

• Love it

olm ne güzel işte hoodmaxxing yapmış olursun esrar içmiş gibi

• WTF
Reactions: Yagiz8928
Olm siz ne kadar low tsiniz amk :lul::lul::lul: siktir git nemlenirici al sürekli nemlendir cildini dudaklarını, peçete taşı yanında burnun kanayınca sil aq acnecell olcam götten alırdım accutanei hala yokşurams şu oldu yok burama o kaçtı falan o kadar korkuyosan alma bak @kurdistan kardeşime adamın vücudunda tüm eczane, gear geziyor amk high t olduğu için sikinde değil
olm harbi no pain no gain aq

saçında dökülcek bu arada

• +1
Reactions: Yagiz8928
olm harbi no pain no gain aq

saçında dökülcek bu arada
Bırakıyom ilacı şu ana kadar dökülmedi zaten gideceği kadar gitti

• +1
orospu çocukları accutani nerden buldunuz

• JFL
Reactions: kurdistan and yadih
babba kullanmayın bak erkekliginiz gider