ADHD İLAÇLARI NERDE BULABİLİRİM

blackpillruinedmyli

blackpillruinedmyli

Iron
REÇETESİZ ADHD İLACI NERDEN BULABİLİRİM, ÇOK SIKILDIM 5 DAKİKADAN FAZLA REELS İZLEMEDEN DURAMIYORUM AKADEMİK HAYATIM YARRAĞI YİYEBİLİR.

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Özel psikologa gidicen para verip siciline gecirmeden yazdırcan ya da telegram

• +1
Reactions: Serialsuicide, maarda and blackpillruinedmyli
Özel psikologa gidicen para verip siciline gecirmeden yazdırcan ya da telegram
telegram bulursam anında domalıcam ritalin falan ne varsa

• +1
Reactions: Thrill, Trenmaxx1 and maarda
Cidden adhdn yoksa bi sike yaramayacak full odak reels izlersin artık

• +1
Reactions: wetwipes, Serialsuicide, BugraSA and 3 others
Cidden adhdn yoksa bi sike yaramayacak full odak reels izlersin artık
aga çocukluktan beri var, hiç yerimde durduğumu hatırlamıyorum derste bile bi anda kendimi çöpün önünde buluyorum niye gittiğimide bilmiyorum bazen altıma pantalon giymediğimi zannediyorum falan filan çok karışık kafam

• +1
Reactions: Thrill and maarda
aga çocukluktan beri var, hiç yerimde durduğumu hatırlamıyorum derste bile bi anda kendimi çöpün önünde buluyorum niye gittiğimide bilmiyorum bazen altıma pantalon giymediğimi zannediyorum falan filan çok karışık kafam
Tamam o zaman özel psikologa gitcen zaten ona ödeyeceğin para telegramdan ritalin bulmak için uğraşmana denk olur emin ol

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide and blackpillruinedmyli
götünün üstüne 2 dk oturup iş yapamayan dalyarrağın tekiyim'in diğer adı adhd olmuş :lul:

• +1
  • JFL
Reactions: Fridx, Thrill, Gordon Freeman and 2 others
götünün üstüne 2 dk oturup iş yapamayan dalyarrağın tekiyim'in diğer adı adhd olmuş :lul:
götümün üstüne 2dk oturup iş yapamayan bir dalyarrağım

• +1
Reactions: Thrill, SaintHamudi and nastynas
Tamam o zaman özel psikologa gitcen zaten ona ödeyeceğin para telegramdan ritalin bulmak için uğraşmana denk olur emin ol
ailem sıkıntı ediyor ya

• +1
Reactions: Thrill and SaintHamudi
Ben direk hiperaktivite hastasıyım adhd de var doğal olarak mediikinet kullanıyorum özel psikologa git ordan kayıt girmemesini söyle

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide and blackpillruinedmyli
su dehb ilaci isteyenler larplauanlar kadar salagı yok, sikin kalkmiyor sikin. bende antidepresan etkisi yapti aminak oydugum ılscı.Bıraktıgımdada anksıyetr atakları basladı, gecti tekrar basladi amk.

• +1
Reactions: Thrill and dgn.b
su dehb ilaci isteyenler larplauanlar kadar salagı yok, sikin kalkmiyor sikin. bende antidepresan etkisi yapti aminak oydugum ılscı.Bıraktıgımdada anksıyetr atakları basladı, gecti tekrar basladi amk.
Kağıt üzerinde çok iyi gözüküyo adhd ilaçlarıda harbi öylemi
Full odak ders çalışabiliyon mu mesela 3-4 saat

• +1
Reactions: Thrill
Oğlum hiç birinizde ADHD falan yok, mallığınızın sebebini sahip olmadığınız nörolojik rahateızlıklara yıkmayın

• +1
Reactions: wetwipes and tekeng
ya ben adhdli olduğumu iddia etmiyorum, sadece sihirli değnek arıyorum

Users who are viewing this thread

Back