Adhd'nin anasını sikeyim

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

Bronze
Ben hayatımda bu kadar orospu çocuğu bir beyinsel bozukluk görmedim amk, hayat sikici yemin ediyorum emdi beni ağzına sıçayım, düşman başına amk vallahi veremden beter amin oglu yarrak sey, çözümü de yok orospu çocuğunun :feelswhy:

E5675d21c11102b

• So Sad
  • +1
Reactions: Aven, recai iskender, Dwrk and 1 other person
Kitap aldım bir sayfayı anlayana kadar 10 defa okuyorum bu beynimi siken piç yüzünden, lan buna sahip olmayanlar sabah akşam Allah'a mı şeytana mı kime taparsaniz tapin amk, yatın kalkın şükredin edin.

Ben hayatımda bu kadar orospu çocuğu bir beyinsel bozukluk görmedim amk, hayat sikici yemin ediyorum emdi beni ağzına sıçayım, düşman başına amk vallahi veremden beter amin oglu yarrak sey, çözümü de yok orospu çocuğunun :feelswhy:

View attachment 3854346
Ya sakinleştirici şey ilaçlar falan var da diagnosis falan alıp reçeteyle alabilirsin herhalde

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
Ya sakinleştirici şey ilaçlar falan var da diagnosis falan alıp reçeteyle alabilirsin herhalde
Biliyorum zaten 1 hafta sonra doktora gidip teyit ettirip ilaç mı ne sikimse sikime enjekte edeceğim, ama işin sonunda gene tam çözüm değil, amına koydugumun beyni öyle geliştiği için sonsuza kadar bununla yaşayacaksın.

• +1
Reactions: Arisylva
Kitap aldım bir sayfayı anlayana kadar 10 defa okuyorum bu beynimi siken piç yüzünden, lan buna sahip olmayanlar sabah akşam Allah'a mı şeytana mı kime taparsaniz tapin amk, yatın kalkın şükredin edin.
kontrol etmeyi birakacan kafan sayfayi 10 defa okuduguna sinirli cünkü bir dahaki seferede aynisi aklina gelecek

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and Arisylva
Biliyorum zaten 1 hafta sonra doktora gidip teyit ettirip ilaç mı ne sikimse sikime enjekte edeceğim, ama işin sonunda gene tam çözüm değil, amına koydugumun beyni öyle geliştiği için sonsuza kadar bununla yaşayacaksın.
Maalesef hicbir cozumu yok ilacını alıp devam ediceksin senin benim gibi binlerce insan var onlar da aynı sorunları yaşıyor ve devam ediyor ben bunu düşünerek daha iyi hissediyorum :lul:

• Hmm...
  • So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer and recai iskender
@recai iskender fort gelcen mi

• JFL
Reactions: recai iskender
Maalesef hicbir cozumu yok ilacını alıp devam ediceksin senin benim gibi binlerce insan var onlar da aynı sorunları yaşıyor ve devam ediyor ben bunu düşünerek daha iyi hissediyorum :lul:
Bu orospu çocuğu şey yüzünden bütün hayatım mahvoldu amk, okul hayatım sikildi, ailemle aram bozuldu anasını sikeyim, küfür etmekten yoruldum insan kendini özürlü falan hissediyor cidden bütün ruhsal mentalimi sikti attı kenara:feelswhy::feelswhy::feelswhy: ascendi falan siktir et amk bir sikim öğrenemedikten sonra neye yarar hayata -5 geride başlatıyor aaaaaaaa

• So Sad
Reactions: Arisylva
Allah'ım yardım et ne olur şuna çare bul :feelsrope:
Images

• So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya
@ER enjoyer sen bununla nasıl baş ediyorsun anlatsana?

@ER enjoyer sen bununla nasıl baş ediyorsun anlatsana?
Tek baş edemedipim şey adhd hayatımı kararttı babamla olan ilşşkimi,manitamı,arkadaşlarımı hayatımı alt ğst eden şey bu

• So Sad
Aynı sorun bende de var ama ben odaklanma arttırıcı ilaçlar almadım çünkü etkileri kısa vadeli ve bıraktıktan sonra daha da odaklanma sorunları çekebilirsin ve bu ilaçların bileşikleri eroin maddesi ile ortak bir kimyadan geliyor bu yüzden riskleri sen düşün. Düzenli spor ve kardiyo yapmak, sağlıklı beslenmek, paketlenmiş gıdaları ve abur cubur yememek çok önemli burası çünkü bu ürünlerin içerisindeki katkı kimyasallar maddeleri sende dürtü bozukluğu yaratır kıpır kıpır halde halde bulursun kendini.

• +1
Tek baş edemedipim şey adhd hayatımı kararttı babamla olan ilşşkimi,manitamı,arkadaşlarımı hayatımı alt ğst eden şey bu
Kader mahkumuyuz desene.

• So Sad
Reactions: ER enjoyer

View attachment 3854346
adhd gerçek değil telefona bağımlısın:yes:

• +1
Reactions: Ashoimex and maarda
  • +1
Reactions: Tornoviaa, Ashoimex, Misogynist_Maxxer and 1 other person
Klinik teşhis koyulmadıysa bu adam doğruları tükürüyor
Bunu bütün hayatım boyunca yaşadım hatta zamanında doktora gittiğimde hiperaktivite bozukluğun var demişti ama yine de doktora gidip tam teşhis edeceğim.

• +1
Reactions: maarda

Users who are viewing this thread

Back