iyibiri
Iron
Nereye kadar böyle gidicek olum çok hoşlandığım bi kız var dershanede açılıcam bu hafta kaç yıldır ödlek gibi davranıyoz bu işe son vericem ilk red yemeyen insan olucam bu orgda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Aynen 1 gun sonra er in hayat hikayesi riranin hayat hikayesi izliycen youtubden aglayarakNereye kadar böyle gidicek olum çok hoşlandığım bi kız var dershanede açılıcam bu hafta kaç yıldır ödlek gibi davranıyoz bu işe son vericem ilk red yemeyen insan olucam bu orgda
neden bugün değil amk cocuguNereye kadar böyle gidicek olum çok hoşlandığım bi kız var dershanede açılıcam bu hafta kaç yıldır ödlek gibi davranıyoz bu işe son vericem ilk red yemeyen insan olucam bu orgda
BekliyoruzNereye kadar böyle gidicek olum çok hoşlandığım bi kız var dershanede açılıcam bu hafta kaç yıldır ödlek gibi davranıyoz bu işe son vericem ilk red yemeyen insan olucam bu orgda
inan kimsenin umrunda değil ama uamrım başarılı olursun dostBekleyin oğlum fotografta atıcam buraya looksmatch olarak üstün olan benim artık Buda olmazsa ömrüm boyunca ascendlicem
olum fırsat kollicam kurgulicam şans faktörü olmicakneden bugün değil amk cocugu
Sayemde incel kardeşlerimizin gözü açılıcakinan kimsenin umrunda değil ama uamrım başarılı olursun dost
taktikler kızın cevabını değiştirmez kız seviyorsa kabul eder sevmiyosa rededder taktik neyi değiştircek amkolum fırsat kollicam kurgulicam şans faktörü olmicak
Mirin inhibNereye kadar böyle gidicek olum çok hoşlandığım bi kız var dershanede açılıcam bu hafta kaç yıldır ödlek gibi davranıyoz bu işe son vericem ilk red yemeyen insan olucam bu orgda
Senin için yapıcam bunu aklımın bi köşesindesinMirin inhib
BENDE RED YEMEDİM HA KARDEŞ AYIK OL İLK FALAN DEĞİLSİN AMINAKOYİMNereye kadar böyle gidicek olum çok hoşlandığım bi kız var dershanede açılıcam bu hafta kaç yıldır ödlek gibi davranıyoz bu işe son vericem ilk red yemeyen insan olucam bu orgda
ulan forum değil mi kimse umursamasada insan içini dökebilir yani nırmal bir şeyinan kimsenin umrunda değil ama uamrım başarılı olursun dost
umarım kızla berabwr çok mutlu olursunuz agamNereye kadar böyle gidicek olum çok hoşlandığım bi kız var dershanede açılıcam bu hafta kaç yıldır ödlek gibi davranıyoz bu işe son vericem ilk red yemeyen insan olucam bu orgda
aslan kardesimBENDE RED YEMEDİM HA KARDEŞ AYIK OL İLK FALAN DEĞİLSİN AMINAKOYİM
Sağol keke iyi adamsınumarım kızla berabwr çok mutlu olursunuz agam
Mirin apprecatiationSenin için yapıcam bunu aklımın bi köşesindesin
hadı bakalım yolun acık olsun agamNereye kadar böyle gidicek olum çok hoşlandığım bi kız var dershanede açılıcam bu hafta kaç yıldır ödlek gibi davranıyoz bu işe son vericem ilk red yemeyen insan olucam bu orgda
İnş hayırlısı olur inanıyorum sanaNereye kadar böyle gidicek olum çok hoşlandığım bi kız var dershanede açılıcam bu hafta kaç yıldır ödlek gibi davranıyoz bu işe son vericem ilk red yemeyen insan olucam bu orgda
İnş hayırlısı olur inanıyorum sana
sağolun varolunhadı bakalım yolun acık olsun agam
ee sonucNereye kadar böyle gidicek olum çok hoşlandığım bi kız var dershanede açılıcam bu hafta kaç yıldır ödlek gibi davranıyoz bu işe son vericem ilk red yemeyen insan olucam bu orgda
2gün içinde bildircemee sonuc
anın heyecanıyla kabul edip pişman olan çok kişi var kabul etse bile sonra ayrılır muhtemelntaktikler kızın cevabını değiştirmez kız seviyorsa kabul eder sevmiyosa rededder taktik neyi değiştircek amk
Valla sizin triadlar olmasa böyle bisey düşünmüyordum cansınız redde yesek Yapcak bisey yokben açildiktan sonra herkesin birilerine açılma tiradları açması..
