Ailem ll ye izin verdi

Genotropin ve aromasin ile sadece büyüme süreni uzatırsın,kan testi yaptır gh'ne bakalim eğer normal ise sadece aromasin mantıklı
Amina koyduğumun ailesine yalvarıyorum bu pzt ama su amina koydugumun hormon testlerini yaptirsinlar bana

cocuk doktoruna git sikim kalkmıyo hemde küçücük kıl falan da çıkmadı de yaparlar

cocuk doktoruna git sikim kalkmıyo hemde küçücük kıl falan da çıkmadı de yaparlar
kardesim senin g vit eksik sana orzaxin su ilacini yaziyorum alirsin devlet karsilamiyor

kardesim senin g vit eksik sana orzaxin su ilacini yaziyorum alirsin devlet karsilamiyor
kardesim sana igne vurcaz aparat laszim su yazdigim aparati al
abi bana bu aparat lazxim
1000 lira ama daha ucuzu var
onu ver
lan ben sana bunumu al dedim amk coc uneyse

kardesim sana igne vurcaz aparat laszim su yazdigim aparati al
abi bana bu aparat lazxim
1000 lira ama daha ucuzu var
onu ver
lan ben sana bunumu al dedim amk coc uneyse
angutoid allani skm fashion fashion lur lurk sokaklarda ticaretmaxx kekomaxx eczane 172 olctu overmi beyler muh muh

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
emirmax deha tuzcu idol her gece sokaklarda kodeyin lirika xanax lean
Rrden sonra o pp yakışmadı rr gangden sonsuza kadar men ediyorum seni

• So Sad
Reactions: Deleted member 86220
-abi ben steroid hgh falan vurcam kan testime bakin
-tamam
usta yasal hakkım degilmi baya suphelensede sike sike bakması lazım doktorun

yasal haklara uyulsa ulke boylemi oluraq
benim gitcegim doktor low iq pısırık yaşlı zaten çok karşı koyacağını dusunmuyorum şahsen

Last edited:
  • +1
Reactions: Deleted member 70692
Bugun dısarı cıktım herkes benden uzun nerdeyse kızla bakısıyorsun ve kısasın ondan mecbur fraudlıcam baska carem yok 5 cm tabanlık cok mu bellı eder bıleksız ayakkabıda
5 cm benim bileklide cok dikkatli bakınca farkediliyo bileksizde kesinlikle olmaz

Users who are viewing this thread

Back