Acil bakin lutfen

D

Deleted member 90503

Platinum
Doktor 3-4 cm maks uzarsin dedi doğrumu olm sizce

• So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak
Belli olmaz ben tahmin edilen boyumdan 10 cm kısa kaldim

• +1
  • Woah
Reactions: Deleted member 70692 and menas
Of bazıları küçük olcan diyince uzun talan çıkıyolar inanmiyimmi şimdi buna inankyimmj

Baban annen kaç cm bide plaklar nasıl
Adam 4 cm uzarsin dediğine gore plaklarim acik olmasi lazım belki ghd olabilir kan tahlili 2 hafta sonra cikicak anne 150-155 baba 184

Baban annen kaç cm bide plaklar nasıl
Aşırı başından savdı gibi zaten ozele gidicem amk tahliller çıkınca

doktor bana yılda 1-2 cm uzarsın dedi 3cmyi devirdik alalhın izniyle 6 ayda

röntgeni at yorujmlayalım

rontgeni pazartesi atarım simdi gittigim zırt amk cok yavastan jinokomasti baslangıcı vardı siklemedi daha bissuru sey vardı salladı gitti ozel endoya gidicem pazartesi parası neyse basayım adam akıllı baksın bugun gittigim iki dakka tassaklarımla oynadı bıraktı ekmek kuran carpsın(rontgen cekildikte foto almadım pazartesi detaylı tum plakları cektireyim atacagım)

bide doktorlar herkese yılda 2 cm uzarsın diyo arkadasımada oyle demis cocuk 7 cm i zorladı bir yılda banada 2 cm diyor neden hep boyle diyolar?

bide doktorlar herkese yılda 2 cm uzarsın diyo arkadasımada oyle demis cocuk 7 cm i zorladı bir yılda banada 2 cm diyor neden hep boyle diyolar?
Orospu evlatları çünkü

rontgeni pazartesi atarım simdi gittigim zırt amk cok yavastan jinokomasti baslangıcı vardı siklemedi daha bissuru sey vardı salladı gitti ozel endoya gidicem pazartesi parası neyse basayım adam akıllı baksın bugun gittigim iki dakka tassaklarımla oynadı bıraktı ekmek kuran carpsın(rontgen cekildikte foto almadım pazartesi detaylı tum plakları cektireyim atacagım)
taşakların ufak mı diye bakıyolar bende baktırdım koccaman çıktı

Yumurtaliklarima baktı
peki ufak mıydı yumurtalıkların içinde sıcak dölümü hisset yumurtalıklarının sıcak sıcak döllerim hepside ölü iğne yüzünden sıkıntı yok hamile kalmazsın canm

• JFL
Reactions: Aviator and Angutoid
yemeğini yemezsen böyle olur bende yemdim bende küçük kaldım obezler şuanda göklerden selam veriyor

• So Sad
Reactions: Angutoid
EVET BAKTIM KEMIGINE 3 CM MAKS UZARSIN

• So Sad
Reactions: Deleted member 90503
173 olmam lazımdı amk neler buna sebep olmus olabilr erken ergenlikmi
EVET ERKEN ERGENLIK 10 YASINDA ERGENLIGE GIRMISSIN

• So Sad
Reactions: Deleted member 90503
yemeğini yemezsen böyle olur bende yemdim bende küçük kaldım obezler şuanda göklerden selam veriyor
Kanka ben obez tanrısıydım her türlü vitamini bana verdiler küçükken süt bol bol içerdim aile ful uzun ama ben 1.75 im

• +1
Reactions: Deleted member 70692
Potansiyel boyum benim en az 1.85 amk ama işte

Kanka ben obez tanrısıydım her türlü vitamini bana verdiler küçükken süt bol bol içerdim aile ful uzun ama ben 1.75 im
obez tanrısı olmakda kotu ostrojenık oluyosun sende gyno vardır sımdı kadınlardan fazla meme vardır dimi dogur mu tahmın ettım?

obez tanrısı olmakda kotu ostrojenık oluyosun sende gyno vardır sımdı kadınlardan fazla meme vardır dimi dogur mu tahmın ettım?
Evet ama köti durmuyor estetikşer aşağı sarkık değil

Dışarı hiç çıkmazdım belkimo yüzdenmi?

Adam 4 cm uzarsin dediğine gore plaklarim acik olmasi lazım belki ghd olabilir kan tahlili 2 hafta sonra cikicak anne 150-155 baba 184
4 cm uzarsın dediyse çokta açık değildir bence