AÇIĞA GEÇMEM LAZIM

kurdistan

kurdistan

arimidex
okulu sikiyim arkadaşlar herkes goofy ass orospu cocugu, motor motor puff motor puff motor puff
her gün sabah 5de uyuyup tekrar sabah 7de uyanmak bana göre değil
açığa geçmiş olan kardeşcanlar varsa 1 sene okulda kalmak geçmek için yeterli olur mu
subforum kardeşlik

Last edited:
  • +1
Reactions: nevaevametheratall, Misogynist_Maxxer, Auchelius and 3 others
okulu sikiyim arkadaşlar herkes goofy ass orospu cocugu, motor motor puff motor puff motor puff
açığa geçmiş olan kardeşcanlar varsa 1 sene okulda kalmak geçmek için yeterli olur mu
subforum kardeşlik
olur geçersin yada başka bi bahane uydur

• +1
Reactions: Auchelius, Resistance. and kurdistan
subforum kardeşlik
Açığa geçtikten sonra moneymaxlemek için meslek hayalin var mı aga

• +1
Reactions: kurdistan and Resistance.
İs bulurum diyosan geç ama açığa geçmek zkr diye biliyom meseme de bak bi

• +1
Reactions: kurdistan
Açığa geçtikten sonra moneymaxlemek için meslek hayalin var mı aga
var var ondan geçmem lazım zaten vakit ayıramıyom amk okul 6da bitiyo 6 buçukta evdeyim hem işi yaptım hem slayledim hem kemiklere vurdum pat put hem idman attım oo ooo aq

• +1
Reactions: hanma lover
psikiyatriden rapor alıp geçebiliyorsun sanırım

• +1
subforum kardeşlik
Normal şekilde geçemiyon artık 1 spor vb bir yerde bi belgen bireyin falan olması lazım ki bi sebep gösteresin

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and kurdistan
Normal şekilde geçemiyon artık 1 spor vb bir yerde bi belgen bireyin falan olması lazım ki bi sebep gösteresin
1 sene okulda kaldım geçtim.amk ben

• +1
Reactions: Auchelius and kurdistan
subforum kardeşlik
Açığa geçemiyon orospu çocukları zorlaştırdı artık, hayalet okul diye bişey vardı para veriyosun sadece sınavlara giriyodun diye hatırlıyorum

• +1
mesela
hangi psikolojik bozulukta alabilirim ki
ritalin yazdırmaya gidicem yakında ama rapor için başka bi şey gerekiyosa onu da yapabilirim
istisnai hastalık sayıldığı için herhangi bir psikolojik rahatsızlık oluyor diye biliyorum siciline de işlenmiyor sanırsam OKB muhtemelen en işe yarardır ben OKB için 6-7 senedir ilaç kullanıyorum onun sayesinde de çok kolay açığa aldırmıştım

• +1
Açığa geçemiyon orospu çocukları zorlaştırdı artık, hayalet okul diye bişey vardı para veriyosun sadece sınavlara giriyodun diye hatırlıyorum
gerekirse 2 sene kalırım çokta yarramda

• +1
Reactions: Resistance.
kanka yok ya 40 yaşındaki adamların egosunu tatmin etmek istemiyom hiç
Siktir et kanka gece oyun oyna dizi falan izle ayakta kal okula gidince uyu ben öyle yapıyorum okul bitince uyanıyom yastık falan götürüyorum okula en arka sırada uyuyorum

• +1
Siktir et kanka gece oyun oyna dizi falan izle ayakta kal okula gidince uyu ben öyle yapıyorum okul bitince uyanıyom yastık falan götürüyorum okula en arka sırada uyuyorum
öyle olsa tamam işte uyutmuyolar mal mal azar yiyoz aq
50 yaşında adam bana gerizekalı diye bağırıyo, istesem tek yumruk bak çat çat iki tokat
ashwagandha alıyom zaten merhamet duygum yok 😈😈
roid rage anıma denk gelmeyin geleni yerim... arkadan

