Orgish
I came here to give positive energy to people
Patladım amk bunlar ney orospu çocuğu hani hunter eyes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
gözünü açamıyo daha orospuçocuView attachment 4497560View attachment 4497561
Patladım amk bunlar ney orospu çocuğu hani hunter eyes![]()
gözünü açamıyo daha orospuçocu#grapeacheron
8 psl true adam dünyaya böyle biri gelmez daha siz evde elinizi sikmeye devam acheron stacy slayliyoryakısıklı diye mi kıskanıyosun??
herkesin gözü bu acıda böyle jordan dahil
yakısıklı diye kıskanıyosan dökül ufaklıkk
acheron bildiğin jordanlite 6psl hepimizi moglar
adama çirkin diyen yok zaten ama mtn olup kendini chadlite ilah sanan ve aşırı kasıntı bir delüzyonel orospu ccocu olduğu için bu kadar hate görüyor1- şu açıdan herkes oyle gorunur
2- İstediğiniz kadar sövün yakışıklı cocuk tbh
kendini cl sanmıyo adam arkadaşım hayatında görebileceğin en samimi cana yakın insanlardan birisi birde cantal tilti iyi bu arada illa bir kantal tilte iyi demek için kediye benzemesine gerek yok hatta fazla pozitif olması uncanny görünüyor bana kalırsaadama çirkin diyen yok zaten ama mtn olup kendini chadlite ilah sanan ve aşırı kasıntı bir delüzyonel orospu ccocu olduğu için bu kadar hate görüyor
açıdan bağımsız adamın canthal tilt iyi değil zaten
yayınlarda falan kasılıyo çok itici hareketler bence oturup kendine edit yapıyo eleman amkkendini cl sanmıyo adam arkadaşım hayatında görebileceğin en samimi cana yakın insanlardan birisi birde cantal tilti iyi bu arada illa bir kantal tilte iyi demek için kediye benzemesine gerek yok hatta fazla pozitif olması uncanny görünüyor bana kalırsa
Kardesim hantir ays var adam Avcı falan anlamazsın sen direk CLadama çirkin diyen yok zaten ama mtn olup kendini chadlite ilah sanan ve aşırı kasıntı bir delüzyonel orospu ccocu olduğu için bu kadar hate görüyor
açıdan bağımsız adamın canthal tilt iyi değil zaten
Kardesim hantir ays var adam Avcı falan anlamazsın sen direk CL
Orospu çocuğu tek doğru düzgün yeri hooded eyesi olduğu için gatekeep yapiyo allahini siktigim orbital training ise yariyo bi yere kadar
Gözüm sizi siksin seni bende rahatlayım sizde,kendimi cl falan zannettiğim yok beyler bi bok bilmeden yarrak yarrak konuşmayın,şu sub'u allah aşkına düzgün kullanın beni salın amınakoyayım.Kardesim hantir ays var adam Avcı falan anlamazsın sen direk CL
Orospu çocuğu tek doğru düzgün yeri hooded eyesi olduğu için gatekeep yapiyo allahini siktigim orbital training ise yariyo bi yere kadar
ilk cümleden anlam çıkaramadım. göz egzersizi ve buz metoduna devam et bence gelişim görcen inanıyorumGözüm sizi siksin seni bende rahatlayım sizde,kendimi cl falan zannettiğim yok beyler bi bok bilmeden yarrak yarrak konuşmayın,şu sub'u allah aşkına düzgün kullanın beni salın amınakoyayım.
