Ai hk

zeggo

zeggo

retardmaxxed highschooler
kullanmayı planlıyorum, şuanki planım bikaç ay arimidex kullanmak başka alternatifler hakkında çok bi bilgim olmadığından biraz sizin düşüncelerinizi merak ettim daha iyi alternatifler varsa yada fazla kullanmayı planladığımı düşünüyosanız eleştiriye açığım

kullanmayı planlıyorum, şuanki planım bikaç ay arimidex kullanmak başka alternatifler hakkında çok bi bilgim olmadığından biraz sizin düşüncelerinizi merak ettim daha iyi alternatifler varsa yada fazla kullanmayı planladığımı düşünüyosanız eleştiriye açığım
Ne için alacan arimdex alma aromasin al arimdex alırsam bırakırken dikkatlice bırakman lazım amaç ne

ya knk yapıştır ölmicen aq

• +1
Reactions: why not me? and zeggo
ya knk yapıştır ölmicen aq
biliyorumda aga bu olaylarda çok bilgim olmadından sıkıntı çıkmasın diye. sikim kalkmassa bidaha harbi intihar ederim:forcedsmile:

Farmakoloji megaguide aticam denek olarak alma bisey suanlik

• +1
Reactions: churmaxxed, Ratonnn, hanma lover and 4 others
biliyorumda aga bu olaylarda çok bilgim olmadından sıkıntı çıkmasın diye. sikim kalkmassa bidaha harbi intihar ederim:forcedsmile:
Gecici olmuyo mu sik kalkmamasi benimki asiri e den yine kalkmiyo cek aqqq hayatini sikim senin

• JFL
Reactions: zeggo
yapay zeka iyidir ben de kullanıyorum tavsiye ederim yardımcı oluyor çok

• JFL
Reactions: Zodiac, churmaxxed, Serialsuicide and 1 other person
aromasin enzimi kalıcı olarak engelleniyor tani yeni üretilene kadar estradiol yavaşça artıyor arimidex ise direkt fırlıyor.

aromasin kemik ve vücut sağlığı yani karaciğer için falan daha iyi. hatta aromasin IGF-1'i %10 artırıyormuş @kurdistan söyledi.

dozaj için 6.25 günaşırı yap 3. alışında az çok belli olur steady gidecek olan e2 seviyen o an kan tahlili ver ona göre dozu artır/azalt (10-15 pg/mL iyidir)

• +1
Reactions: kurdistan
aromasin enzimi kalıcı olarak engelleniyor tani yeni üretilene kadar estradiol yavaşça artıyor arimidex ise direkt fırlıyor.

aromasin kemik ve vücut sağlığı yani karaciğer için falan daha iyi. hatta aromasin IGF-1'i %10 artırıyormuş @kurdistan söyledi.

dozaj için 6.25 günaşırı yap 3. alışında az çok belli olur steady gidecek olan e2 seviyen o an kan tahlili ver ona göre dozu artır/azalt (10-15 pg/mL iyidir)
aromasinin igf1 arttırması fact değil potansiyeli var sadece

• +1
Reactions: growthplatessss111
Vay kafanızı sikeyim hala mı

KULLANMA KARDEŞİM BİR SİKE YARAMIYOR