Acheron 🤣

Orgish

Orgish

I came here to give positive energy to people
1000012727
1000012724

Patladım amk bunlar ney orospu çocuğu hani hunter eyes :feelskek:

• JFL
  • +1
Reactions: honorv2, wills, Deleted member 307488 and 1 other person
yakısıklı diye mi kıskanıyosun??
herkesin gözü bu acıda böyle jordan dahil
yakısıklı diye kıskanıyosan dökül ufaklıkk
acheron bildiğin jordanlite 6psl hepimizi moglar

• JFL
  • +1
Reactions: honorv2, dogu, Deleted member 307488 and 3 others
1767423449373
1767423457422

• JFL
  • +1
Reactions: meatenjoyer9, IlI, dogu and 7 others
yakısıklı diye mi kıskanıyosun??
herkesin gözü bu acıda böyle jordan dahil
yakısıklı diye kıskanıyosan dökül ufaklıkk
acheron bildiğin jordanlite 6psl hepimizi moglar
8 psl true adam dünyaya böyle biri gelmez daha siz evde elinizi sikmeye devam acheron stacy slayliyor :forcedsmile:

• +1
Reactions: Deleted member 307488
1- şu açıdan herkes oyle gorunur
2- İstediğiniz kadar sövün yakışıklı cocuk tbh

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Orgish, jsbera and 9 others
adama çirkin diyen yok zaten ama mtn olup kendini chadlite ilah sanan ve aşırı kasıntı bir delüzyonel orospu ccocu olduğu için bu kadar hate görüyor

açıdan bağımsız adamın canthal tilt iyi değil zaten

• +1
  • Hmm...
Reactions: honorv2, wills, Deleted member 307488 and 3 others
adama çirkin diyen yok zaten ama mtn olup kendini chadlite ilah sanan ve aşırı kasıntı bir delüzyonel orospu ccocu olduğu için bu kadar hate görüyor

kendini cl sanmıyo adam arkadaşım hayatında görebileceğin en samimi cana yakın insanlardan birisi birde cantal tilti iyi bu arada illa bir kantal tilte iyi demek için kediye benzemesine gerek yok hatta fazla pozitif olması uncanny görünüyor bana kalırsa

• +1
Reactions: pashanimair, anathema, Deleted member 307488 and 4 others
kendini cl sanmıyo adam arkadaşım hayatında görebileceğin en samimi cana yakın insanlardan birisi birde cantal tilti iyi bu arada illa bir kantal tilte iyi demek için kediye benzemesine gerek yok hatta fazla pozitif olması uncanny görünüyor bana kalırsa
yayınlarda falan kasılıyo çok itici hareketler bence oturup kendine edit yapıyo eleman amk:forcedsmile: canthal tiltte katılıyorum bence neutreal tiltin biraz üstü iyi oluyo

• +1
Reactions: Orgish, Deleted member 307488, nikolata and 1 other person

Kardesim hantir ays var adam Avcı falan anlamazsın sen direk CL
Orospu çocuğu tek doğru düzgün yeri hooded eyesi olduğu için gatekeep yapiyo allahini siktigim orbital training ise yariyo bi yere kadar

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Deleted member 307488 and Deleted member 277275
çok kolay ragebait yemese iyi çocuk

• +1
Reactions: Deleted member 307488 and Acheron_v
Orospu çocuğu tek doğru düzgün yeri hooded eyesi olduğu için gatekeep yapiyo allahini siktigim orbital training ise yariyo bi yere kadar
Screenshot 2026 01 03 12 23 13 067 comandroidchrome edit

adam bojack le ilgili posta kendini atmış amk cl sanıyo diyom işte bojack bloodlineını moglar aq:forcedsmile:

• +1
  • JFL
Reactions: meatenjoyer9, Orgish, Deleted member 307981 and 2 others
Gözüm sizi siksin seni bende rahatlayım sizde,kendimi cl falan zannettiğim yok beyler bi bok bilmeden yarrak yarrak konuşmayın,şu sub'u allah aşkına düzgün kullanın beni salın amınakoyayım.