Kim diyo göz egzersizi yaptıgımı amk aksine kötülüyorumilk cümleden anlam çıkaramadım. göz egzersizi ve buz metoduna devam et bence gelişim görcen inanıyorum
Ortalamadan iyi değilim benceDüşünsene ortalamanın üzerinde gözüküyorsun diye insanlar anana sövüp duruyor, benim için sıkıntı varmı? Yok bende kendimden iyi olanlardan nefret ediyorum
Lan orosbu çocugu lu subforuma beni atıp durmayın,düzgün kullanınView attachment 4497560View attachment 4497561
Sen ne anlatıyon abim beDüşünsene ortalamanın üzerinde gözüküyorsun diye insanlar anana sövüp duruyor, benim için sıkıntı varmı? Yok bende kendimden iyi olanlardan nefret ediyorum
Doğru bişey söyledin ilk defaOrtalamadan iyi değilim bence
adam çirkin değil zaten yakisikli ama yaptiği hareketler çok sinir edici bence kasılmaya gerek yokDüşünsene ortalamanın üzerinde gözüküyorsun diye insanlar anana sövüp duruyor, benim için sıkıntı varmı? Yok bende kendimden iyi olanlardan nefret ediyorum
Senin ananı sikerim amaDoğru bişey söyledin ilk defa
yok kanka iyisinde iqmaxle birazOrtalamadan iyi değilim bence
Kanka samimi bir şekilde yayın yapıyorum ne battı amkadam çirkin değil zaten yakisikli ama yaptiği hareketler çok sinir edici bence kasılmaya gerek yok
Sevmezsen izleme geçadam çirkin değil zaten yakisikli ama yaptiği hareketler çok sinir edici bence kasılmaya gerek yok
Epilepsi hastası gibi konuşmasan iyisinKanka samimi bir şekilde yayın yapıyorum ne battı amk
Senin o mfrni ikiye böler sikerimSenin ananı sikerim ama
Düzgün konuşcan la ozamanSenin o mfrni ikiye böler sikerim
YarrakSenin o mfrni ikiye böler sikerim
olm neden saçma sapan cherrypick koymussun o açıyla alakalı bişeyView attachment 4497560View attachment 4497561
kendini cl sanmıyo adam arkadaşım hayatında görebileceğin en samimi cana yakın insanlardan birisi birde cantal tilti iyi bu arada illa bir kantal tilte iyi demek için kediye benzemesine gerek yok hatta fazla pozitif olması uncanny görünüyor bana kalırsa
Kanka samimi bir şekilde yayın yapıyorum ne battı amk
Kanka gerçekten yapmak için yapıyolar kafama göre yayında takılıyorumolm neden saçma sapan cherrypick koymussun o açıyla alakalı bişey
1- şu açıdan herkes oyle gorunur
2- İstediğiniz kadar sövün yakışıklı cocuk tbh
Ya kanka çocuğu çok tanımıyorum da bu tarz koçluk veren insanları pek sevmiyorum bir de yayında bonesmash yapın cart curt diyordu adam bir de çoluk çocuğun yemekhane parasını alıp göz egzersizi deneyi yapmış bu bence baya kötü çirkin değil ama ben şahsen appealı göremiyorum bi garip duruyorkendini cl sanmıyo adam arkadaşım hayatında görebileceğin en samimi cana yakın insanlardan birisi birde cantal tilti iyi bu arada illa bir kantal tilte iyi demek için kediye benzemesine gerek yok hatta fazla pozitif olması uncanny görünüyor bana kalırsa
biliyorum arada denk geliyor kendi halinde takılıyorsun genelde sorun ne bundaKanka gerçekten yapmak için yapıyolar kafama göre yayında takılıyorum
. . .bonesmash yapın cart curt diyordu adam bir de çoluk çocuğun yemekhane parasını alıp göz egzersizi deneyi yapmış
Şaka gibi gerçekten,kanka ben millete göz egzersizi diye 2 bin verdirmiyorum,koçlukta atletizm öğretiyorum. . .
gozleri neden oleView attachment 4497560View attachment 4497561
Ki yapma sebebim para durumundan. . .
iyi örnek ol cocuklara satıcaksanda yararlı dogru seyler olsun ne satıyorsanŞaka gibi gerçekten,kanka ben millete göz egzersizi diye 2 bin verdirmiyorum,koçlukta atletizm öğretiyorum
Dayı sürekli en iyisi benim tavrındasın übermensch filanmısın nası gözüküyon çok merak ediyom aqSen ne anlatıyon abim be
BenmiDayı sürekli en iyisi benim tavrındasın übermensch filanmısın nası gözüküyon çok merak ediyom aq
View attachment 4498074
yayın boyu şöylesin kanka
Sen en iyisi misin amk sen niye üzerine alindinBenmi
Yok cevap verdiğim adamBenmi
Senden çok daha iyiyimSen en iyisi misin amk sen niye üzerine alindin
Nerden çıkardın amk ne dediğini anlamadimDayı sürekli en iyisi benim tavrındasın übermensch filanmısın nası gözüküyon çok merak ediyom aq
Yüksek canthal tilt unideal zaten bütün database'lere göre (7-8+)hatta fazla pozitif olması uncanny görünüyor bana kalırsa
Öyledir reisSenden çok daha iyiyim
Genel olarak diyorum bu öz güveninNerden çıkardın amk ne dediğini anlamadim