Agepill'in Önemi

FEE

FEE

Iron
Genç yaşınızda prime olduğunuz dönemde asosyal olmamanın değerini anladım ve doğduğum günden beri asosyal olan ben hayatının güzel zamanlarını boşa harcadığını anladı. yaşıtlarımın tıpkı yetişkin gibi gezip eğlenmesi bile benim o an agepillin aklıma gelmesi için nedendir.

Last edited:
  • +1
Reactions: htn666, ER enjoyer, Dathomirian Zabrak and 1 other person
Yaşın kaç şu an

Genç yaşınızda prime olduğunuz dönemde asosyal olmamanın değerini anladım ve doğduğum günden beri asosyal olan ben hayatının güzel zamanlarını boşa harcadığını anladı. yaşıtlarımın tıpkı yetişkin gibi gezip eğlenmesi bile benim o an agepillin aklıma gelmesi için nedendir.
asosyalsen ascendle başka işin yoktur muhtemelen işi gücü bırak

brutal asf

• +1
Reactions: swaggy and orbitalover
Boşa harcadıysan hayatının en güzel zamanları değildir,herkesin yasamı farklı

• +1
Reactions: htn666 and swaggy
ya bide 16 yaşındasın amk ne prime ı ben o yaşta 31 lol okul yapıyodum amk ya cıkın su sosyal medyadan

• +1
Reactions: htn666, swaggy and ER enjoyer
ya bide 16 yaşındasın amk ne prime ı ben o yaşta 31 lol okul yapıyodum amk ya cıkın su sosyal medyadan
bizdir

• +1
Reactions: htn666, maarda and swaggy
Prime ne kanka 12 falan mı, interneti kapatıp dışarı çıkın
Erkek adamda agepill diye bir şey yok 50ye kadar hadi 40 olsun

• +1
Reactions: maarda

Users who are viewing this thread

Back