Ameliyat Masası
Dying on a Surgery Table is a bliss
Beyler yazın tatilde egggzzzzersizi fazla kaçırdık bir şeyleri fazla yaptım tam böyle kasıkta ceviz bişi çıktı tamam mı? Babama dedim baba bune gitmiyor 4 gündür. dedi: geçer. 1.5 hafta oldu hem sıçarken hem uzun süre yürüdükten sonra ya da ayakta fazla durunca falan ağrı yapıyordu dedim fıtık oldum herhalde. Doktor tanıdığım vardı dedi bişi olmaz geçer ben de googleladım. Ameliyat yazıyordu tek çözüm. Devlet hastanesine gittim doktor gördüğü an ameliyat dedi sıraya aldı yazın ameliyat oldum hızlıca. Doktor tanıdığıma selam olsun lowkey cortisol düşürmeye çalışıyormuş saygısını verdim. Redditte 6 ay sonra spora falan dönersin diyorlardı ama ben 1. ayda yüzme vs koşu yapabiliyordum 3. ayda da full body idmanlara döndüm bilgilendirme olsun bu da. Adımın ortaya çıkışına bakarsak ben inancı olmayan bir adamım sebebi de aynaya baktığımdaki yüzümdür. Ama orada ameliyat masasına yatırılmadan önce soğuk oda öncesi bi bekleyiş var başka hastalarla yatarken işte orada gerçekten firavun imanına girdim. Hem buz gibi oda hem de gerçekten depresif bir ortam. Neyse ameliyathaneye geçince bekleme odasından doktor hanım vardı htb baya iyiydi cortisol düşürttü sağ olsun ameliyat da okey geçmiş mesh konuldu işte 2cm kesi açıldı kapalı oldum laparoskopik yani. Şimdi oranın bağımlısı gibiyim çok özledim o odayı yüzümü baştan söküp taksınlar lütfen o odaya geri döneyim diyorum buzzzz gibi koka kola tadı da vardı ooooffff