öyle olsa tamam işte uyutmuyolar mal mal azar yiyoz aq
50 yaşında adam bana gerizekalı diye bağırıyo, istesem tek yumruk bak çat çat iki tokat
ashwagandha alıyom zaten merhamet duygum yok 😈😈
roid rage anıma denk gelmeyin geleni yerim... arkadan
Aswagandha harbi alıyosan nerden alıyosun la benimde sakinlik duygusunu öldürsün az sigma blud olayım roid rage etkisi yapsın 😈🤘

Attachments

• VID-20251030-WA0008.mp4
    977.1 KB
Son yazdığın soruyu görmedim onu da cevaplayayım 9. sınıftan beri açıktayım hiçbir online derse girmedim ama sınıfı geçebildim bir şekil açıktan yaptıkları sınavlara girmen gerekiyor diye biliyorum akrabalardan birisi giriyordu bende bu sene sınav senem 12 yim benim okuduğum okulun açılıp kapanma ayı normal okullara göre daha farklı ve sınava çalışman için kitap veriyorlar(en azından öyle biliyorum kendim yönetmediğim için ailemin anlattığı kadarıyla) her türlü sınıfı atlıyorsun yksye giriyorsun ama açığa geçmek real hayatımı baya kötü yönde etkilemişti

• +1
Son yazdığın soruyu görmedim onu da cevaplayayım 9. sınıftan beri açıktayım hiçbir online derse girmedim ama sınıfı geçebildim bir şekil açıktan yaptıkları sınavlara girmen gerekiyor diye biliyorum akrabalardan birisi giriyordu bende bu sene sınav senem 12 yim benim okuduğum okulun açılıp kapanma ayı normal okullara göre daha farklı ve sınava çalışman için kitap veriyorlar(en azından öyle biliyorum kendim yönetmediğim için ailemin anlattığı kadarıyla) her türlü sınıfı atlıyorsun yksye giriyorsun ama açığa geçmek real hayatımı baya kötü yönde etkilemişti
okul sosyalleşmek için çok iyi bi alan açığa geçmenin eksilerinden biri ama zaten yeteri kadar çevrem var ve çevre genişletmek çok kolay o yüzden bi problem yaşıcağımı sanmıyorum.
rapor olayı için örnek veriyorum mesela okb raporum var bunu mu göstermem gerekiyo yoksa psikaytrdan okul için ayrı bi rapor mu istemem gerekli

Aswagandha harbi alıyosan nerden alıyosun la benimde sakinlik duygusunu öldürsün az sigma blud olayım roid rage etkisi yapsın 😈🤘
grimlabs. Çok pahalı ama alma. Gri olduğum zamanlarda almıştım kullanmayı bıraktım sonra duruyodu dedim madem var başliyim bi daha

okul sosyalleşmek için çok iyi bi alan açığa geçmenin eksilerinden biri ama zaten yeteri kadar çevrem var ve çevre genişletmek çok kolay o yüzden bi problem yaşıcağımı sanmıyorum.
rapor olayı için örnek veriyorum mesela okb raporum var bunu mu göstermem gerekiyo yoksa psikaytrdan okul için ayrı bi rapor mu istemem gerekli
okuldan okula göre değişiyor olabilir gidip ailenle müdürle konuşman lazım diye biliyorum raporu vs göstereceksin istekte bulunacaksın

• +1
hocam psikiyatriden belge alma arkadaşımın babası öğretmen kendisinden biliyorum hafızlığa yazıl gitme belgeni veriyorlar internetten video yolluyorlar yada yollamıyorlar ama genelinde belgen oluyor bence en temizinden öyle yap

• +1
Reactions: reanrao and kurdistan
psikiyatriden rapor alıp geçebiliyorsun sanırım
psikiyatriden dehb,okb,depresyon,uyum bozuklugu,duygu durum bozuklugu raporum var simdi gitsem abe ben acıga gecebılırmıyım gecırırlwrmı la

• +1
psikiyatriden dehb,okb,depresyon,uyum bozuklugu,duygu durum bozuklugu raporum var simdi gitsem abe ben acıga gecebılırmıyım gecırırlwrmı la
daha ne olsun amk geçersin bi engelli olmadığın kalmış neyseki 186 htn sin

