Acheron 🤣

Düşünsene ortalamanın üzerinde gözüküyorsun diye insanlar anana sövüp duruyor, benim için sıkıntı varmı? Yok bende kendimden iyi olanlardan nefret ediyorum
Anlama sıkıntinmi var birader burda ne dedigin anlasilmiyo onu diyom ben

• +1
  • JFL
Reactions: Orcairis, Deleted member 277275 and Deleted member 307488
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275
Allah'a kadar fraudlamiyom ben öyle bi ozguvenim var en azindan orospu cocu
İşte ezik bi orosbu çocugusun,bana fraud diye ağlamaya devam ederken ilerdekş karını sikiyor olacağım

• JFL
Reactions: Zagro and Resistance.
Anlama sıkıntinmi var birader burda ne dedigin anlasilmiyo onu diyom ben
Ondanmı bahsediyorum amk etraftakilere bulaşıp durmuyonmu bende sebebini merak ettim

• +1
Reactions: Deleted member 307981
İşte ezik bi orosbu çocugusun,bana fraud diye ağlamaya devam ederken ilerdekş karını sikiyor olacağım
Elini bile sikemessin sen fraudcel oc

• JFL
Reactions: Deleted member 277275 and Orcairis
mbappe triplere gel

• JFL
Reactions: Deleted member 98741
Anan bahsetmedimi ona neler yaptıgımı
Anam yayınına gelen tiktokcel ltbler değil ben senin ananı her gün sikiyom ama yayında oldugunda

• +1
Anam yayınına gelen tiktokcel ltbler değil ben senin ananı her gün sikiyom ama yayında oldugunda
Hergün yayınımdasın herhalde anasının saçından tutarak siktiğim

Senin ölünü sikerim orosbu çocugu

sen kendine edit yapmaya devam et amk tiktokceli seni siktirgit şu subdan:forcedsmile:

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher and xlegend
View attachment 4498148
sen kendine edit yapmaya devam et amk tiktokceli seni siktirgit şu subdan:forcedsmile:
Siktir git subdan öylemi,lan orosbu çocugu daha subu kullanamıyorsun bile,işiniz gücünüz benim yayınlardan kötü anımı atmak,salın amınakoyayım düzgün kullanın

• +1
Reactions: jsbera and Resistance.
Senin ölünü sikerim orosbu çocugu
Bak orospu çocuğu seni o muhabbet kuşu saçından tutup yerden yere vururum nakavt olunca fraudlayamazsinda o ltn suratina benzin doker ananın alev alev yanan aminin önüne atarım geberir gidersiniz allahini siktigim bida reply atma

• JFL
Reactions: Trenmaxx1 and Deleted member 277275
Siktir git subdan öylemi,lan orosbu çocugu daha subu kullanamıyorsun bile,işiniz gücünüz benim yayınlardan kötü anımı atmak,salın amınakoyayım düzgün kullanın
iyi anınmı var yarram hollow cheeksin ve hooded eye var diye cl sanma kendini

Bak orospu çocuğu seni o muhabbet kuşu saçından tutup yerden yere vururum nakavt olunca fraudlayamazsinda o ltn suratina benzin doker ananın alev alev yanan aminin önüne atarım geberir gidersiniz allahini siktigim bida reply atma
Hele bi Dene de nasıl ananı sikicem senin,gel amk yiyorsa bir sikeyim

Screenshot 2026 01 03 14 09 12 409 commiuigallery edit Images 40
muhabbet kuşu amk saça bak :forcedsmile:

• JFL
Reactions: dogu, Orgish and why not me?
Gözüm sizi siksin seni bende rahatlayım sizde,kendimi cl falan zannettiğim yok beyler bi bok bilmeden yarrak yarrak konuşmayın,şu sub'u allah aşkına düzgün kullanın beni salın amınakoyayım.
Arkadaki teyze

• JFL
kendini cl sanmıyo adam arkadaşım hayatında görebileceğin en samimi cana yakın insanlardan birisi birde cantal tilti iyi bu arada illa bir kantal tilte iyi demek için kediye benzemesine gerek yok hatta fazla pozitif olması uncanny görünüyor bana kalırsa
Kurs satmasinda sen falanmi yardim edion?
Utanmiyormu la bi sik bilmeden millete bisey anlatmaya?

• Hmm...
Reactions: Resistance.
Arkadaşım diyor tabii ki savunacak ve başında olduğu Discord sunucusunun reklamıdır Acheron muhtelemen.
Incel temelli bir forumda etik hakkında konusmak:lul:

Normie'lerin parasını sömürmesinde hiçbir sorun görmüyorum, zeki olan adam zaten almaz ve alacak kadar salak olan eleman için de üzülmek gereksiz.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, Resistance. and Orcairis
yoo kanka şu ana kadar burada kime yardımcı olduysam hiçbir menfaatim bir beklentim olmadı

Bir sikim bilip bilmemesi değil diğer koçluk satanlar aşa yukarı ne biliyorsa o da aynılarını biliyor ondan önce sövmeniz gereken cok kişi var bence

