Ailem ll ye izin verdi

D

Deleted member 90503

Platinum
Babam 4 ay içinde küre girmem icin 1 k dolar oara vercekmis eger 18 yasinda istediğim boyda olmazsam ll içinde destek veririm dedi annemde tamam falan dedi buarada dht roid onerin deneyimli biri varsa

Babam 4 ay içinde küre girmem icin 1 k dolar oara vercekmis eger 18 yasinda istediğim boyda olmazsam ll içinde destek veririm dedi annemde tamam falan dedi buarada dht roid onerin deneyimli biri varsa
Keske her aile seninki gibi olsa

• So Sad
  • +1
Reactions: cmstormhox, Deleted member 92288 and ER enjoyer
parasını duyuncada iznin devam edecek mi aasıl önemli soru
bide tam olarak ne zaman recovery olmayı dusunuoyn kral sen ll oldukdan sonra
üniversiten var lisen var :ROFLMAO::ROFLMAO:

• +1
Reactions: Deleted member 86220
parasını duyuncada iznin devam edecek mi aasıl önemli soru
bide tam olarak ne zaman recovery olmayı dusunuoyn kral sen ll oldukdan sonra
üniversiten var lisen var :ROFLMAO::ROFLMAO:
18 yasta o zaman girmek zorunda degilim bide ailemin maddi durumunu nerden biliyon pipim

• So Sad
Reactions: Deleted member 70692
aileye bak amk

• +1
Reactions: oldgymcel, maarda and temelyeterliliktest
kaç olmak istiyon

Vay şansını sikeyim

Ben zamanında öyle birşey desem allahın verdiği şeye mi karşı çıkıyon diyip vururdu beni

• +1
Reactions: sentrix
Ben zamanında öyle birşey desem allahın verdiği şeye mi karşı çıkıyon diyip vururdu beni
Bugun dısarı cıktım herkes benden uzun nerdeyse kızla bakısıyorsun ve kısasın ondan mecbur fraudlıcam baska carem yok 5 cm tabanlık cok mu bellı eder bıleksız ayakkabıda

Bugun dısarı cıktım herkes benden uzun nerdeyse kızla bakısıyorsun ve kısasın ondan mecbur fraudlıcam baska carem yok 5 cm tabanlık cok mu bellı eder bıleksız ayakkabıda
Bunu bende düşünüyorum amk belli eder mi acaba

Babama hipergami ve sosyal medyayla beraber oluşan standartlari anlattım adam hak verdi bana normalde oda kızardı ams

Boy uzaması için mi
Hayır genotropin ve aromasin alacagim ekstra olarak facial development istiyorum dht almam lazım oyuzden

Olm 175 olman lazım insan olarak kabul edilmen için

Uzama dönemindesin tahmini boyun 175-80 arası muhtemelen
Tahmini boyum 173-176 😓roidlerle 3-4 cm ekstra koysam bile yeter burnum kulagim büyürse estetik yaparim

deha tuzcunun boyu 169

Baban bile incel olduğunu anlamış sana üzülmüş over. :incel:

Ayris var ya sevgilisi o 172 amk
1726314824940
185 falan kanka bu adam ya SDKPĞSAKPFASDKPĞ

Sce burda ergen degıl mı amk tıpe baksana daha yuzu olgunlasmamıs
asdğçalcpSDPĞÜLAspğldlpğafl*ASF*OASDVO0KD*ASFV0*KDASV0*KSD0D*-OAS ADAM 22 YASINDA AMINAKOYAYIM apkğdaspğkfpğSKADPĞKLSAPLĞKFPASDPĞKL

asdğçalcpSDPĞÜLApğldlpğafl*ASF*OASDVO0KD*ASFV0*KDASV0*KSD0D*-OAS ADAM 22 YASINDA AMINAKOYAYIM apkğdaspğkfpğSKADPĞKLSAPLĞKFPASDPĞKL
eski fotoğrafı diyorum amk bu foto eski yani amk eşeği

• JFL
Reactions: Deleted member 70692
Baban bile incel olduğunu anlamış sana üzülmüş over. :incel:
Dht geno aromasin overdoslarimdan sonrada aynı seyleri soyleyebilecekmisin bakalım😎

• Woah
Reactions: menas
emirmax deha tuzcu idol her gece sokaklarda kodeyin lirika xanax lean

Hayır genotropin ve aromasin alacagim ekstra olarak facial development istiyorum dht almam lazım oyuzden
Genotropin ve aromasin ile sadece büyüme süreni uzatırsın,kan testi yaptır gh'ne bakalim eğer normal ise sadece aromasin mantıklı

ya izmirde yaşıyosun ya da 174 değilsin

Dht için:
Butea Superba
Kreatin
L-Carnitine
Yüksek D Vitamini
Ashwagandha
Ağırlık Çalışması ve Magnezyum
Uyku Düzeni

Aromasin + Deca + Test P + Genotropin(4IU) + Anavar

Genotropin ve aromasin ile sadece büyüme süreni uzatırsın,kan testi yaptır gh'ne bakalim eğer normal ise sadece aromasin mantıklı
Pazartesi gidecegim kan testine

• +1
Reactions: maarda
Dht için:
Butea Superba
Kreatin
L-Carnitine
Yüksek D Vitamini
Ashwagandha
Uyku Düzeni
Direk roid yokmu hocam dht gyno ve ostrojen yapmiyor diye biliyorum

Dht için:
Butea Superba
Kreatin
L-Carnitine
Yüksek D Vitamini
Ashwagandha
Uyku Düzeni
Yine dediklerini yapacagimda roidde almak istiyorum bone massim genetik olarak çok iyi değil

• +1
Reactions: maarda

Users who are viewing this thread

Back