accutane ve hidrokortizon nerden alabilirm bilgisi olan varmı?

hidrokortizonu bilmiyorum ama bazi eczaneler accutaneyi recetesiz veriyor birazcik daha pahali oluyor sadece receteliye gore, cildiyeden randevu al receteyle accutane verir eğer gerekli görürse

• +1
Reactions: pashanimair
hidrokortizonu bilmiyorum ama bazi eczaneler accutaneyi recetesiz veriyor birazcik daha pahali oluyor sadece receteliye gore, cildiyeden randevu al receteyle accutane verir eğer gerekli görürse
@kökleyicifallik gibi sikinin keyfine göre kullanma karacigerlerini eline alma:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: kökleyicifallik, Aven and pashanimair
accutanei nasıl reçetesiz veriyor aq

• +1
Reactions: Aven
hidrokortizon eczanelerde veriliyor 0,5lik versiyonu bazılarında yok ama ben bulamadım geçen
onun yerine eczanede betametazon var ama aylardır deniyom bi bok etkisini görmedim hidrokortizon denicem o yüzden

burun için
accutane burun falan kucultmuyor kanka onun yerine ödemi atsan veya yağ orani dusursen burnun daha kuculur, ve ayrica doktora bunu dersen anana bacina sover odadan atar seni

doktor tanıdık btw sorun olmaz
Ben mi yanlış biliyorum amk accutane dht blocker görevi görmüyor mu ne alaka burun ucuyla kullananlar genelde sivilce için kullanıyor

Ben mi yanlış biliyorum amk accutane dht blocker görevi görmüyor mu ne alaka burun ucuyla kullananlar genelde sivilce için kullanıyor
burundaki yağ yataklarını eritiyor mantığında düşün binevi debloat

görüyorum da bizim forum götten uydurmayı baya seviyo he
iki dk araştırma yaparsan accutanenin sebum üretimini azaltmasından kaynaklı yüzdeki yağ bezelerinin yok olmasıyla yüzün şişkinliğinin inmesine yol açacağını öğrenirsin

Last edited:
accutane dht seviyesiyle hiç elleşmiyor hatta dolaylı yoldan bile düşürdüğüne dair çok ufak araştırmalar var
pardon aga bana dememişsin herhalde banamı dedin

Last edited:
iki dk araştırma yaparsan accutanenin sebum üretimini azaltmasından kaynaklı yüzdeki yağ bezelerinin yok olmasıyla yüzün şişkinliğinin inmesine yol açacağını öğrenirsin
accutane direkt sebosit denilen yağ bezlerini küçülterek hatta bazı durumlarda tamamen yok ederek çalışıyor burası doğru da yüzün bişektomi olmuş gibi görünmeyecek tabii ki, burnundaki büyüklük yağ dokusundan değilse burnun da küçülmez bu arada

accutane direkt sebosit denilen yağ bezlerini küçülterek hatta bazı durumlarda tamamen yok ederek çalışıyor burası doğru da yüzün bişektomi olmuş gibi görünmeyecek tabii ki, burnundaki büyüklük yağ dokusundan değilse burnun da küçülmez bu arada
kardiyo ile birlikte accutane denemek istiyom yüzümde yağ var ama doğuştan gibi duruyor %10 bf denemekten zarar gelmez gibi