Ailemi hgh ve diğer anabolik steroidler kullanmam konusunda ikna ettim

erkenboşalangarson

erkenboşalangarson

Bronze
Bir görüntüleme merkezinde tüm kemiklerin mrını çektirip büyümeye hala müsaitmiyim baktıktan sonra gerekli işlemlere başlıcam ama steroidler konusunda neredeyse hiç bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz sormak istedim (evet daha önce buna benzer başlıklar açtım onlar mental mastürbasyon içindi ama bu sefer ciddiyim tşk)

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, swaggy and Zodiac
amac uzamaksa gunluk min 4iu gh

Bir görüntüleme merkezinde tüm kemiklerin mrını çektirip büyümeye hala müsaitmiyim baktıktan sonra gerekli işlemlere başlıcam ama steroidler konusunda neredeyse hiç bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz sormak istedim (evet daha önce buna benzer başlıklar açtım onlar mental mastürbasyon içindi ama bu sefer ciddiyim tşk)
5 gram tren:lul::lul::lul::lul:

• +1
Reactions: fefep
Nasıl ikna ettin

hiç bir bilgin olmadan aileni nasıl ikna etmeyi becerdin acaba seni sevmiyor olabilirler
ayrica kendin araştırma yapmadan forumdaki bir kaç kişiden alacağın öneri zararına olur senin

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
Nasıl ikna ettin
Benim için zararlı olmayacağını devamlı kan hormon testleri verip her adımda doktorlar ile birlikte ilerleyeceğimi eğer bir sorun başlarsa hemen bırakıp sorunu çözmeye çalışacağımı söyledim

hiç bir bilgin olmadan aileni nasıl ikna etmeyi becerdin acaba seni sevmiyor olabilirler
ayrica kendin araştırma yapmadan forumdaki bir kaç kişiden alacağın öneri zararına olur senin
Sence nereden araştırma yapmalıyım

klasik bi baslangic kürü bide gunluk 6iu gh
bütçe vardır herhalde ailen destek veriyosa
Bütçe hiç sorun değil

Sence nereden araştırma yapmalıyım
yaşın kaç, ilk plakların kapanmış mı diye bak steroid, hgh ve peptidlet için yüzlerce thread ve forumlar var araştır oralardan iyice

• +1
Reactions: erkenboşalangarson
Amaç yaş bütçe söyle

• +1
Reactions: MogEater
Amaç yaş bütçe söyle
Amacım plaklarım açık ise kemik uzaması değil ise kalınlaşması yaş 22 boyum son 1 yılda 4 cm uzadı plakların açık olmasını umuyorum bütçe sınırsız

Amacım plaklarım açık ise kemik uzaması değil ise kalınlaşması yaş 22 boyum son 1 yılda 4 cm uzadı plakların açık olmasını umuyorum bütçe sınırsız
kanka 22de nasıl açık olabilir amk açıksada genetik olarak sınırına ulaşmışsindir nerdeyse 2-3cm fark eder heralde
kemiklerini kalınlaştırma amacın yüzün içinse o şekilde çalışmıyor o olay

kanka 22de nasıl açık olabilir amk açıksada genetik olarak sınırına ulaşmışsindir nerdeyse 2-3cm fark eder heralde
kemiklerini kalınlaştırma amacın yüzün içinse o şekilde çalışmıyor o olay
yüz için değil omuz fln aga framecelim biraz zaten yüzümün daha fazla büyümesini de istemem açıkçası yeterince büyük büyük ihtimal omurgadan uzadım 4 cm fln

• +1
Reactions: yadih
yüz için değil omuz fln aga framecelim biraz zaten yüzümün daha fazla büyümesini de istemem açıkçası yeterince büyük büyük ihtimal omurgadan uzadım 4 cm fln
omurgadandır yüksek ihtimal omuz içinse sanırım 23-25e kadar büyüyebiliyor etki eder heralde sporla beraber reple bide