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius, meynet and 2 others
  • Hmm...
yoo kanka şu ana kadar burada kime yardımcı olduysam hiçbir menfaatim bir beklentim olmadı

Bir sikim bilip bilmemesi değil diğer koçluk satanlar aşa yukarı ne biliyorsa o da aynılarını biliyor ondan önce sövmeniz gereken cok kişi var bence
O bisey bilmeden kocluk satanlarin hepsinin amk zatende

Last edited:
  • +1
Reactions: meynet, Resistance. and Deleted member 307488
Arkadaşım diyor tabii ki savunacak ve başında olduğu Discord sunucusunun reklamıdır Acheron muhtelemen.
Bunla da alakası yok mesela acheron sunucu ilk açıldığında 1 kere story attı o kadar onun dışında bir reklam muhabbeti falan olmadı bunu da reklamdan ziyade bana destek olmak için yaptı o kadar

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and Deleted member 307488
Bunla da alakası yok mesela acheron sunucu ilk açıldığında 1 kere story attı o kadar onun dışında bir reklam muhabbeti falan olmadı bunu da reklamdan ziyade bana destek olmak için yaptı o kadar
O sunucu icinmi sorduydun discordu

• +1
Reactions: Deleted member 307488 and Resistance.

Bu adam hep mantıklı konuşmayı nası başarıyor

• Love it
Reklam muhabbeti falan diyenlere sunucu mevcudunu ve en çok kimin linkinden kişi geldiğini de ssleriyle kanıtlarım no problem buradaki dostluk kurduğum kimseye menfat amaçlı yaklaşmadım yaklaşmamda

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius, meynet and 2 others
softmax capped hmtn
Hardmaxxing yapmicagini hepimiz bilioruz yani its ovER
Overrate atma Suna gotu kalkiyo sonra picin

• +1
Reactions: Fridx
yakısıklı diye mi kıskanıyosun??
herkesin gözü bu acıda böyle jordan dahil
yakısıklı diye kıskanıyosan dökül ufaklıkk
acheron bildiğin jordanlite 6psl hepimizi moglar
Acheron eye area dışında ondan daha iyi olduğumu söyledi olm ne kıskanması :feelskek:

• So Sad
  • +1
Reactions: meert and Deleted member 98741
Normie'lerin parasını sömürmesinde hiçbir sorun görmüyorum, zeki olan adam zaten almaz ve alacak kadar salak olan eleman için de üzülmek gereksiz.
13 yaşındaki çocuk nerden bilecek bunun grey orospu evladı olduğunu aminakodumun cocugu bide konusuyon bi yarrami bilmeden

• +1
  • Ugh..
Reactions: meert, Fridx, Deleted member 307488 and 1 other person

Ya kanka bilgisiz olabilir de bilgisiz olduğu konularda koçluk vermesi sıkıntı milleti parasını alıp deney faresi yapması sıkıntı full cope biraz araştırsa da verse bilgileri bu hate olmaz para alma madem emin değilsen yaptığın şeyden

• +1
Reactions: meert and Resistance.
Ya kanka bilgisiz olabilir de bilgisiz olduğu konularda koçluk vermesi sıkıntı milleti parasını alıp deney faresi yapması sıkıntı full cope biraz araştırsa da verse bilgileri bu hate olmaz para alma madem emin değilsen yaptığın şeyden
Yaw demekki alan memnun veren memnun baba kapitalizm liberalizm 31 ok?

• +1
Reactions: meert, Deleted member 307488, Orcairis and 2 others
  • JFL
  • +1
Reactions: meert, yadih and Orcairis
Ya çoluk çocuk ondan yani aklı başında adam almaz zaten ben yediremezdim çoluk çocuğun parayı yemeyi

• +1
Reactions: meert, Resistance. and Deleted member 307488
Yav kardeşim anasını sikeyim böyle subforumun watpadden bir farkı yok gelen geçen kendi gelecekteki siktirdiği karısının hakkında hikaye yazıyor bir diğeri milletin gelecekteki karısını sikiyor yeter be amina kodugumun cocuklari az büyüyün şu cuck fantezisi konularındanda vazgeçin.

Yahudilerin oyunlarına kanmayın.

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, meert, nikolata and 2 others
SARI PIPI PUSTTTTTT

• +1
  • JFL
Reactions: meert and nikolata
  • +1
Reactions: meert and Fridx
  • +1
  • JFL
Reactions: meatenjoyer9, meert, h1rumirinx and 1 other person
Bu konuda eleştiriler ve hakaretlerde geçerlidir olmayan hunter eyesına sokayım onun laz burnuna çakayım karı gibi eyeliner kullanıyor bide ertesi gün hapı kullansın hamile kalır aman özürlü insanlarla arkadaş olma sende

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Orgish, meynet and 2 others
Bu konuda eleştiriler ve hakaretlerde geçerlidir olmayan hunter eyesına sokayım onun laz burnuna çakayım karı gibi eyeliner kullanıyor bide ertesi gün hapı kullansın hamile kalır aman özürlü insanlarla arkadaş olma sende
Agzina saglik

• +1
Reactions: Orgish, meert and dogu