D
Deleted member 90503
Platinum
Doktor 3-4 cm maks uzarsin dedi doğrumu olm sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Of bazıları küçük olcan diyince uzun talan çıkıyolar inanmiyimmi şimdi buna inankyimmjBelli olmaz ben tahmin edilen boyumdan 10 cm kısa kaldim
Baban annen kaç cm bide plaklar nasılDoktor 3-4 cm maks uzarsin dedi doğrumu olm sizce
Adam 4 cm uzarsin dediğine gore plaklarim acik olmasi lazım belki ghd olabilir kan tahlili 2 hafta sonra cikicak anne 150-155 baba 184Baban annen kaç cm bide plaklar nasıl
Aşırı başından savdı gibi zaten ozele gidicem amk tahliller çıkıncaBaban annen kaç cm bide plaklar nasıl
rontgeni pazartesi atarım simdi gittigim zırt amk cok yavastan jinokomasti baslangıcı vardı siklemedi daha bissuru sey vardı salladı gitti ozel endoya gidicem pazartesi parası neyse basayım adam akıllı baksın bugun gittigim iki dakka tassaklarımla oynadı bıraktı ekmek kuran carpsın(rontgen cekildikte foto almadım pazartesi detaylı tum plakları cektireyim atacagım)doktor bana yılda 1-2 cm uzarsın dedi 3cmyi devirdik alalhın izniyle 6 ayda
röntgeni at yorujmlayalım
bide doktorlar herkese yılda 2 cm uzarsın diyo arkadasımada oyle demis cocuk 7 cm i zorladı bir yılda banada 2 cm diyor neden hep boyle diyolar?doktor bana yılda 1-2 cm uzarsın dedi 3cmyi devirdik alalhın izniyle 6 ayda
röntgeni at yorujmlayalım
Orospu evlatları çünkübide doktorlar herkese yılda 2 cm uzarsın diyo arkadasımada oyle demis cocuk 7 cm i zorladı bir yılda banada 2 cm diyor neden hep boyle diyolar?
taşakların ufak mı diye bakıyolar bende baktırdım koccaman çıktırontgeni pazartesi atarım simdi gittigim zırt amk cok yavastan jinokomasti baslangıcı vardı siklemedi daha bissuru sey vardı salladı gitti ozel endoya gidicem pazartesi parası neyse basayım adam akıllı baksın bugun gittigim iki dakka tassaklarımla oynadı bıraktı ekmek kuran carpsın(rontgen cekildikte foto almadım pazartesi detaylı tum plakları cektireyim atacagım)
Yumurtaliklarima baktıtaşakların ufak mı diye bakıyolar bende baktırdım koccaman çıktı
peki ufak mıydı yumurtalıkların içinde sıcak dölümü hisset yumurtalıklarının sıcak sıcak döllerim hepside ölü iğne yüzünden sıkıntı yok hamile kalmazsın canmYumurtaliklarima baktı
yemeğini yemezsen böyle olur bende yemdim bende küçük kaldım obezler şuanda göklerden selam veriyorBelli olmaz ben tahmin edilen boyumdan 10 cm kısa kaldim
3-4 cm uzarsın dedi zaten gh ve ai ile 1 cm eklenirmiEVET BAKTIM KEMIGINE 3 CM MAKS UZARSIN
hayır eklemez3-4 cm uzarsın dedi zaten gh ve ai ile 1 cm eklenirmi
173 olmam lazımdı amk neler buna sebep olmus olabilr erken ergenlikmihayır eklemez
EVET ERKEN ERGENLIK 10 YASINDA ERGENLIGE GIRMISSIN173 olmam lazımdı amk neler buna sebep olmus olabilr erken ergenlikmi
Kanka ben obez tanrısıydım her türlü vitamini bana verdiler küçükken süt bol bol içerdim aile ful uzun ama ben 1.75 imyemeğini yemezsen böyle olur bende yemdim bende küçük kaldım obezler şuanda göklerden selam veriyor
obez tanrısı olmakda kotu ostrojenık oluyosun sende gyno vardır sımdı kadınlardan fazla meme vardır dimi dogur mu tahmın ettım?Kanka ben obez tanrısıydım her türlü vitamini bana verdiler küçükken süt bol bol içerdim aile ful uzun ama ben 1.75 im
Evet ama köti durmuyor estetikşer aşağı sarkık değilobez tanrısı olmakda kotu ostrojenık oluyosun sende gyno vardır sımdı kadınlardan fazla meme vardır dimi dogur mu tahmın ettım?
16.5 degilmiydi haydaa hicmi tavsiye yok suanda verebileceginEVET ERKEN ERGENLIK 10 YASINDA ERGENLIGE GIRMISSIN
tavsiyem testosteron ve aromataz inhibitoru kullanman16.5 degilmiydi haydaa hicmi tavsiye yok suanda verebilecegin
boyu etkilemeyecekmitavsiyem testosteron ve aromataz inhibitoru kullanman
4 cm uzarsın dediyse çokta açık değildir benceAdam 4 cm uzarsin dediğine gore plaklarim acik olmasi lazım belki ghd olabilir kan tahlili 2 hafta sonra cikicak anne 150-155 baba 184