Demirs
Nicemaxxer.(Hello Mello). David Laid
TİTLE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
öyle iyi yani açasım geldi1 ay önce thread acmıssın olum 1 ayda ne olmus olabilir aq
Kendi başına yapabilceğin bir şey değil, kan değerlerin oynayabilir ona göre doz planlaman değişmek zorunda kalabilir.dozu nasıl yapıcağımızı bilsem başlardım amk
işte ondanKendi başına yapabilceğin bir şey değil, kan değerlerin oynayabilir ona göre doz planlaman değişmek zorunda kalabilir.
Hani bilsen bile mantıken bunun için doktor şart. Kanını tanıdık hemşireye aldırıp Biyokimya lab. da çalışıp gizlice kendi kan değerlerini ölçüp yapamadığına göre doktor lazımişte ondan
klasik 20-10 mg git iştedozu nasıl yapıcağımızı bilsem başlardım amk
kendim için olsa dusunmeden gunluk girerim kardeşim için bide kg falan şeye göre dozluyolarmışklasik 20-10 mg git işte
o kadar önemli değil o diye biliyorum kişiden kişiye göre değişirHani bilsen bile mantıken bunun için doktor şart. Kanını tanıdık hemşireye aldırıp Biyokimya lab. da çalışıp gizlice kendi kan değerlerini ölçüp yapamadığına göre doktor lazım
zaten bunlar en düşük sayılabilecek dozajlarda kardeşin küçükse doktorun belirlediğine göre alınkendim için olsa dusunmeden gunluk girerim kardeşim için bide kg falan şeye göre dozluyolarmış
cansın 15 yaşında ya 10mg zaten veriirm her gunzaten bunlar en düşük sayılabilecek dozajlarda kardeşin küçükse doktorun belirlediğine göre alın