ACI GERCEK 2

TrustMeBro

TrustMeBro

Kill, eat, exploit the weak
@Shahnameh & IlI

IMG 4754
IMG 4755

“Yes bro, we have more turkic dna than these turks in the TURKISH subforum”

Their DNA makeup
%90 proto iranid
%10 zagros farmer ahh🤣🤣 JFL

• JFL
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and Kayra139
birilerinin gotu kizismis ne yazikki korkudan taglemeden thread acmis:lul:ne yazikki dnr

Last edited:
  • +1
Reactions: Zodiac
İrani+yunan ve irani+ermeni kavga

• JFL
Reactions: IlI
  • JFL
Yalansa yalan de orospu evladı
ananin o saksafon calar gibi sakso ceken agzindan duyman mi gerekiyo bilmiyorum ama senin gibi low iq bi iranidin anlayacagini dusunmuyorum

ananin o saksafon calar gibi sakso ceken agzindan duyman mi gerekiyo bilmiyorum ama senin gibi low iq bi iranidin anlayacagini dusunmuyorum
O sırada pontid olan ben🫣🤭

• JFL
Reactions: Deleted member 135809 and recai iskender
Ben dinar + pontid + armenoid im. Armenoid fenotipinin üremesi kesinlikle yasaklanmalı sebeplere gelecek olursak yaygın olarak öne sürülen özellikleri ; şiş ve kancalı bir burun, alt ve üst çene geride olması, ten rengi b*k gibi ve vücut kılları orman gibi, endomorf kilo almaya yatkın vücut yapısı, iranid ten bile daha az avrupalı. Armenoid olarak doğan birisi için hayat zulümdür, okulda etnik ve kuş yüzlü olduğu için zorbalığa uğrama olasılığı vardır, en az 2-3 ameliyat geçirmesi gerekir bu da hayatının bir kısmını normal olmaya adaması için kaybetmesi anlamına gelir

• +1
Ben dinar + pontid + armenoid im. Armenoid fenotipinin üremesi kesinlikle yasaklanmalı sebeplere gelecek olursak yaygın olarak öne sürülen özellikleri ; şiş ve kancalı bir burun, alt ve üst çene geride olması, ten rengi b*k gibi ve vücut kılları orman gibi, endomorf kilo almaya yatkın vücut yapısı, iranid ten bile daha az avrupalı. Armenoid olarak doğan birisi için hayat zulümdür, okulda etnik ve kuş yüzlü olduğu için zorbalığa uğrama olasılığı vardır, en az 2-3 ameliyat geçirmesi gerekir bu da hayatının bir kısmını normal olmaya adaması için kaybetmesi anlamına gelir
kanka sana acidimda
@menas
@recai iskender
@III(adini bile bilmiyorum ermenoid orospu cocugunun)
@bable my height
duydunuz mu sizin uremeniz yasaklanacakmis o menapozdaki analarinizi siken kisi sayisi belki azalir:lul:

• JFL
kanka sana acidimda
@menas
@recai iskender
@bable my height
duydunuz mu sizin uremeniz yasaklanacakmis o menapozdaki analarinizi siken kisi sayisi belki azalir:lul:
Recai İskenderun çirkin de ben gayet iyiyim amk seni mogluyorum moggerwinner haha

Recai İskenderun çirkin de ben gayet iyiyim amk seni mogluyorum moggerwinner haha
JIPGQRJIPQRGJIPQERGJQQJOQEGIQEGIPQEGJIQGJIPGEJIPQEGQEGJIPQEGJIPQEGJQG:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: YARILDIM AMK

kanka sana acidimda
@menas
@recai iskender
@bable my height
Armenoid değilim allahtan iranid+pontid qnq

One recerse google image search shows ut isnt urs

Try harder u little anatolian cuck
Smarter than the average iranid cuck still dumb asf tho

• JFL
Reactions: menas, IlI and recai iskender
Dumbass jewish country kill yourself kike

• +1
  • Woah
Reactions: menas
  • JFL