ACIL CEVAP VERIN ONEMLI

Nox𓂀

Nox𓂀

8.5 misc, 8.5+ harm, 7 ang, 6 dimo | Proud Jew ✡︎
Arkadasaklar simdi bi tane Italyan guzelim mi guzel kiz var mmtb-hmtb bodymaxxed pek degil ama idare eder + kızıl cok iyi bi sac rengi fln var + asiri boyle kibar nazik bi kiz sicak degil baya da soguk cok konusmuyor sadece konusmasi gerektiginde falan konusuyor

Sanirsam bi tane ortak dersimiz var iste benim benim 3 ardima oturmustu sonra da okul sonrasi calisalim diyip bi kerecik de calismistik

Kiz ile ortak hicbir arkadasimiz yok, hicbir aktivitemiz yok ve yazsam da baskalarina giderse yarragi yerm

Ne yapim kiz nasil birisi onu bile bilmiyorum ama gidip de soramam hani

• +1
Reactions: yigittsaint, kullancı1998572619, stacyworshipper and 3 others
Arkadasaklar simdi bi tane Italyan guzelim mi guzel kiz var mmtb-hmtb bodymaxxed pek degil ama idare eder + kızıl cok iyi bi sac rengi fln var + asiri boyle kibar nazik bi kiz sicak degil baya da soguk cok konusmuyor sadece konusmasi gerektiginde falan konusuyor

Sanirsam bi tane ortak dersimiz var iste benim benim 3 ardima oturmustu sonra da okul sonrasi calisalim diyip bi kerecik de calismistik

Kiz ile ortak hicbir arkadasimiz yok, hicbir aktivitemiz yok ve yazsam da baskalarina giderse yarragi yerm

yaz wpden direkt bende öyle yaptım kızla 1.senem ama friend olarak sevgilisi oldupunu bilmiyodum kızın

• +1
Reactions: Nox𓂀
yaz wpden direkt bende öyle yaptım kızla 1.senem ama friend olarak sevgilisi oldupunu bilmiyodum kızın
WP kullanan mi var aq

oyle hemen yazilmaz

• +1
Reactions: Stardew

sen nerde yaşıyorsun türlü türlü karı var

• Hmm...
sanamı dedim oruspunun sıçtığı
ananla bacının kafasında davul çalarım orospunun doğum sedyesinde fırlattığı

• JFL
Reactions: ascndndfrgt, elithırt, Topkra and 2 others
Arkadaslar kizin sag elinin dorduncu parmaginda altindan boyle sarmasiklarla sarilmis gibi bir yuzuk var simdi fark ettim yakindan bakinca

sevgilisi mi var acaba over

• +1
  • So Sad
Reactions: kullancı1998572619, -BayHarbourButcher, syringee and 1 other person
ananla bacının kafasında davul çalarım orospunun doğum sedyesinde fırlattığı
yaratıcı küfür yazacam diye kendini rezil etmişşsin amcık yazdığındanda birşey anlaşılmıyor

• JFL

cok dusunme git konus bence kizla

• Hmm...
direk bi muhabbet kur mümkünse instadan yaz daha temiz olur şuanki durumda her türlü biraz risk alman lazım

• +1
cok dusunme git konus bence kizla
Once bi yakain cevremdeki arkadaslara kizi soriyim cunku hani tek ders disinda kizi hic gormeedim bilgi topliyim

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and Stardew
direk bi muhabbet kur mümkünse instadan yaz daha temiz olur şuanki durumda her türlü biraz risk alman lazım
Kizin snap'ini bulsam her sey cok daha basit olur gibi

oradan konusma dondurmek cok dahha basit oluyo simdiye kadar hep oyle yaptim hem baya frauded fotolar fln atinca da iyi olyo

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher, EK0 and Stardew
Kizin snap'ini bulsam her sey cok daha basit olur gibi

oradan konusma dondurmek cok dahha basit oluyo simdiye kadar hep oyle yaptim hem baya frauded fotolar fln atinca da iyi olyo
aynen amk snap aşırı basit oluyor hem muhabbet kesilmiyor sürekli snapleştiğiniz için

instadan ekleş bi şekil snapide bulursun

snap hep bana instadan ekleştiklerimi öneriyor

• +1
aynen amk snap aşırı basit oluyor hem muhabbet kesilmiyor sürekli snapleştiğiniz için

instadan ekleş bi şekil snapide bulursun

snap hep bana instadan ekleştiklerimi öneriyor
Instadan ekliyiz de snapta yok galiba kızın ismini arattım kimse çıkmadı olsa illa ortak olur çıkardı

Of

• +1
  • So Sad
Reactions: -BayHarbourButcher and EK0
Okumaya feci üşendim inşallah cevap bulursun soruna kardeşim ya

• +1
Reactions: talha_
Instadan ekliyiz de snapta yok galiba kızın ismini arattım kimse çıkmadı olsa illa ortak olur çıkardı

Of
Snap kullanandan olmaz knk zaten sen kızı yemekhanede felan stalkla illaki ortak tanışınız vardır bence
Arkadaslar kizin sag elinin dorduncu parmaginda altindan boyle sarmasiklarla sarilmis gibi bir yuzuk var simdi fark ettim yakindan bakinca

sevgilisi mi var acaba over
sikimsonik çok takı takıyorlar bir anlam yükleme bence

• JFL
Reactions: Nox𓂀 and Topkra
Snap kullanandan olmaz knk zaten sen kızı yemekhanede felan stalkla illaki ortak tanışınız vardır bence

sikimsonik çok takı takıyorlar bir anlam yükleme bence
350k Snap skorum var knk

• JFL
  • Woah
Reactions: Gordon Freeman, szenn and kullancı1998572619