accutane side effect

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
beyler yatakta uzanıyodum burnum aktı bi sümkürdüm peçete kan doldu amınakoyim hayatımda ilk kez burnum kanıyo sümkürüyom kan geliyo şimdi kanı silmeyi bıraktım burnumdan ağzıma akıyodu az daha amınakoyim peçete aldim sildim accutane kullanmayin

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: Charm0, churmaxxed, auitistsurvior and 2 others
this are the least of your worries on accutane lmao

• +1
Reactions: auitistsurvior and MogsGymMaxx
olm accutane harbi sıkıntılı diye biliyorum tret neyine yetmedi 14 yaşında

• +1
Reactions: auitistsurvior and MogsGymMaxx
Trt tarzı bişey yapacağım ama sırt ve göğüs sivilceleri şimdiden az da olsa var bunları geçirmek için bi ilaç var mı karaciğeri ele alır mıyım 3 ay cycle düşünüyorum

• +1
Reactions: Yagiz8928 and auitistsurvior
beyler yatakta uzanıyodum burnum aktı bi sümkürdüm peçete kan doldu amınakoyim hayatımda ilk kez burnum kanıyo sümkürüyom kan geliyo şimdi kanı silmeyi bıraktım burnumdan ağzıma akıyodu az daha amınakoyim peçete aldim sildim accutane kullanmayin
kurumus burnun iste yhapcak bisi yok arada bi kanaasın knk bisi olmz

ayni kan senin gotunu siktigimde de cikmisti onu neden yazmadin

3 aydır accutanedeyim hala burnum kanamadı umarım ileride kanamaz :cry:

Trt tarzı bişey yapacağım ama sırt ve göğüs sivilceleri şimdiden az da olsa var bunları geçirmek için bi ilaç var mı karaciğeri ele alır mıyım 3 ay cycle düşünüyorum
ben 6 aydır kullanıyorum karaciğer değerlerim hiç oynamadı ama ldl kolestrolüm yükseldi baya

Lan instada kaydirirken karsima ciktin amk sansa bak herifin birine o yalandir hocam falan yazmissin. Bude git burnunu nemlendir

Lan instada kaydirirken karsima ciktin amk sansa bak herifin birine o yalandir hocam falan yazmissin. Bude git burnunu nemlendir
knk fisss diye akiyodu vazelin surdum durdu

• +1
Reactions: Charm0
olm accutane harbi sıkıntılı diye biliyorum tret neyine yetmedi 14 yaşında
hiçbi zararı yok etkisi zaten yağ hücrelerini yok etmesi o da kurumaya neden oluyo ciltte burun da kuruduğu için kanıyo

Users who are viewing this thread

Back