• JFL
Reactions: churmaxxed, growthplatessss111, Auchelius and 3 others
daha ne olsun amk geçersin bi engelli olmadığın kalmış neyseki 186 htn sin
dediki psikiyatrist eğer kendini kesmenden dolayı hasteneye gitseydin seni akıl hastenesine yatırırlrdı ne az 6 ay cıkarmazlardı dediler aq

• JFL
Reactions: Auchelius, kurdistan and Serialsuicide
dediki psikiyatrist eğer kendini kesmenden dolayı hasteneye gitseydin seni akıl hastenesine yatırırlrdı ne az 6 ay cıkarmazlardı dediler aq
Ordan rahat kaçarsın bu arada

• JFL
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
Geçersin de ileride iş hayatında hiç beklemediğin anda büyük sorun çıkartabilir,hatta ehliyette falanda sorun yapıyorlar diye biliyorum ama hangi hastalıklara ve ilaca göre bilmiyorum
Yıllardır hastalıktan psikiyatriye gitmeme rağmen hiç devlet de bir işlem yaptırmadım

• +1
Reactions: churmaxxed, Auchelius, kurdistan and 1 other person
Ordan rahat kaçarsın bu arada
yarrağımın başı kaçarsın
ailenin imza vermesi gerekiyo ama imza vermelerini istemek için içerden aratamıyosun
hayatını sikiyolar orda

• +1
Reactions: Auchelius and Yagiz8928
yarrağımın başı kaçarsın
ailenin imza vermesi gerekiyo ama imza vermelerini istemek için içerden aratamıyosun
hayatını sikiyolar orda
Kaçıcan diyom zaten aq

• +1
Geçersin de ileride iş hayatında hiç beklemediğin anda büyük sorun çıkartabilir,hatta ehliyette falanda sorun yapıyorlar diye biliyorum ama hangi hastalıklara ve ilaca göre bilmiyorum
Yıllardır hastalıktan psikiyatriye gitmeme rağmen hiç devlet de bir işlem yaptırmadım
psikaytri mi psikolog mu
psikaytriye gidilmesinin sebebi ilaç tedavilerine başlatmak değil mi düz mantık
devlet üstünde işlem yaptırmadıysan ilaç nasıl şey oldu

• +1
Reactions: Auchelius and maarda
Cezaevine girenler böyle yasamiyo aq ben iki üç ilaç veriyorlar diye düşünmüştüm
ilaçlarda daha çok sikiyo mentalini
rahatsızlığına göre ilaç vermiyolar anlaşma yaptıkları ilaç firmalarının ilaçlarını veriyolar
giren daha da yarrağı yiyo

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and Yagiz8928
ilaçlarda daha çok sikiyo mentalini
rahatsızlığına göre ilaç vermiyolar anlaşma yaptıkları ilaç firmalarının ilaçlarını veriyolar
giren daha da yarrağı yiyo
Çok merak ettim ziyaretemi gitsem

• +1
psikaytri mi psikolog mu
psikaytriye gidilmesinin sebebi ilaç tedavilerine başlatmak değil mi düz mantık
devlet üstünde işlem yaptırmadıysan ilaç nasıl şey oldu
ikiside
özele gidince yazsalar bile sorun olmuyo ama daha fazla domalıyon trde herhangi bir sektörde olduğu gibi işliyo işte

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, Yagiz8928 and 1 other person
ikiside
özele gidince yazsalar bile sorun olmuyo ama daha fazla domalıyon trde herhangi bir sektörde olduğu gibi işliyo işte
özelden psikiystri ilaçları alınca sicilinde gözüküyo mu peki?

• +1
Reactions: kurdistan and Auchelius
ikiside
Özel değilse neden ve hangi ilaçları kullandığını söyleyebilirmisin etkileri-yan etkileri, kullanım süren vesaire.

• +1
Reactions: kurdistan and Serialsuicide
Özel değilse neden ve hangi ilaçları kullandığını söyleyebilirmisin etkileri-yan etkileri, kullanım süren vesaire.
üşeniyom beyler sövmeyin -maarda

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, Auchelius and kurdistan
akıl hastanesine bile kapatırlar

• +1
Reactions: Serialsuicide and kurdistan

Users who are viewing this thread

• shillbeminebtmn
Back