xantares
/kill
Beyler adhdli birinin çalışmakta güçlük çekeceği meslekler sizce nelerdir bilgisaya rmühendisliği gibi bölümleri aklımdan çıkarmama sebep oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben sanatçı ruhlu bi adamım gardaş resim müzik hikaye film herşey var bendeHerhangi bir meslek
Türkiyede öyle bir mesleği = yarrak bulursunBen sanatçı ruhlu bi adamım gardaş resim müzik hikaye film herşey var bende
aynı zamanda saldırganım ve fiziğim elverişli ama garantisi olmadığı için spor dallarına veya sanat sepet işlerine bulaşmak istemiyorum anladın?
Getirisi tatmin edecek ve kariyer yolunda ilerlemede gelecekte elenmeyecek bi meslek arayışındayım
kanka bilmiyom de geç aq yazmak zorunda mısınTürkiyede öyle bir mesleği = yarrak bulursun
Kanka zor ya ilerde sabit yaşam arıyom kötü bi olay yaşamazsam evlenmek isterim uzman çavuş olunca evde karın sikilse haberin olmaz + metilfildenat bazen sorun çıkarabiliyo polislikte askerlikteuzman çavuş ol özel kuvvetlere gir
Hap kullandığın sürece herşeyi yaparsın yok kullanmicam dıyosan oturup yaptığın ve zorunluluktan yapacağın herhangi bi meslekBeyler adhdli birinin çalışmakta güçlük çekeceği meslekler sizce nelerdir bilgisaya rmühendisliği gibi bölümleri aklımdan çıkarmama sebep oldu
Hap kullanıyom ama dürtüselliğime yetmiyo şuan 36mgHap kullandığın sürece herşeyi yaparsın yok kullanmicam dıyosan oturup yaptığın ve zorunluluktan yapacağın herhangi bi meslek
Zorluk çekmeyeceği meslekleri söylesem daha kısa sürerBeyler adhdli birinin çalışmakta güçlük çekeceği meslekler sizce nelerdir bilgisaya rmühendisliği gibi bölümleri aklımdan çıkarmama sebep oldu
İhtiyacın olmayacağı günler varsa kullanma azalt hapı bazenler alışmamak için ekstremlik yapıp kullanmayabilirsin de 54mgye geçirmiyor mu doktor kaç kilosunHap kullanıyom ama dürtüselliğime yetmiyo şuan 36mg
olabildiğince yavaş ilerlemem lazım ilerde toleranstan doz yetmeyeceği için hapı bırakmam an meselesi
Geçiriyor geçirmesine ama ben doz yetersizliğini minimuma indirmek için yavaş yavaş ilerlemek istiyorumİhtiyacın olmayacağı günler varsa kullanma azalt hapı bazenler alışmamak için ekstremlik yapıp kullanmayabilirsin de 54mgye geçirmiyor mu doktor kaç kilosun
82İhtiyacın olmayacağı günler varsa kullanma azalt hapı bazenler alışmamak için ekstremlik yapıp kullanmayabilirsin de 54mgye geçirmiyor mu doktor kaç kilosun
Geçiriyor geçirmesine ama ben doz yetersizliğini minimuma indirmek için yavaş yavaş ilerlemek istiyorum
Genede elinde bulunsun derim