Attachments

• IMG_20260103_130054_542.jpg
    IMG_20260103_130054_542.jpg
    136 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Deleted member 307488 and Resistance.
Gözüm sizi siksin seni bende rahatlayım sizde,kendimi cl falan zannettiğim yok beyler bi bok bilmeden yarrak yarrak konuşmayın,şu sub'u allah aşkına düzgün kullanın beni salın amınakoyayım.
ilk cümleden anlam çıkaramadım. göz egzersizi ve buz metoduna devam et bence gelişim görcen inanıyorum

• +1
Reactions: xlegend and Deleted member 307488
Düşünsene ortalamanın üzerinde gözüküyorsun diye insanlar anana sövüp duruyor, benim için sıkıntı varmı? Yok bende kendimden iyi olanlardan nefret ediyorum

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 240816, Deleted member 307488 and Deleted member 277275
ilk cümleden anlam çıkaramadım. göz egzersizi ve buz metoduna devam et bence gelişim görcen inanıyorum
Kim diyo göz egzersizi yaptıgımı amk aksine kötülüyorum

• +1
Düşünsene ortalamanın üzerinde gözüküyorsun diye insanlar anana sövüp duruyor, benim için sıkıntı varmı? Yok bende kendimden iyi olanlardan nefret ediyorum
Ortalamadan iyi değilim bence

• +1
Sen ne anlatıyon abim be

• +1
adam çirkin değil zaten yakisikli ama yaptiği hareketler çok sinir edici bence kasılmaya gerek yok

• +1
adam çirkin değil zaten yakisikli ama yaptiği hareketler çok sinir edici bence kasılmaya gerek yok
Kanka samimi bir şekilde yayın yapıyorum ne battı amk

• +1
Reactions: jsbera and Deleted member 307488
  • +1
  • +1
View attachment 4497560View attachment 4497561
Patladım amk bunlar ney orospu çocuğu hani hunter eyes :feelskek:
olm neden saçma sapan cherrypick koymussun o açıyla alakalı bişey

• +1
Reactions: jsbera, Deleted member 307488 and Resistance.
  • JFL
  • +1
Reactions: honorv2, Deleted member 307488 and Deleted member 307981
  • +1
Reactions: Deleted member 307488 and -BayHarbourButcher
Ya kanka çocuğu çok tanımıyorum da bu tarz koçluk veren insanları pek sevmiyorum bir de yayında bonesmash yapın cart curt diyordu adam bir de çoluk çocuğun yemekhane parasını alıp göz egzersizi deneyi yapmış bu bence baya kötü çirkin değil ama ben şahsen appealı göremiyorum bi garip duruyor

• +1
Reactions: Deleted member 307488, nikolata, Resistance. and 1 other person
Kanka gerçekten yapmak için yapıyolar kafama göre yayında takılıyorum
biliyorum arada denk geliyor kendi halinde takılıyorsun genelde sorun ne bunda

Last edited:
  • +1
Reactions: Auchelius and Deleted member 307488
bonesmash yapın cart curt diyordu adam bir de çoluk çocuğun yemekhane parasını alıp göz egzersizi deneyi yapmış
. . .

• +1
Reactions: Auchelius
Şaka gibi gerçekten,kanka ben millete göz egzersizi diye 2 bin verdirmiyorum,koçlukta atletizm öğretiyorum
iyi örnek ol cocuklara satıcaksanda yararlı dogru seyler olsun ne satıyorsan

• +1
  • +1
Dayı sürekli en iyisi benim tavrındasın übermensch filanmısın nası gözüküyon çok merak ediyom aq
Nerden çıkardın amk ne dediğini anlamadim

• +1
  • +1
Reactions: Auchelius and Resistance.