Kardeşlik işte.. özgüven bulaşicidir..
2 gün niye açıl tamamı sonra tuvalete kaç bize mesaj gönder2gün içinde bildircem
Yok bro kanıtlı göndercem size2 gün niye açıl tamamı sonra tuvalete kaç bize mesaj gönder
instadan felan mı açılcan yüz yüze miYok bro kanıtlı göndercem size bizde dümen olmaz
Yüz yüze instasını bilmiyom zaten olsada instadan açılmam direkt gitcem naber falan 2muhabbet insta alcaminstadan felan mı açılcan yüz yüze mi![]()
Cok muhabbetin yoksa direk acılma azcık güldür flörtles ilgisini cek öyle acıl zamana yay ama tanıyosa bir süredir gidip acılabilirisbYüz yüze instasını bilmiyom zaten olsada instadan açılmam direkt gitcem naber falan 2muhabbet insta alcam
Çok tanımıyom ondan bu hafta içinde dedim yoksa gider yarın açılırım bu hafta ful flört etmeyi denicem ışık yakarsa açılcam yakmazsada açılcam valla hiç skmde değil niyeti anlasın o yeter red yicemi düşünmüyorumCok muhabbetin yoksa direk acılma azcık güldür flörtles ilgisini cek öyle acıl zamana yay ama tanıyosa bir süredir gidip acılabilirisb
Ben genellikle red yemiyorum kızlar teklif ediyor kardeşim ya hahaNereye kadar böyle gidicek olum çok hoşlandığım bi kız var dershanede açılıcam bu hafta kaç yıldır ödlek gibi davranıyoz bu işe son vericem ilk red yemeyen insan olucam bu orgda
Sayemde incel kardeşlerimizin gözü açılıcak
nasıl kanıt atcanYüz yüze instasını bilmiyom zaten olsada instadan açılmam direkt gitcem naber falan 2muhabbet insta alcam
niye kanıt atıyor adam aq niye yalan söylesinnasıl kanıt atcanrecord mı ediceksin
ilgi istiyor belki insanlar diy buccal fat removal larplıyor burdaniye kanıt atıyor adam aq niye yalan söylesin
İncel sitesinde niye yalan söyliyim amk kendimi geliştirmek için burdayım zatenniye kanıt atıyor adam aq niye yalan söylesin
Kızla video çekcem sırayla demirs eko kardeşime selam olsun dicemnasıl kanıt atcanrecord mı ediceksin
Evet bide ondanilgi istiyor belki insanlar diy buccal fat removal larplıyor burda![]()
İncel sitesinde niye yalan söyliyim amk kendimi geliştirmek için burdayım zaten
Kızla video çekcem sırayla demirs eko kardeşime selam olsun dicem
yav ben kötü bişey demedim ki kanıt nasıl göndercen dedim sadeceYok bro kanıtlı göndercem size
Yok atarım kanıt kesinyav ben kötü bişey demedim ki kanıt nasıl göndercen dedim sadecesen dedin kanıt atcam
tamamda nasıl atcan taşşak geçmeYok kanka orgun çocuk kolpada muhtemelen inanmazlar atarım kanıt kesin
Alıyım bro önce hallederim onutamamda nasıl atcan taşşak geçme
ses kaydı yapAlıyım bro önce hallederim onu
Bazı insanlar koskocaman adam larpi atip ona özel hesap acıyor kardeşim daha neler görmedin baş harfi noxinfernumilgi istiyor belki insanlar diy buccal fat removal larplıyor burda![]()

BumpNereye kadar böyle gidicek olum çok hoşlandığım bi kız var dershanede açılıcam bu hafta kaç yıldır ödlek gibi davranıyoz bu işe son vericem ilk red yemeyen insan olucam bu orgda
BUmpNereye kadar böyle gidicek olum çok hoşlandığım bi kız var dershanede açılıcam bu hafta kaç yıldır ödlek gibi davranıyoz bu işe son vericem ilk red yemeyen insan olucam bu orgda
Kanki destek veriyorum en azından dene ama olmazsa boşuna uzme kendini cortisol spikeing yapma,en azından denemiş olursun tecrübe olurNereye kadar böyle gidicek olum çok hoşlandığım bi kız var dershanede açılıcam bu hafta kaç yıldır ödlek gibi davranıyoz bu işe son vericem ilk red yemeyen insan olucam bu orgda