blackpillruinedmyli
Iron
REÇETESİZ ADHD İLACI NERDEN BULABİLİRİM, ÇOK SIKILDIM 5 DAKİKADAN FAZLA REELS İZLEMEDEN DURAMIYORUM AKADEMİK HAYATIM YARRAĞI YİYEBİLİR.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
telegram bulursam anında domalıcam ritalin falan ne varsaÖzel psikologa gidicen para verip siciline gecirmeden yazdırcan ya da telegram
aga çocukluktan beri var, hiç yerimde durduğumu hatırlamıyorum derste bile bi anda kendimi çöpün önünde buluyorum niye gittiğimide bilmiyorum bazen altıma pantalon giymediğimi zannediyorum falan filan çok karışık kafamCidden adhdn yoksa bi sike yaramayacak full odak reels izlersin artık
Tamam o zaman özel psikologa gitcen zaten ona ödeyeceğin para telegramdan ritalin bulmak için uğraşmana denk olur emin olaga çocukluktan beri var, hiç yerimde durduğumu hatırlamıyorum derste bile bi anda kendimi çöpün önünde buluyorum niye gittiğimide bilmiyorum bazen altıma pantalon giymediğimi zannediyorum falan filan çok karışık kafam
götümün üstüne 2dk oturup iş yapamayan bir dalyarrağımgötünün üstüne 2 dk oturup iş yapamayan dalyarrağın tekiyim'in diğer adı adhd olmuş![]()
ailem sıkıntı ediyor yaTamam o zaman özel psikologa gitcen zaten ona ödeyeceğin para telegramdan ritalin bulmak için uğraşmana denk olur emin ol
cudaREÇETESİZ ADHD İLACI NERDEN BULABİLİRİM, ÇOK SIKILDIM 5 DAKİKADAN FAZLA REELS İZLEMEDEN DURAMIYORUM AKADEMİK HAYATIM YARRAĞI YİYEBİLİR.
Kağıt üzerinde çok iyi gözüküyo adhd ilaçlarıda harbi öylemisu dehb ilaci isteyenler larplauanlar kadar salagı yok, sikin kalkmiyor sikin. bende antidepresan etkisi yapti aminak oydugum ılscı.Bıraktıgımdada anksıyetr atakları basladı, gecti tekrar basladi amk.