S
salticaa1
Iron
Çekimde falan sıkıntı çıkarmayacak site önerisi lazım beyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kanka çekimde sıkıntı yaratmaması lazım yafixbet iyi deneme bonusuda var
öyle bi site bizim yapmamız lazım yaÇekimde falan sıkıntı çıkarmayacak site önerisi lazım beyler
site açma maaliyeti 5-20 bin dolar oyunlat için fatura komisyonlu reklam gireceksin sms vs çok detaylı işöyle bi site bizim yapmamız lazım ya
butun subforum toplanip bet sitesi acip 1-2 yil sonra herkesi dolandirip beraber hardmax olma isisite açma maaliyeti 5-20 bin dolar oyunlat için fatura komisyonlu reklam gireceksin sms vs çok detaylı iş
dolsndırnana gerek yok millet hırs edip yüksek giriyor kaybediyor yine devamlı müşteri sanabutun subforum toplanip bet sitesi acip 1-2 yil sonra herkesi dolandirip beraber hardmax olma isi
hayatimda hic kumar oynamadim bilmiyomdolsndırnana gerek yok millet hırs edip yüksek giriyor kaybediyor yine devamlı müşteri sana
benim 44 bin lira mi vermediler ondan beri girmiyom sende girmehayatimda hic kumar oynamadim bilmiyom
dostinex in yan etkilerinde kumar oynama istegi var baslarim belki
sen açmadın mı siteyi çaqqal dnpbet31site açma maaliyeti 5-20 bin dolar oyunlat için fatura komisyonlu reklam gireceksin sms vs çok detaylı iş
biri orospu çocukluğu yaptı ertelenip durdu amk ben yapana kadar uzun adam sisteme ayar çeksr zaten yeni yapay zeka getirmişler kuöar oynayanları tespit edip ceza yazıyorlarsen açmadın mı siteyi çaqqal dnpbet31
kumar sitesi acip dolar milyoneri olma hayali :/biri orospu çocukluğu yaptı ertelenip durdu amk ben yapana kadar uzun adam sisteme ayar çeksr zaten yeni yapay zeka getirmişler kuöar oynayanları tespit edip ceza yazıyorlar
forumdaki okuyan kardeşleri tüm arkadaşlarını kumara başlatmasına ikna edip türkiye genelindeki liselerde kumarı yaygınlaştırıp hepsini kendi sitemize çektikten sonra hepimizin surgerymaxlayarak ascendlemesi işidolsndırnana gerek yok millet hırs edip yüksek giriyor kaybediyor yine devamlı müşteri sana
bettiltden oynamayın@kurdistan
Deneyim mi konuştubettiltden oynamayın

Legal mi oynuyonuz lan bide pembe götlüler 1.02 kazançDenemiyim mi konuştu
Amk şaka bi yana serbest vuruş pro hayatımı karartti
MarsbetÇekimde falan sıkıntı çıkarmayacak site önerisi lazım beyler
Lan onu da bi görebilsek amk paso yatırıyor orospu çocuğu makine yaLegal mi oynuyonuz lan bide pembe götlüler 1.02 kazanç

E futbol maclarina haftaligimi domaldigimdan beri legal sanal kumari desteklemiyorumLan onu da bi görebilsek amk paso yatırıyor orospu çocuğu makine ya![]()
Kanka serbet vuruş pro sen bayiye gidiyorsun orda ekranda 6 pozisyon gösteriyor tahmin ediyorsun sanal değil o yüzden rage de atamiyorsun etrafta 250 yaşında dayılar var sessizce domalip cikiyosunE futbol maclarina haftaligimi domaldigimdan beri legal sanal kumari desteklemiyorum

Nasıl sanal değil ollmmmKanka serbet vuruş pro sen bayiye gidiyorsun orda ekranda 6 pozisyon gösteriyor tahmin ediyorsun sanal değil o yüzden rage de atamiyorsun etrafta 250 yaşında dayılar var sessizce domalip cikiyosun![]()
Lan bu ne amkNasıl sanal değil ollmmm
View attachment 4545394
benim oynadığın ne o zaman amk şakasız illegal kumarhane o zaman kdodmfoemskdmdf lan zaten futbolla alakası da yok %100 sans amkSizi fakirlikten kurtarabilecek pragmatic oyunu sugar rushdurLan bu ne amkbenim oynadığın ne o zaman amk şakasız illegal kumarhane o zaman kdodmfoemskdmdf lan zaten futbolla alakası da yok %100 sans amk
Yav amk ordaki o patlicanlar yıldızlar falan artık insanı tetikliyor amkSizi fakirlikten kurtarabilecek pragmatic oyunu sugar rushdur
Gel bayiye gidek nerdesinkumar sitesi atın bütlere çalışırken spin atarım
https://share.google/j8xgNAdR8BzpiD1yqGel bayiye gidek nerdesin
kanka nerdesin dedim nerde olduğumu bul demedim
kanka nerdesin dedim nerde olduğumu bul demedim
Değilim yav gelirsem ps cafe atarız ama @szenn bu ekip ps@eniyiguresci istanbul da mısın?
şu ekibi dışarda hayal etseneDeğilim yav gelirsem ps cafe atarız ama @szenn bu ekip ps
OLUM SEN KİMSİN AaaaaaaaaaaaaaaaaaaBu yaz gelebilirim belki 1 2 ayligina
Sizi moglicam olmşu ekibi dışarda hayal etsene

şu kürdistanla taşşak geçmek için self banı açtığım günün anasını sikeyimSizi moglicam olm![]()
Amk bende sırf elemanın videoyu gördüm galeride dedim bu ganimeti kendime saklayamam atıyım çıkıyım dedim dün dünden beri rotluyotum HATTA iyi ki hatırlattın amk şifreyi random yapıp çıkıyım hesaptan amine koyim buranındaşu kürdistanla taşşak geçmek için self banı açtığım günün anasını sikeyim

gelmem abicim yok abicim git@Resistance. De gelcekmiş 2 ye 2 atariz
atalım sararDeğilim yav gelirsem ps cafe atarız ama @szenn bu ekip ps
temmuz sabahı kapındayımgelmem abicim yok abicim git

Holigan betÇekimde falan sıkıntı çıkarmayacak site önerisi lazım beyler
OrgBetöyle bi site bizim yapmamız lazım ya