• +1
Reactions: pashanimair and erkenboşalangarson
22 yasinda plak acikligi saka gibi amk
allahini siktigimin plagi 15 yasinda kapandi bende, keske elimde olan birsey olsaydi. gh abuse ile 6-12cm kazanmak mumkun

• +1
  • Hmm...
  • So Sad
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, maarda and 1 other person
. gh abuse ile 6-12cm kazanmak mumkun
Değil
Sanmam açık olduğunu vücudun kalan boyunu omurgadan atmıştır büyük ihtimalle ama plaklara baktır öyle birdaha konusuru

• +1
  • Hmm...
Reactions: erkenboşalangarson, menas, MogEater and 1 other person
Değil

Sanmam açık olduğunu vücudun kalan boyunu omurgadan atmıştır büyük ihtimalle ama plaklara baktır öyle birdaha konusuru
çok büyük gatekeepersin kanka sen

Değil

knk calismalari okudum, 9-12 yasinda cocuklarda uzun sureli gh kullaniminda beklenen boydan ortalama 9-12 max 20cm uzama gorduler kaynak hazirda olmadigi icin atamiyorum

• JFL
Reactions: menas
çok büyük gatekeepersin kanka sen
bir rivayete gore maarda henuz farelerde bioe deneme asamasijda olmayan chnku theoride bile cok zor, ve hicbir sirketin veya universitenin deney butcesi ayirmadigi kapanan plaklari yeniden acmaya yarayan yontemler biliyor, ne pahasina olursa olsun ogrenecegim.

• JFL
Reactions: Auchelius, erkenboşalangarson and divisionpanzerfaust
knk calismalari okudum, 9-12 yasinda cocuklarda uzun sureli gh kullaniminda beklenen boydan ortalama 9-12 max 20cm uzama gorduler kaynak hazirda olmadigi icin atamiyorum
Hepsi distopik boy kısalığı hastalığı olan çocuklarda,ve en ekstrem hastalar öyle 5-6cm kısa olan birini laboratuvar araştırmasına dahil etmezler
Ve yıllarca kullanım sonucu oluyor
Gh eksikliğin yoksa cope

• +1
Reactions: MogEater and menas
Hepsi distopik boy kısalığı hastalığı olan çocuklarda,ve en ekstrem hastalar öyle 5-6cm kısa olan birini laboratuvar araştırmasına dahil etmezler
Gh eksikliğin yoksa cope
evet bu dogru, sma hatirladigim kadariyla calismalarda gh ekdikligi olmamasina ragmne twhmini boyu kisa olanlardada gh ise yariyordu

Anabolik steroidler

• Hmm...
Reactions: erkenboşalangarson
Gh eksikliğin yoksa cope
Kuzenim gh kullaniyor bu arada doktor gelişemedigini soyleyerek vermis boyu 165'i geçtikten sonra devlet artik gh saglamiyor

gh'yi disardan aldigi icin 165 olduktan sonra disardan gh kesilecegi vucut gh uretememe gibi bir ihtimal varmi veya boyu kisa kalirmi potansiyeline gore

• +1
Reactions: pashanimair and Furkan Sarıkaya
Kuzenim gh kullaniyor bu arada doktor gelişemedigini soyleyerek vermis boyu 165'i geçtikten sonra devlet artik gh saglamiyor

gh'yi disardan aldigi icin 165 olduktan sonra disardan gh kesilecegi vucut gh uretememe gibi bir ihtimal varmi veya boyu kisa kalirmi potansiyeline gore
Bir süre üretemiyormus bu kullandığın süreye ve dozuna göre değişiyor

• +1
Reactions: pashanimair

Birkaç ay sürüyor diye biliyorum büyük sorun olmaz herhalde

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust and pashanimair
Direkt hgh kullanımı plakların daha hızlı kapanmasına sebep oluyor mu peki ?

@maarda @Zagro

niye 165 amk 175 olsa kötümü olurdu:feelswah:

Users who are viewing this thread

Back