ascendantwill
A
Ben aslında ltnyim ahbe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Olsun en azından sen iyi bir insansın..Ben aslında ltnyim ahbe
unironically chad life btwBir gün köyden annemizin bulduğu beyaz tenli köylü çarşaflı minnoş karıyla görücü usulü evlenip yaylarda rize çayıyla keyif yapıcaz başını dik tut
Bey bey harclıgım bıttı gonlunden koptugu kadar verer misinunironically chad life btw
amk dusunsene kendini disardan sakinan bi karin var colugun cocugun var yaylada oturup 0 cortisol takiliyon cay falan iciyon daha ne istersin hayattan mkBey bey harclıgım bıttı gonlunden koptugu kadar verer misin
kanka amaç o zaten ben avrupaya gidemezsem memlekete yerleşcem aqamk dusunsene kendini disardan sakinan bi karin var colugun cocugun var yaylada oturup 0 cortisol takiliyon cay falan iciyon daha ne istersin hayattan mk
yani evlilik konusu biraz riskli dikkatli olmak gerekiyorkanka amaç o zaten ben avrupaya gidemezsem memlekete yerleşcem aq
ya uzaktan çalışcan yada tarla ekip biçicen çiftçi şuan kazanamıyor ama sarabilir hayvancılıkta iyi güzel karıda bulcan abi ofyani evlilik konusu biraz riskli dikkatli olmak gerekiyor
bide maddi sknti cekmemen lazim memlekette eger parasal skntin yoksa her turlu cok iyi
hacı sen niye 185 lhtn larplıyon amk bende ltnyim kabulleniyom kendimi kabullenip ascendlemen lazım kendini kandırıyon sadeceBen aslında ltnyim ahbe
datrambik zımbak mogsNeyseki 196 HTN 7 İNCH 22 BMİ'ye sahibim böyle boş boş looksmaxlere uğraşmıyorum
Neyseki 196 HTN 7 İNCH 22 BMİ'ye sahibim böyle boş boş looksmaxlere uğraşmıyorum